56 kommentarer till “Att vara i vecka 35.

 1. Du har mycket att se fram emot… det bästa… det största…

  Nu vart jag nyfiken vad det är för pippi som sitter på din hand !?!

 2. åhh jag kommer ihåg känslan av den otroliga längtan och nyfikenheten ju närmare man kom :)..det är en helt otrolig känsla..
  kram Åsa

 3. Men du, vilka fantastiskt vackra bilder.
  Och ja snart är han här… Och varje gång är det lika overkligt och märkligt och magiskt. Och ändå, när han väl finns där hos er är det som om han alltid har funnits.

 4. Lyckliga dig som har så ljuvliga bilder på din mage! Jag har foto på magen men inte så fina då jag inte kände mig så vacker.
  Mycket fina foto!
  Kram

 5. Ja snart är han verkligen HÄR. Och samtidigt är han ju redan här, där i magen! Du har honom redan hos dig! Han bor redan i ert hus, i ditt hus! Han ska bara komma ut och kika lite på er också! Kramar

 6. Första gången jag är här inne. Lycka till med de sista veckorna och längre fram i framtiden.
  Gillar din blogg alltså, ska inte sluta läsa den. Men jag önskar dig lycka till ändå.

 7. Åh vad härligt, NJUT nu och NJUT när han kommit ut för vips så är han 18 eller 20 år som mina bebisar är 🙂 Man älskar dem naturligtvis i alla fall men det är inte lika mysigt att pussa en barnfot när den har storlek 43.
  Lycka till!

 8. Men guuud Emma vad vacker du är !!
  Underbara bilder ! Måste du förstora stort och hänga upp i barnkammaren sedan : )
  Jaa, snart är han här.. Inte här som HÄR.. utan DÄR.. hos er.. i er famnn… ; ) Ljuvlig känsla… Mysigt, gosigt och lite pirrigt.. Som det ska vara !

 9. Hej!

  Jag skulle egentligen vilja kommentera under varje inlägg, men jag börjar med att säga: Oj, vad jag gillar din blogg! Högt och lågt. Djupt och ytligt. Allvar och skämt. Underbar blandning och superfina bilder. I`ll be back! Kan hända att jag gör ett litet inlägg om dig hos mig…. 🙂

  Kram Linda

 10. Oh My. Vackert. Vackert. Vackert.

  Njut av din vackra mage nu för det dröjer innan den är sådär hård igen;o) Men då har du ju Leo så vad gör väl det;o)

 11. Fy tusan vad du är vacker!
  Du har trollbundit mig totalt med din blogg, jag är inte duktig på att kommentera alls, men jag är här och läser varenda dag ändå.
  Det är något här som gör att man fastnar, allt är så fint, språket, bilderna – allt!
  Fortsätt skriva (och skriv en bok!) och förgyll våra dagar!

 12. Hääääärliga bilder, som ni väntar, det förstår jag. Jag kommer följa er varje dag – så dj-a spännande, snacka om att läsa en bok, jag vill och hinner läsa lite mer……. Nu är det bara 41 dagar kvar!

  Kram
  Elisabeth

 13. Hej Emma!
  Vilken underbar mage!
  När min mage var så där stor, gjorde vi ett gipsavtryck av den. Rätt kul faktiskt!
  Min mac gick inte att laga så nu gäller det att rädda hårddisken. Lånar dator då och då men då har jag mer att läsa av Dig.
  Kram
  Kram

 14. Vilken UNDERBAR höst du har att se framemot. Om inte så många dgr alls. Snart är HAN här, ditt livs STÖRSTA kärlek. Då lovar jag att mannen och salukis x 2 kommer på andra plats. 😀

 15. Oj så vackra bilder!
  Superfint!

  Önskar jag hade tagit så fina bilder under graviditeterna, men vi har tagit bilder av typen ”ostylatmonstermedrödsprängdavattenfylldakinderochmagesomhängerneröverlårenöverfultrosorochbyxornerhasadetillknänaståendesiprofil” bilder…2:a gången hade jag dessutom 7 kg myom som tog upp en massa plats. Vi snackar gigantisk mage!!!

  Önskar jag tänkt till mer, och åtminstone fixat till mig, men ack nej:(
  Kram Susanne

 16. Nu är han verkligen efterlängtad!!! Det skulle inte vara mer än rätt om du blev årets mamma!!! Han skulle bara veta hur mkt du ordnar o donar för at han ska få den allra finaste och dyraste uppväxten :). KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg