Att dra mig baklänges.

Dagens nä-dra-mig-baklänges nummer ett: ooooo, vad jag har en bra grej åt er senare idag! En tävling! Den första i Att vara någons fru:s historia! Förstår ni vilken milstolpe ni får bevittna? Själv är jag exalterad och skitmallig över att jag får tävla ut något till er. Det är en sån sak man, när man börjar blogga, drömmer om att få göra för sina läsare nån gång. Och den gången kommer idag så ni måste titta in lite senare och support your local frau med att deltaga i detta spännande event. (Jag menar; det blir ju skitjobbigt om jag har en tävling och ingen vill vara med. Men det är klart ni vill, det är hur bra grejer som helst som lottas ut)! Ompa ompa.

Dagens nä-dra-mig-baklänges nummer två: Oboyen som hävdar att ha Same great taste med mindre socker har faktiskt same great taste. Man måste bara ta en sked extra. Vilket vid närmare eftertanke kanske jämnar ut det hela så att det inte alls blir nyttigare. Men det känns ju bättre att svepa i sig några liter less sugar per dag istället för den vanliga versionen, så jag tycker att man kan sluta tänka på den där extra skeden faktiskt och istället klappa sig själv på axeln för ett bra och mer hälsosamt val.

Det gäller ju att välja tankesätt. Är glaset halvfullt eller halvtomt? I mitt fall är det halvfullt. Med less sugar, minsann.

10 kommentarer till “Att dra mig baklänges.

  1. Bra där Emma! Mindre socker och allt. (jag antar att din Anna Skipper BM varnat för att kolik är vanligare bland barn till kvinnor som äter mycket socker, om de ammar vill säga. Jag har en gravidvän på sockerdetox i detta nu. Och jag kan meddela att roligare sällskap kan man ha. Just tror jag jag röstar för kolik framför detta! ) Så det är fint att du trappar ner lite lagom menar jag, speciellt fint mot omgivningen 🙂

    Tusen tack för blandar infon, nu sätter jag mig i bilen och åker och shoppar kran!
    Ha en fin dag.

  2. Nej Emma, lightprodukter brukar innehålla en massa annat trams så att det blir sämre u det stora hela.
    Ett bättre alternativ är kanske att ta en sked mindre av den vanliga sorten.
    Ju lättare mjölk desto mindre pulver krävs tycker jag, så nyttigast blir det med minimjölk.

    Kram Mrs G

  3. Nä men du va skoj! Självklart kommer jag vara med och tävla oavsett vad det är. 🙂 Supportar alltid bästa frun!

    Får nog prova den där O’boy:en. Har inte vågat tidigare för det brukar vara en blek kopia.

    Nä nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och ta mig ETT choklad. 😉
    Kram

  4. 😀 en ekstra skjed betyr nok like mye sukker Emma;-)
    og de ”robber” deg for ekstra kroner fordi du bruker mer oboy (og i visse tilfeller er de produktene uten sukker dyrere…) but who cares right? takk for at du fikke meg til å skratta!

  5. Samma här! Less sugar – superbra! Vi har kört med samma O’boy här, det är bra att intala sig att sonen får i sig mindre socker *fniss*

    Anmälan till tävlingen gjord, nu håller jag tummarna!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg