Att ha en dundertävling.

Oooo nu är det tävlingsdags!

Jag är ju en stor fan av Nordljus, så när jag fick frågan om jag ville göra en liten tävling i samarbete med dom var svaret självklart ja! Vem skulle inte vilja det? Precis. Så nu kan ni vara med och vinna fin-fina grejer här förstår ni. Eftersom jag själv har den här sjalen sen innan och tycker att den är dösnygg var det ett ganska enkelt val som tävlingspris. Det andra är ett vackert armband i skimrande blått som jag själv inte skulle tackat nej till och som ni kan se mer av här.

Håll i er nu:

1:a pris är inget mindre än både sjalen (som Tooka sportar så snitsigt på bilden) och armbandet. Här har man alltså chansen att ro hem båda sakerna och bli sådär franskt svår och snygg. Vill man se hur den ser ut när den inte sitter på ett preggo eller en Saluki kan man titta här (fast där var visst jag också med såg jag, ja ja).

2:a-pris-tagaren ror förvisso inte hem armbandet men får alltså också en sjal, vilket inte är fy skam det heller.

Vilken grej, eller hur?!

För att vara med och tävla gäller det att samla lotter. Ju fler lotter du har – desto större chans att vinna. Ni får en lott för att gilla Nordljus på fejan och en lott om ni anmäler er till deras nyhetsbrev (anmälan är i högersidan). Och så skriver ni en liten kommentar här nere om hur många lotter ni knipit åt er (glöm för guds skull inte skriva i er mailadress i kommentarsfältet så jag vet var jag får tag på er) och så håller vi helt enkelt tummarna för att det blir just du som vinner.

Tävlingen pågår till och med imorgon kväll (den 5 september) klockan 21:00, sen stänger jag kommentarsfältet och Nordljus börjar lottdragningen.

Jag kanske ska förtydliga att det såklart är en NY sjal ni får och inte den som suttit snurrad runt Tooka, om det nu är så att ni hyser någon form av allergi eller aversion mot hundar. Det är tyvärr inte heller Tooka som kommer med i första paketet, utan bara sjalen. Jag vet; livet är hårt.

Tävlingen är nu avslutad – vinnaren presenteras på kvällen den 6 september!

174 kommentarer till “Att ha en dundertävling.

  1. Hohoho, jag har redan två lotter i den här tävlingen utan att behöva göra ett endaste knapptryck, förutom att skriva det här förstås. Och hur förtjusande Tooka än är så tror jag hon är lyckligare hos dig än hos mig (läs: rädd för hundar). Ha en fin söndag! Kram

  2. Självklart vill jag vara med att tävla om de fina priserna. Se… det blev en i alla fall (än så länge, tror inte att du behöver vara orolig om lågt deltagande)

    Jag har nu gillat Nordljus på Fejan och självklart prenumererar jag på deras nyhetsbrev nu med. Så två lotter för min del… kan jag få fler?

  3. Oh damn jag som hoppades på att vinna Tooka. 😉

    Jag har nu gillat och anmält till nyhetsbrevet (så hädanefter vet vi var min fjuttiga mammapeng kommer hamna *s*) så två lotter för denna snuviga.

    Grattis till att du fick förfrågan om att ha en tävling! Det visar ju bara att alla andra också börjar inse vad vi läsare har vetat länge – du är bäst Emma!
    Kram

  4. Klart jag vill vara med och tävla med så finfina priser.
    Jag både gillar på Facebook och får nyhetsbrev, så jag hoppas på tur med två lotter.

    Kram Lotta

  5. Oj vilken bra tävling, jag brukar sällan vara med bloggtävlingar, men den där sjalen är ju riktigt fin, och med tanke på att undertecknad lider av sjalomania så kan man ju inte missa chansen. Två lotter har jag också knipit, och nu kniper jag tummarna så hårt att de börjar bli lite smått blåaktiga! Kram

  6. Full pott!
    Två ljuvliga lotter är min, nu är det bara att hoppas på att både sjal & armband kommer min väg – Här är jag! Här!
    <3 Christine

  7. 2 lotter har jag! 🙂

    Måste bara säga att bilderna på dig och sjalen är fantastiska! Och stort tack till en underbar blogg!

    Hälsar Rebecka

  8. jag är med och har utfört både gilla på Facebook och deras nyhetsbrev, så jag ska ha två lotter då =D

    Tack för chansen att vinna =D

  9. Hej!
    Vill givetvis vara med och tävla. Två lotter har jag : en för ”facebookgillat” och en för nyhetsbrevet. Kram Jennie B

  10. Ojojojoj vilken fantastiskt fin tävling! Tack för den!
    2 lotter till mig tack, har tryckt på gillar-knappen på fejsboken och anmält mig till deras nyhetsbrev! Nu är det bara att hålla tummarna upp för att jag skall vinna!
    Jag tror dessutom att min lilla Dana skulle va helt överlycklig ifall vi skulle vinna sjalen som Toka snurrat sig in i! Tänk alla de nya hunddofterna, hon skulle vara helt ifrån sig! 🙂

  11. Oh, så spännande med dundertävling. Jag är med!
    Har fixat två lotter (nyhetsbrev+fejan) och tänker minsann hålla tummarna som bara den för att det blir jag som ror hem ett av priserna!

  12. Första gången jag är med i en sån här tävling, vilket sammanträffande att det även är första gången du HAR en tävling 🙂 Två lotter var det här också!

  13. Jag förstår dig. Jag hade inte heller lottat ut en saluki. 😀 Men jag har i alla fall 2 lotter och hoppas att dom räcker till en sjal.

  14. Här var det dunder-tävling anmäld!

    Och helt ärligt ska det vara, 1 lott knipen, på Nordljus hemsida för nyhetsbrevet!
    Fejjan måste jag erkänna att jag tagit bort! Ja, jag vet, då är man bra tokig 2011 om man inte har den där fejjan. Men jag är lite tokig, jag är hemma sjukskriven för stress, och gud vilken stress den där fejjan kan skapa i vardagen, på jobbet, hemma på kvällen. Nu är jag ju inte sjukskriven för stress pga av fejjan, det hade varit lite lustig (som en löpsedel på aftonbladet)

    Men under min sjukskrivning tog jag bort fejjan, och en stor sten släppte från bröstet (en av många faktorer i dagen samhälle till denna stress och utbrändhet) För det var en jäkla massa att behaga, med tummen upp varje minut, och så vidare….

    Nu blev det en sjukdoms historia helt plötsligt, men jag försöker väl lite fint säga, att dug vad jag skulle behöva en krya-på-dig-nordljus-present!

    Älskar dig blogg, och SLUTA FÖR GUDS SKULL ALDRIG BLOGGA 🙂 !!!!

    Kram Linda

  15. Nu har jag ordnat mig två lotter och även fått en väninna att snatta åt sig två lotter i ren lycka, utan att ens tävla, får jag dem då?
    Åh denna underbara sjal <3

  16. Inte fy skam att ha möjlighet att bli franskt svår och snygg! Såna erbjudanden trillar man inte ofta över bara sådär. Så jag vill självklart prova mina chanser och gillar Nordljus på FB + prenumererar (redan) på Nordljus nyhetsbrev.

    Nu hoppas jag att jag ska få vara tjusig i höst, kanske lika tjusig som Tooka men det kändes svårslaget.

    Kram Sofie

  17. Ha ha ha! Jag hade gärna tagit en Tooka i första pris!
    Men eftersom det nu inte gick så passar jag på att knipa alla lottchanser som finns. Gillar redan på fejan (Maria Jimrell) och har redan deras nyhetsmail. Och kommentaren kommer ju här 🙂
    Mailadressen är: ias.corner.blog@gmail.com

    Ha en helt uuuunderbar söndag, söta Emma!
    Kram Maria

  18. Jag är självklart med och tävlar, beställt nyhetsbrev så det är ok.
    Tack för din fina blogg, följer med dej och dina gulliga hundar.
    O lilla magen.
    Lycka till o kram från Gerd

  19. å vad roligt! klart jag vill se så där fransk och svår ut…=)
    har tyvärr inte fejjan(!!??) så det blir bara en liten lott för mig!
    ha det så gott.

  20. Självklart vill man vara med i den här fina utlottningen!
    Har gillat på Facebook och anmält mig till nyhetsbrevet också, så två lotter var det här…:)
    Nu hoppas jag att turen är med mig för den sjalen och det armbandet skulle verkligen förgylla min garderob…

  21. Oh! Vilken härlig tävling! 🙂 Jag kniper två lotter bums! Vi har världens kallaste kontorslandskap så en sjal att slänga lite snyggt över axlarna vore ju toppen! *hoppas*

  22. Chansar och kommer med i tävlingen som finlandssvensk (har gillat på fb + nyhetsbrev),kanske tävlingen inte har riksgränser? Skulle gärna ha tagit en söt saluki oxo men hon skulle nog inte orka en dag vara i vårt hus med mina vilda barn… 😉

  23. Tävlingsmänniska som jag är så har jag maximerat mina chanser genom att både ”gilla” & prenumerera = 2 lotter, tack!

    *håller tummerna hååårt*

  24. Fiiiiine Toka 🙂

    Jeg er gjerne med og tar to lodd, et for å like på fb og nå får jeg også deres nyhetsbrev.
    Ha en deilig deilig søndag!

    Klem Eli eli.nernes(at)gmail(dot)com

  25. Jag har knipit åt mig två lotter. Tack för tipset! Dom verkar ha dundermycket fint!! *kääär*
    Ps. jag har länkat till dig på min blogg så förhoppningsvis får du flera läsare nu (inte för att jag kan skryta med så många läsare, men ändå 😉

  26. Vill självklart ha en chans att vinna den underbart fina sjalen och samtidigt börja följa Nordljus både via nyhetsbrev och Facebook, vinner jag inte kan man ju alltid få tips om annat fint! Min maiöadress är saragrondahl90@gmail.com. Nu kan jag bara hålla alla tummar och tår! Kram!

  27. Jag är med och tar 2 lotter.
    redan gillat Nordljus på fejan med namn Lili Ying.
    anmäler mig till deras nyhetsbrev
    med mail:he-jasmine@163.com

    Hoppas på tur!!!

  28. Hej
    Jag vill självklart få chansen att få sjalen…
    jag vill ha två lotter då jag redan gillar Nordljus på fejjan!! 🙂 O nu har jag också nyhetsbrevet.
    Tack till er båda för tävlingen och chansen att vinna.
    mvh
    Ingela

  29. Härlig tävling! Vilken otroligt söt och samarbetsvillig hund du har.. 2 lotter har jag skrapet ihop. /Helena

  30. Hej!

    Jag har 2 lotter, samt att jag är kund hos underbara Nordljus…det borde väl vara en fördel… 😉

    kram kram

  31. Är gärna med i utlottningen, gillat Nordljus sedan innan och får nyhetsbrev. När jag skriver i dina kommentarer så brukar jag kalla mig för:

    enkla nettan

  32. Har också 2 lotter och vill självklart vinna 🙂 Mycket vacker sjal på världens vackraste hundras !

  33. Gillar Nordljus på fejan sedan tidigare och har nu anmält mig till nyhetsbrevet, så det blir två lotter..
    Tookgillar dessutom din blogg!!

    symirre(at)hotmail.com

  34. Hej! Har två lotter! Gillar Nordljus på fejan och prenumererar på deras nyhetsbrev.
    Hoppas nu på tur att vinna!

  35. OJ OJ OJ vilken tävling, det vill man ju inte missa.

    Gillar på FB och anmält mig för nyhetsbrev så full pott med lotter till mig 🙂
    Nu håller jag tummarna för att jag vinner också.

    Passar även på att tacka för en underbar blogg

    Soliga hälsningar ifrån Helen (helenkarlson@hotmail.com)

  36. Jag gillade Nordljus samt prenumererade på deras nyhetsbrev för ett bra tag sedan, så jag antar att jag automatiskt är berättigad till två lotter? 🙂

  37. Halloj….Har gillat Nordljus på FB sen länge tillbaka även deras nyhetsbrev,så jag har 2 lotter…Gillar din sida åxå….vart det 3 då,eller…Ha en skön höst/Elisabeth

  38. gillar nordljus och prenumererar på nyhetsbrev. Det blir två lotter. Denna sjal vill jag verkligen vinna. Jag är typ besatt av sjalar. Varje gång jag ser en sjal i en färg som jag inte har så tänker jag, den måste jag ha, den var ju så snygg. Jag har redan en sjal med spets på, men sjalar med spets är så fint så man kan ha flera styckena tycker jag. Armbandet var ju också himla fint. både själen och armbandet tänker jag nog ha på examensceremonin som är i januari. Snart har jag en magisterexamen i företagsekonomi.

    strom63@spray.se

  39. Hej!
    Vill abSOLUT vara med och tävla. Två lotter har jag : en för ”facebookgillat” och en för nyhetsbrevet.
    Tooka kanske kan lotta ut signerade idolbilder till oss fans?
    Kram Anna Fransson

  40. Nu har jag 2 lotter…..vill självklart vara med och tävla! Längtar till nästa sommar
    då jag ska åka till Sundsvall igen och kika i Nordljus nya affär! Ni flyttade veckan efter jag åkt hem igen! 🙂

  41. Vilka underbara priser, beundrade sjalen då du tidigare skrev om den! Jag har också märkt av en viss tendens att falla för skira, spetsiga och mera romantiska kläder sedan jag följt Malenamis guldkanter 🙂 Vill också tacka dig för tipset om den vackra by TiMo klänningen från TinTinStyle, beställde en i ”Japanese print” och hade den på vår dotters dop två veckor sedan, har a-l-d-r-i-g fått så många fina kommentarer för min klädsel 🙂
    Reserverar två lotter i tävlingen genom att båda gilla Nordljus på FB och beställa deras nyhetsbrev.

  42. shoohoo sötaste emma… jag har två lotter..:P jag vill ha sjalen… jag tar gärna tooka också hihi..:) kram på dig och du är sååååå fin preggo… precis som alltid annars förståss…

  43. Jag är nu en lycklig innehavare av två lotter, gilla på FB och anmält mig till nyhetsbrev!! Det är alltså bara till att hålla sina tummar och hoppas på lite extra tur, Sjalen är ju bedårande !!!!! Kram M

  44. Klart jag hänger med på denna tävlingen. Är tokig i både sjalar och armband.
    2 lotter har jag såklart. Gillar på fejan och anmält mig för nyhetsbrev.

    Kram Kristina

  45. Hej och tack för en supertävling.
    Får nu två lotter, men har också hittat hit till din fina blogg för första gången. Ej sista.
    Bara hålla tummarna nu då!
    /Marion

  46. Hej! Jag vill gärna vara med och tävla… Gillar Nordljus på FB och har anmält mig för nyhetsbrev – 2 lotter till mig då! Vill också passa på och tacka för kalastrevlig blogg!
    /Monica

  47. Nu har jag fixat mig lotter (gillar på fejan och anmält mig för nyhetsbrev.) Så nu kan jag vara med i din fina tävling!
    Håller tummarna, för det är inte så ofta som jag vinner något…Ja, tror att sist jag gick hem med en vinst var nog i jullotteriet i skolan nån gång på mellanstadiet. Fick en bok.

    Trevlig kväll!

  48. Imorgon är redan en av de bästa dagarna i mitt liv,
    det är datumet då jag in i äktenskapet tog ett kliv.
    Men tänk om jag dessutom på samma datum kunde ro hem ytterligare vinst?
    Har såklart skrapat ihop 2 lotter minst
    För att ett rim ger väl inga pluspoäng?
    Hoppas nu jag vinner sjalen fin som en sommaräng!

    Kram

  49. Hej hej, en lott knycktes plätt-lätt med ”gilla-tummen” och det får räcka för mig, jag vill nämligen inte vinna första priset, andra priset räcker åt mig, alldeles ypperligt.
    Sjalen är took-fin!

    Stor kram till dig och tack för din härliga blogg! Som jag btw också röstat på. Såklart.

  50. Har anmält mig till nyhetsbrevet och gillar på fejjan! Tycker också det är synd att inte Tooka var första priset! För då kunde ju inte mannen säga nej till en hund om jag vann den 🙂

  51. Halloj =)
    Klart jag vill va med och tävla…gillade redan + anmälde mig till nyhetsbrev = 2 lotter

    Nu hoppas jag på massa tur =)
    Mvh Margona (maggan_20@hotmail.com)

  52. Ojj oj oj
    Jag har knipit åt mej 2 lotter,
    gillat deras fejsbuuk sida sen länge, men nu är jag även anmäld till nyhetsbrevet!
    Synd att man inte får med hunden om man vinner… det hade min 5åring gillat!!
    Önskar mej själv lycka till då! 😉

  53. Roffade åt mig TVÅ chanser i din första av tävlingar!!! Livet är hårt….Tooka hade gärna fått toka sig hos mig 😉 men det är fantastiska priser du presenterar!!

  54. Jag vet inte hur många tävlingar som jag är med i, men vinner ALDRIG! Ger ändå inte upp hoppet.
    Tack för en supermysig blogg.
    Jag har två lotter.
    Mvh Monica i Lerum

  55. Vilken fin tävling, klart jag är med.
    Gillar redan på fb – Anna Lundkvist
    Har nu anmält mig till nyhetsbrevet
    NU håller vi tummarna!

  56. Ohlalla, 2 lotter 🙂
    Superfina priser och den som vinner kommer bli en lycklig tösabit 🙂
    Fina Tooka, hon blir ännu mer skir i den sjalen och det är liksom hennes färger.

    Stor kram
    Åsa

  57. Oooh! Jag deltar med dubbla lotter och håller tummarna hårt, hårt! Älskar sjalar men min man har för tillfället gett mig totalförbud gällande inköp av nya, men att vinna en är ju en helt annan sak…eller hur!? 😉

  58. Hej underbara Emma & Nordljus,

    Åhh så skoj med en tävling, jag älskar fina tävlingar
    så jag haffade” 2 lotter direkt en på gilla-knappen på Fb ochj en på anmälan nyhetsbrev. Nu håller jag alla tummar& tår på att just jag blir den lyckliga vinnaren 🙂

    Kram Stina i Jönköping
    Pssst….Tack Emma för ditt underbara sätt och skriva här på bloggen!

  59. Oh, vilken härlig tävling! Klart jag vill vara med, två lotter tar jag så klart! Nu håller jag tummarna…

  60. Roligt med tävling! Självklart vill jag vara med och tävla om de fina priserna! Har både gillat på fejan och anmält för nyhetsbrev, 2 lotter här alltså. =) Tack för en underbar blogg!

  61. Oj vad många vi var !! Ja, då kniper jag 1 lott för nu gillas dom av mig : )
    Nu håller jag tummarna stenhårt för lite tur..

    Ljuvliga bilder !!

  62. När 2 av mina favisar slår sej ihop så måste jag ju så klart va med i utlottningen och vinsterna är ju bara super duper 😉

    Jag gillar redan Nordljus på FB och får nyhetsbrevet sen lääänge 😉

    Så nu håller jag mina smålandstummar och hoppas på vinst! // Åsa

  63. Ohh jag gillar Nordljus skarpt!!! Köpte hem ett gäng klädhängare därifrån nyligen, så nöjd!

    Har samlat på mig två lotter! 🙂 Håller tummarna för vinst!

  64. Vi är med:) Skulle vara grymt roligt att få bära denna snygga sjal på väg till dagis!! Jag kniper två vinstchanser då jag gillat på fb och anmält mig till nyhetsbrevet. Tack för en underbar blogg!!

    natti_nat@hotmail.com

  65. Haha, inte för att jag brukar ha någon lycka i lotterier men jag gör ett försök. Vem kan motstå liksom – jag både gillar och klickar i för nyhetsbrev och kniper därmed alla röster. Heja mig. Heja Nordljus.

  66. Det var väldans rent vad det var många tävlanden här då =0( Chanserna minskar drastiskt MEN någon gång ska väl turen hitta mig. Två lotter = check! Jag håller tummar och tår för den otroligt vackra sjalen/ Kram

  67. Tjoho! Här har jag ordnat två lotter, gillat på FB och anmält mig till nyhetsbrevet.
    Hoppas på tur nu då så att jag kan få lägga sjalen över mina axlar=)
    Kram!

  68. Är helt amningsvimsig inser jag. Läser inlägget och gör allt som behövs för att tävla, dvs gilla Nordljus på FB och anmäla mej för deras nyhetsbrev. Efter att detta var gjort så skulle jag kommentera men läser att tävlingen slutar den 5 september 21.00. Fan tänker jag, klockan är redan 21.10, försent att vara med då. På håret liksom. Surfar runt en stund tills nu, då det pow slår mej att det bara är den 4 idag…..
    Så jag vill vara med!

  69. Ojojoj den här tävlingen vill man inte missa, 2 lotter kan du skriva upp mig på :)) härlig söndag önskar jag dig!!
    Kramar

  70. Jag vill gärna vara med och tävla om de fina priserna.

    Jag gillar Nordljus på Fejan och har deras nyhetsbrev =)

  71. Har lyckats sno åt mig 2 lotter nu. Trodde jag hade missat denna tävling då jag läste din blogg på telefonen och skulle in senare men glömde, phew! Tack för en underbar blogg/ kram K

  72. Den där sjalen hör minsann hemma på mig! Superfin! Två lotter har jag skrapat ihop, är den min nu? 🙂

  73. Två lotter kirrade nu då 🙂 Gillar Nordljus på FB och anmält mig till nyhetsbrev. Så fina sjalar och smycke så givetvis måste man ju vara med i denna fina tävling!
    kram

  74. Vill gärna vinna de fina priserna .
    Två lotter tar jag gärna. Bilden på söta vovven med sjalen är redan en vinst, så söt.
    Ha det gott/ Monika

  75. 2 lotter har jag skaffat mig. 🙂 Jag har inte uppmärksammat hemsidan innan, men det är ju verkligen min stil! Den ligger numera under mina favoriter. Nu gäller det bara att skaffa sig lite pengar…

  76. Jag har tryckt på gilla-knappen och anmält mig till nyhetsbrevet :)!! Så nu blir det till att hålla tummarna!

    / Johanna

    PS. Krama Tooka från våra salukisar (Suki & Baqir), de följer din blogg slaviskt bara för att få en chans att se fler sötisar än sig själv (de har väldigt gott självförtroende och tror att HELA världen snurrar kring dem)

  77. Klart jag vill vara med o tävla! Jag gillar Nordljus oavsett tävlingen, men nu gör jag det på FB oxå, o har lagt till mig för deras nyhetsbrev, vilket betyder att jag då har 2 lotter, som jag hoppas ska föra mig nära nog en av vinsterna! för jag vill vara lika fin som fröken saluki 🙂
    Ha en underbar dag, o hoppas föräldrakursen är nåt att bita i, tja, nåt annat än en pinne! 😉
    kram från en annan preggo

  78. Yes! Vilken fin tävling! Två lotter fixade här.
    Nu är det bara att hålla tummar och tår för en vinst.
    Ha en underbar måndag!

  79. Hade verkligen hoppats på vovven…men sjalen får väl funka… 🙂 Älskar nordljus grejer, så jag håller både tummar och tår!
    Två lotter var det här! 🙂

  80. Jag har två lotter! Gillade dock genom sambons facebook då jag inte har en egen, men tycker det borde räknas ändå. 😉 Jag vill verkligen vinna sådär superfina grejer!

  81. Här var det två lotter och en stor längtan efter att få drapera min växande preggokropp i skira spetsar och skimrande pärlor!

  82. Wohoo, snygg sjal. Jag har precis blivit en sjal-lovers. Beställde nyss en dösnygg sjal från Nordljus. Hoppas även på tur i tävlingen. 😉

    Gillar Nordljus i FB och får redan nyhetsbreven.

    *Håller tummarna*

    Förresten, du har en underbar blogg. Skrattar och känner igen mig ofta. He-Man lekte min lillebror mycket med och jag avskydde dem för dom fanns överallt hemma. Haha! 🙂

  83. 2 lotter var det här! Både gillat och skaffat prenumeration på nyhetsbrev. Är helt fast i din blogg sedan ett par månader och älskar hur du hanterar orden och hur du delar med dig av din humor. Älskart! Lycka till med den stundande förlossningen också, det kommer att gå kanon.

  84. Nu har jag både ”gillat” och anmält mig till nyhetsbrev. Måste också passa på att tacka för många goda skratt och trevlig läsning.
    Sabina

  85. Jag har redan två lotter utan att behöva göra ett endaste dugg =)

    Tack för att jag som läsare får dela dina ord och tankar, igenkänningsfaktorn är hög!

  86. Har ordnat 2 lotter för att ha chansen till den underbart fina sjalen. Undara om min Madonna (katt) klär i den lika bra som din Tooka 🙂

  87. Oh herrigud vad mycket fint man hittade på Nordljus. Blev helt förälskad i sidan och plockade åt mig två lotter!

  88. Oj, oj, oj, tänk att jag nästan missade tävlingen! Med 50 minuter till godo såg jag till att skaffa mig två lotter för jag vill också bli ”tookasnygg” i höst ;o).

  89. Pust.. stånk och tjohoo… för jag hann… kasta mig in i utlottningen så här i sjunde timmen… sluttampen… men jag lyckades nå fram till att såväl gilla på fejjan som att anmäla mig till nyhetsbrev… för vad gör man inte för finaste sjalarna…
    Även om det helt ärligt är Tooka som snor den största biten av mitt hjärta… :o)Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg