Att jobba som ett team.

Ser ni? Va? Vilka tjusiga stödstrumpor jag sportar idag! Att jag står så kobent beror a) på att jag är galet kissnödig när bilden tas och b) så att ni ska se det snitsiga trycket högst upp på varje strumpa. Är dom inte fina, så säg?

Nackdelen? Att de är så sjukt tighta att jag inte ens kunde dra dom över handen på mig själv. Ni ser ju – mina underben är typ tre storlekar mindre än vad de är i normala fall. För att få på dom krävdes det att jag och mannen jobbade som ett team; jag satt på en stol och brölade höööööööö medan han med all sin 90-kilos-kraft pressade på sin gravida hustru ett par pippirosa stödstrumpor. Han slet så han fick svettmustasch kan jag säga, men på kom dom.

Dock kan jag rekommendera aspirerande, höggravida stödstrumpebärare att gå och kissa innan ni försöker er på detta hemma.  Joråsåerealltså.

34 kommentarer till “Att jobba som ett team.

  1. Känner mig så lättad att lilla Ella valde att komma ut 29/8, hela 10 dagar innan bf (vilket egentligen är på torsdag).
    Stödstrumpor no more + att jag gått dubbelvikt och plockat upp Trents utspridda leksaker med glädje sedan vi kom hem från bb. Bara för att jag kan förstås 😉
    Hoppas de urtjusiga strumporna stöder dig idag och alla dagar fram till Leos ankomst 🙂
    /Linda

  2. Haha, alla kollegor vände sig just om med smått förskräckta miner när jag brast ut i världens skratt över ditt inlägg! 🙂

  3. Gött ;O) Jag minns det som att det var igår. I slutet känndes det knappt lönt att ta av dem på kvällen :O)
    Som tvillinggravid så blir man sjukskiven i vecka 25 och då var jag ju tvungen att gå upp samtidigt som mannen på morgonen för att få på mina stödisar :O) Snacka om handikapp ;O)

  4. såå fina!!
    Visste inte att de gjorde snygga stödisar.. jag fick minsann ha såna ”jag -ser-ut-som-en-pensionär-fula-strumpor” när jag var gravid… 🙁
    Snygga japp!
    kobent..? haha like it!
    KRAM!

  5. Snyyyygt:)
    Jag brukar ha stödstrumpor när jag flyger. De är enormt svårt att få på dem. Sen blir det som en liten volang vid knäet, dit mycket smalbensfett/vätska trycks upp…Inte så snyggt…;)
    Om jag vet att jag ska stå/gå länge en dag, händer det också att jag drar på mig dem.
    När jag jobbade inom vården var det nästan ett måste. Mina ben sväller så lätt. Även helt opreggo….suck:(

    Kram Susanne

  6. *s* Jag ser det framför mig då jag och sambon också har varit stödstrumps-team. 🙂

    Så snygga dom var! Var lyckades hitta en annan färg än svart och den hemska hudfärgen?

    Ha en bra dag!
    Kram

  7. Hahaha EXAKT såna stödstrumpor har jag slitit för att få på mig idag! Är ”bara” i vecka 24 men var inte det enklaste ändå 🙂

  8. Men hallå på dej!!!
    Stödstrumpor har jag på mina gamlingar på jobbet dom måste ha dom VARJE dag,så håll ut gumman detta är ju bara tillfälligt!!!!
    Jag tycker dom ser helt ok på dej!!!

    Ha en bra dag och klappa magen från mej!!!

    Lotta =0)

  9. Stödstrumpor är riktigt skönt när de väl är på plats 🙂 Och de där du har är riktigt snygga dessutom! Kämpa på, ni verkar vara ett bra team 🙂 Kram Linda

  10. Ja, det är varken lätt eller skönt;) Men….det finns ett knep som underlättar påsättning, kan du meddela maken. Du,,,,,hm jag menar han, vänder strumpan nästan helt utochin, ungefär så att bara halva foten får plats i det som inte är helt utochin, förstår du? Ja, jag tror det, sedan tar du/maken med fingertopparna och matar på strumpan över resten av foten och hälen, vid det här laget har du fotdelen på dig och resten av strumpan har du då dubbelvikt över foten, då är det i princip bara att dra strumpan över de svullna fotknölarna och vaden, upp till knäet, klart! Det är inte lika svettigt, man får ta i med detta också, för det är ju inte lika lätt som med en vanlig strumpa.
    Lycka till!

  11. Vad härligt jag såg just ett inlägg här innan att det finns en tävling om stödstrumpor så den ska jag hoppa in på och tävla på när jag läst färdigt dina inlägg. Det fanns en tid då jag inte använde något annat än just stöd strumpor. Även natte-tid, faktiskt. Jätte-sexigt men det hjälper lite mot springben=restlegs. Annars lindade jag benen med brunt stödförband, ännu fulare. Anledningen var att jag hade ett stillastående jobb och benen gjorde så ont. Men nu är jag nästan stödstrumpe fri, inte illa.

    enkla nettan

  12. Supersöta!!
    Jag har bara fula blå eller svarta… Måste dock ha dem titt som tätt och utan någon ljusning om att få slippa dem, någonsin! *tyck supersynd om mig nu 🙂 * Men jisses vad skönt det är när de faktiskt är på – man klarar så mycket mer, eller hur?!

    Kramen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg