Att få vara lite brudig också.

Äsch. Ibland måste man bara få slänga förnuftet åt sidan och göra sånt som tanten i en säger inte är riktigt genomtänkt. Som att hämta ut ett guilty-paket med bland annat den här förtjusande lådan i. Trots att man vet att det säkert är korkat eftersom ens fötter är åh sisådär två storlekar större än de brukar. Och trots att man vet att det därför finns en överhängande risk att man bara kommer att kunna ha dom en begränsad period.

Men-de-är-ju-så-klassiskt-snygga. Låga, svarta, matta. Som en älskad veteranbil i någon gubbes garage. Och mina fötter saknar gummistövlar. Mitt icke-gravida jag saknar gummistövlar och vackra klänningar och rysh-pysh och känslan av anklar.

Äh.

Åt helvete med karaktären. Det finns faktiskt raggsockor.

Och hörreni – tusen tack för era underbara OCD:er! Ni ser.
Inget att hymla om. Säg det med mig;

– tillsammans är vi mindre störda.

34 kommentarer till “Att få vara lite brudig också.

  1. Klart du ska ha snygga gummistövlar! De låga är jättefina! Det är ju galet vad många kommentarer du får människa! Det tar ju en halv dag att läsa alla, men det är det oftast värt! Ha en go kväll! /L

  2. Dessutom så finns det ju sulor, om ifall att de blir på tok för stora 🙂

    Jag har ett par sådana, fast blanka. Jag är supernöjd. Det kommer du också att bli.

    Sköt om dig Emma

  3. Gjorde du helt rätt i att köpa. Idag har köpt två helt totalt onödiga prylar och jag ska verkligen hålla i plånboken nu. Men vad gör det om hundra år? Har varit inne på Second hand och hittat ett alldeles för litet överkast som är handgjort och troligtvis inte använd för 300 kr och annat som jag inte alls ska ha. Jag ångrar ingenting som Lena Philipsson sjunger och jag sjunger med.

    Ha det gott. från enkla nettan

  4. Förnuft – vad är det för något? Går det att äta?
    Hahahaha….Jag tycker absolut att du gjorde rätt i att fixa gummistövlar! 🙂
    Dom bara….. behövs….och så är det ju skitsnyggt med mattsvarta!! Helläckert!
    Nu blir du snyggast i sta’n!

  5. jag får ungefär kärlkramp i benen
    av mina hunters, för att de sitter så tajt
    [ tajt ej bra i detta sammanhang ] ..

    .. tänkte med tanke på ett av Dina gamla inlägg
    där Du kände Dig som en vaxad hobbit
    [ & folk dessutom höll med. jag fattar inget. ]
    att då kan jag ju bjuda på en bild på mina
    vader nerknökade i ett par hunters, ~ & då
    är jag inte ens i närheten av gravid.

    jag gör det om Du blir glad ! lätt ! : )

    1. Hemskt gärna! *s* Finns en anledning till att jag valde de låga – i dom får mina Frodo-vader gott om plats 🙂

      1. låga?! lå-å-ga?!
        hur har jag kunnat missa detta?
        jaha.
        [ stövlar som ett konst-stallage i hallen? mer så .. istället
        för en vas eller tavla? ja, varför inte. ]

        låga .. *gruff* låga ska man ju ha såklart..

        : )

  6. -tillsammans är vi mindre störda. Repeterar ljudligt. fniss.
    Tjusiga stövlar, kanske vi får se en bild med dom på? Tycker själv att det är ursnyggt med klänning till!
    Ha en gooo kväll // L

  7. Vad är det med stövlarna? Ja inte vet jag men jag skulle kunna leva i mina. Har dom till jobbet, till skogen, till bikini! Kan inte komma på något som inte Hunters funkar på/till, jo ja.. Stureplan. Well, maybe…

    Jag är faktiskt, på riktigt, nyfiken på de där mailen som har en bestämd åsikt om varandets riktighet. Fast det är klart, man får inte på något sätt peta utanför ramarna. Så säger reglerna! Men det jag har konstaterat…Du kommer att få sjukt mycket myror huvudet och undra när någon ansvarig kommer in och reder upp allt, för vem i helsike har kontrollerat, ceritfiera och validerat en som mamma! O det som är mest konstigt är att jag har inte mött någon som inte har undrat det samma.
    Rock on… och var en benhård, principfast och manisk HUNTER-fan. Det kan vi kosta på oss 🙂
    /ingela

  8. Jo men det är klart att du ska ha gummistövlar! 🙂 Och jag visste faktiskt inte att det fanns låga av Hunter. Eller har nog inte kollar så noga eftersom jag också är en person med inte-så-smala-vader, så jag har tänkt… skitsamma 🙂 Men detta måste jag nog undersöka 🙂

  9. Hello there..
    Haft en mysig dag på jobbet idag läste jag.. med mysdress å allt? ; ) Det där med vattenkranen har gått över för min del. Men kaffebryggaren och strykjärnet.. har jag fått åka tillbaka såå många gånger för att kolla om jag drog ut dom. Nu har vi bestämt oss för att köpen en med timer på. : ) Senast idag när jag kom hem och hade varit borta två timmar under f.m. så stod kaffebryggaren på och hade nästan börjat torrkoka.. Gahh!! Man är ju inte klok nånstans! Nä, jag är livrädd för mig själv och min virriga hjärna ibland.. Men vad gör man..

    Dom där stövlarna har jag med haft span på! Fast olivgröna.. Snygga som tusan!

    Kram på dig!

  10. Lever i mina Hunters! Har dock slutat visa dom på bloggen eftersom det finns någon skum typ ”allen” som skriver någon sliskig kommentar på engelska varje gång jag visar en bild med dom på. Han missar inte en enda bild. En gummistövel-fetishist eller nåt. Han kanske letar sig hit nu istället den lille skummisen!

    Kramar

  11. Alle som bor ved grensen kan få tak i Hunters til ca halv pris på Nordby senteret (ved Strømstad), der har de ulike farger… og det er 2.sortering man får til halv pris, men de ser helt vanlige ut synes jeg;-) Hadde til og med i silver färg:-)

  12. Ohh myyy vad snygga!! Jag är så avis!

    Åååh Emma, jag får ångest över att jag aldrig lyckas ta mig tiden till att vara med och delta i alla dessa fantastiska kommentarfält! Jag lever just nu för din blogg men ändå hinner jag aldrig tävla, aldrig berätta om mina OCD’s.
    Faaan! Du ska veta att jag bär dig närmast hjärtat kvinna! Ljuvliga kvinna, med eller utan anklar så är jag din!

  13. Jag har ett par höga som är alldeles förtjusande fina och ibland lite onda. Kan inte använda de så länge innan mina fötter bli varma och svullrna likt två knubbsälar. Men fina det är dom minsann!

  14. Snygga! Du ska ju schava omkring även efter graviditeten och då kan det vara bra med ett par stövlar att hoppa i lite snabbt och det blir inte torrare ute 🙂
    Lite avis är jag allt också…

    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg