Att ta helg.

Nä nu startar vi igång helgen tycker jag. Kladdkaka, en bra film och vinthundsrumpor i soffan – mer behövs inte. Jo, en skäggig man såklart, men han är inräknad som självklar. Till och med kaminen får vara fredagsberedd; den premiäreldas till Tants stora förtjusning och hela huset doftar öppen spis.

Fin fredag allihop. Vi hörs imorgon igen.

29 kommentarer till “Att ta helg.

  1. AAaaaahhhh låter underbart! Här är maken på en veckas kurs i Grekland och barnen kolla på Kung Fu Panda. Jag smygkikar på nätet. Ser framemot Idol och ETT japp senare ikväll!

    Kramar

  2. Hahaha…kladdkaka är tydligen en fredagsfavorit! Yangstern här bakade kladdkakemuffins direkt han kom hem från skolan idag!
    Gillar Tant att ligga nära kaminen när du har tänt i den?
    Min gamla New Foundland ÄLSKADE att ligga precis framför kaminen när jag hade tänt i den. Han och katten slogs alltid om att komma närmast. Var ju livrädd för att det skulle fatta eld i deras pälsar ibland när dom tävlade om bästa platsen. Katten kunde ju lägga sig under kaminen och Nuffen visste inte att han var större än katten utan trodde minsann att även han kunde komma under. Suck! Räddade hans päls många gånger från en eldsvåda!

  3. Jag bara skyller på att din blogg har dålig inverkan på mig, att jag är lättledd när maken tittade undrande på ett par gröna gummistövlar för över 1000 spänn….hoppas på regn i helgen:)

      1. det sjukaste är att jag bara kan ha en stövel för den andra foten är i gips så det lät så här ”för helvete…blabla du har gips blabla köpa så dyrt blabla som du ändå inte kan använda blabla” MEN nu har jag 1st asasnygg fot som är skitbekväm så i helgen kan jag sitta på altanen o plaska i regnet med en fot! o läsa din blogg o få nya infall…men jag bara skyller på dig o starka tabl:))

  4. Jag sitter och kollar på Idol auditions på tv4 play efter att ha lagt en snorig liten kille med hög feber. Nu äntligen tog sambon fram mörkchoklad med havssalt och helgen är inledd. Kanske inte lika lyxigt att sitta i miljonprogramslägenhet och äta mörk choklad som i stora mysiga huset på landet med öppen brasa, men visst är det väl helgkänslan som räknas? 🙂

  5. Härligt! Här är med magen rund och god efter mycket mat. Snart ska jag lägga mig i soffan å kolla på film. Vad gott att få tända brasa! Nått jag saknar.. Men det funkar inte här.. eller jo det gör det väll, men då får vi gå runt i trosor å kallingar här.. nä, det blev fel.. trosa och kallingar, för jag är den enda honan här. (oj vad jag seglar iväg.. måste vara det röda.. fniss..) Ja! iaf.. blir kanske ifs jättekul för alla grannar då vi bor i ett glashus.. tittskåp.. !! : )

    Ha en fin afton vid brasan!

    Kram

  6. Yummi! Kladdkaka… Om man skulle slänga ihop en så här på kvällen kvisten.. Jag menar.. Mannen e ju inte hemma o kan se mig svulla hur mycket jag vill! 😉
    Ha en riktigt skön helg du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg