Att vara lördagsseg.

Finns det något skönare än lördagar? Att vakna tillsammans och vara sådär lagom mossiga och sen spendera alldeles för lång tid med att äta frukost (som ni kan se nitiskt iakttagna av vinthundar) bara för att man kan. Bästa dagen, säger jag.

Vad roligt att få era gissningar på ankomstdatum för Leo! Värt att notera är ju att det är väldigt få av er som faktiskt tror att jag kommer att gå över tiden (bara för det så lär han väl häcka där inne tills de får dra ut honom med den där trucken vi redan avhandlat). Själv tror jag ju på att han kommer innan utsatt tid, men han få gärna hålla sig kvar tills den 21:e för det är sista dagen på jobbet och nån ordning får det ju vara. Efter den 21:e är det grönt ljus från mig. Nu får han gärna börja göra sig redo så att hans mamma kan få se honom på riktigt (och få tillbaka sin gamla näsa).

Idag ska jag in till Malmö för att köpa preggo-olja och fika med Mollynetterna, utöver det får det gärna bli en sån där lördag igen när inget händer och när man kan ligga raklång och klappa vinthundsmage och äta choklad tills man domnar i skinkorna. Jag börjar bli ganska bra på det nu, faktiskt.

11 kommentarer till “Att vara lördagsseg.

  1. Lördagar är absolut bäst när man inte har något planerat utan kan sippa kaffe i timmar. Och blogga utan att behöva skynda sig. Lyssna på musik i bakgrunden. Denna lördag är jag dessutom helt alena. Man och barn åkte nyss på handbollscup. Det är lyx när man har den tiden för sig själv nuförtiden.

  2. Underbart!! Fast vad är Mollynetter?! Själv ska jag tömma en pool med ca 20000 liter vatten i….hoppas verkligen att pumpen är på sitt bästa humör….annars blir det lååång väntan….
    Önskar att min man också fanns här alltid på lördagar och gärna en vinthundsnos sidanom…

  3. Låter som en härlig lördag.
    Själv har jag en massa ”måsten” på min lista men jag hoppar över de flesta för att umgås med mina föräldrar som kom hem från Ungern igår. Fast kalaset vi ska på eftermiddag hoppar jag inte över. 🙂

    Ha en härlig helg!
    Kram

  4. Låter härligt! Jag har börjat min dag med att polera köket. Ska städa övervåningen och sen ska jag göra precis vad som faller mig in. Just det ska på smurfbio med tjejen också.

  5. Instämmer i att lördagar är bäst, när man kan ta det lugnt och njuta av långa härliga frukostar. Här går tempot, riktigt långsamt. Jag och maken ligger i soffan och tittar på nyhetsmorgon, sen får vi se vad blir av dagen.

    Kram D

  6. Åh, härligt med lördagsmys… gillar också att ligga och dra mig på lördagar och vänta in frukost på sängen!

    Vänta, det blir ännu mer underbart med en liten Leo i sängen!

    Då var man verkligen lycklig 🙂

    Kram och ha en härlig lördag! // Anna

  7. Härligt! Tänk senare i höst när ni har en liten och dela lördagsmornarna med – långa frukostar i soffan med massa mys och ni kommer bara sitta och glo på honom och säga igen och igen och igen ”att är han inte vansinnigt söt?” och ”tänk att det kunde bli så här jädra bra!”. Det du!
    En fin lördag önskar jag dig.

  8. Skönt att höra att man inte är ensam om att bara vilja ligga raklång i soffan och göra inte nåt 😛
    Så skönt!!!!
    Helt enkelt min grej!

    (Även om det ibland smyger sig på ett litet dåligt samvete för allt det där man borde göra istället, men äsch, bort, bort dumma tanke!!!)

  9. Håller med om att lördagar är magiska! Här har vi hunnit med en rejäl hundrunda i morse, besök av de Finaste till frukost kl.!(de Finaste=äldsta dottern med sin morgonpigga dotter)Det där att sätta på lite kaffe till efter frukost känns så ledigt!! Lunch och lite shopping har vi oxå förstrött dagen med och ikväll väntar Calvadosprovning med goda vänner!!! Blev nyfiken på Mollynetterna…M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg