Att spendera tid med Molyetterna.

Ja, idag spenderade jag ju några timmar med de vackra Mollyetterna Lingon, OddJosanne, Too di Loo och den lite mer hemliga Jeanette. Som väntat var det hur trevligt som helst, de försökte Molly-indoktrinera mig så gott det går men mest var de nog oroliga för att vattnet skulle gå och att jag skulle ploppa ut Leo inne på Ajabaja (vilket tack och lov inte hände). Vi gick en vända i affärer, jag hittade min preggo-olja och sen blev det en välförtjänt High Carb-lunch på CasaMia där jag tryckte i mig en gigantisk currypasta med sån iver att räkorna flög över tallriken. Mumma.

Och nu är jag hemma igen och ska slänga mig i soffan och äta lösgodis och läsa klart min skräplitteratur. Har jag riktig tur börjar det regna snart också. Finns inte mycket som slår att ligga inne och läsa böcker när regnet öser ner utanför.

Hörni! Jäklar vad många kommentarer och mail jag fått om koftan! Den var som sagt snordyr men jag vet – åh så vacker. Ska försöka fotografera den lite bättre och lägga ut bilder imorgon. Sjalen är en Lucky Lina (såklart).

26 kommentarer till “Att spendera tid med Molyetterna.

  1. Ja, den är verkligen jättefin. Fanns i en färg till såg jag… Vill ha! 😉

    En liten fråga- Visst har du en ballerina dress från Tintinstyle? Såg att den fortfarande fanns kvar och till ett mkt bra pris. Hurdan är den i storleken? Jag har lite problem då jag tidigare alltid varit en XS, men nu har visst något hänt och jag börjar bli lite av en S (eller så har kläderna krympt i tvätten), eller egentligen mellan XS och S, men jag avskyr kläder som sitter för tajt. Är den stor eller liten i storleken? Ursäkta mitt svamlande…

    Kram

    1. Japp, den skaffade jag på rean i somras, du kan se inlägget här: http://attvaranagonsfru.se/?p=4456

      Jag tycker att den är fantastiskt skön och jag måste väl påstå att den är rymlig. Jag har en L och den fungerar lika bra nu som den gjorde då, trots att jag har växt en del (den blir ju bara kortare där fram i takt med att magen växer).

  2. Hej Emma! Jag ar gravid i vecka 29 och hade mitt BM-besok i torsdags. ”Jaha, ska vi vaga mig?” fragade jag glatt. Din BM skulle nog satta morotsstavarna (eller vad hon nu snaskar pa under formiddagsrasten) i halsen for i England dar jag bor VAGER DE INTE NORMALVIKTIGA KVINNOR! Trams, tyckte min BM nar jag anda stallde mig pa vagen.

    Ha en bra lordagskvall!!

  3. Fantastiskt fin kofta, förstår att det blev ett must-have ihop med stövlarna. Du är så vackert gravid! Och håret också fantastiskt! Såg att någon skrev om att inte klippa av i praktisk page – mitt råd är: lyssnar inte heller på om frisören säger ”det är lika bra att vi tar en en bra bit på längden för du kommer ändå att tappa det ” Jag sa OK och tänkte att hon har ju barn och vet. Jag tappade inte ett hårstrå. Däremot tog det evigheter innan det växte ut igen. Håll i dina underbara lockar.

  4. Så fin eftermiddag ni måste haft, det gäller att passa på när man hinner 🙂
    Lycka till (jag kan inte låta bli att kommentera att Leo kommer den 28/9, kanske kl 07.10)

    Kram
    Elisabeth

  5. ATT den är fin ja!! Du milde!! Men snordyr som sagts.. Vill, vill man ju, men det går bara inte.. : (

    Men vilka goa mollyetter! Måste kolla in deras sidor sedan..

    Ha en skön kväll!

    Kram på dig!!

  6. Jag vill också vandra med er i Malmö och skratta!

    CasaMias currypasta med räkor… MUMS! Det är en av mina favoriträtter. Får nog bli en lunch där en dag om två (!) veckor.

    Kram

  7. Vad du är vacker! På ett sånt där undernaturligt sätt som man inte fattar. Koftan i förra inlägget är ju SÅ fin, undrar om den alls funkar på en kort tjockis eller om den verkligen lägger fokus på baken?
    Kram

  8. Koftan var myyyye finere på deg en bildet i butikken!! De burde gi deg provisjon for å vise den;-)
    Love High Carb uttrykket, ingen får ta fra meg karbohydratene…ever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg