Att ta in hösten.

Man kan ha kakfat på fot till mycket. Här hemma används de för tvålar bredvid badkaret, för äpplen på köksbordet och nu för att plocka in hösten till soffbordet med kastanjer, rostfärgade löv och ett vaniljdoftande ljus från Durance jag för längesen gröpte ur sin glashållare och som nu får forma sig fritt.

Ja. Fortfarande och alltid är det här den bästa årstiden jag vet.


Ps! Såg hos snygga Oddmollyholic att de har 25 % rea på EwaiWalla inne på Nantucket. Alltså jag dööör – dessa krispiga lagerpålager-klänningar… Fortfarande lite för dyrt för att impulsköpa i en storlek man (förhoppningsvis) bara kan ha ett litet tag till, men ni som inte är preggos kan ju knock yourself out. Och sen kan ni maila mig bilder på hur snygga ni är i era EwaiWallas och göra mig sådär hälsosamt avundsjuk. Suck.

13 kommentarer till “Att ta in hösten.

  1. åh myspys! jag är sugen på att plocka in rönnbär o trä på tråd, som man gjorde på dagis (men hur tusan gjorde man?!). kanske trä på lite nypon också?

    jo jag tänkte på dig, för jag la just upp en playlist hos mig, som lämpar sig ytterst bra för skumbad. o du gillar ju skumbad, så prova den nu, seså!

  2. Men oj! Jag gillade stuket på mycket av kläderna, men det var alldeles för dyrt. Oavsett. Min klädbudget denna höst understiger nog 1000kr totalt från augusti till december.

    1. Jag veeet. Men har man spanat länge på ett EiW-plagg är 25% en förbaskat bra rabatt. Men fortfarande för dyrt i min smak också, särskilt om jag bara kan ha plagget en kort tid.

      1. Absolut. 25% är ingen skit, bra att du tipsar. Hade jag varit riktigt kär (och haft en tjockare plånbok) hade jag nog slagit till på någon godsak. 🙂

  3. Fiiiint:) Och jag måste säga att Maison Belle är guds gåva till hemmafrun. Eller hemma mannen då om det ska vara jämställt:)

    Och. Undvik de där kvaddlarna på BB!! Jag lovar att de gör mer ont än förlossningen tillsammans! Det fick jag första förlossningen (2:a var ett snitt) och det var vedervärdigt. Som om 29 getingar sticks på samma gång på samma ställe!!!
    Och då försvinner inte ens värken av dem…….. U.N.D.V.I.K!!!

    Kram Susanne

  4. Jag ÄLSKAR kastanjer..! Vet inte varför, men jag kan inte gå förbi kastanjer som ligger på vägen utan att plocka upp och stoppa ner dem i fickorna/väskan/vad-farao-jag-råkar-ha-till-hands och sedan sprida ut dem i huset – till makens förtvivlan.

    …och det jag egentligen skulle säga vara att åh, vilket exceptionellt vackert kakfat i höstformat!

  5. Åh! Äntligen har man tid att sitta och läsa ikapp sig på alla blogginläggen! Så skönt det är och ja nu vill jag också ut och plocka kastanjer 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg