Att tipsa om en tävling.

Det här måste jag tipsa om, så är det bara (ni kommer snart att fatta varför). Tyvärr är det bara en tävling man kan vara med i om man har en egen blogg, så förlåt alla ni ickebloggare – jag är jätteledsen och jag vet att ni kommer få typ dåndimpen nu men såhär är det:

Nu har man chansen att vinna Mateusporslin för 5000 kr.

Alltså… Hörde ni? Femtusen. Det är ju så mycket porslin att man kan vältra sig i det (alternativt starta ett såntdär kinesiskt avreageringsrum dit affärsmän kan betala för att gå in in och slå sönder lite porslin i några minuter för att så att säga lätta lite på trycket och slippa gå i så mycket KBT) och Mateusporslinet är ju så tjusigt att man bara inte kan låta bli att tävla.

Det är House of Philia som har tävlingen och såhär gör man:

  1. Man ska gå in på Lännas nätbutik här och välja ut sin absoluta favvisprodukt ur hela deras sortiment. Detta var garanterat det svåraste. Jag dreglade lite över Canada Goose’s härliga rödrutiga påslakan men valde tillslut den här kudden eftersom den får mig att längta ännu mer efter vinter och brassprakande och det räcker liksom att titta på den för att man ska få känslan av att man varit ute och snitsat runt på skidor en hel dag. Och så missbrukar jag ju kuddar. Snudd på iallafall.
  2. Och sen gör man ett separat tävlingsinlägg på sin blogg, som jag gjort här, och visar med en bild vilken produkt man har valt, länkar till produkten och motiverar varför just den är ens favorit.
  3. Och så ska man länka till Länna Möbler såklart och se till att ha med deras logga som ser ut såhär:

Och sen går ni bara in till vackra Philia här och lämnar en länk till ert bidrag. Det var inte så knivigt va? Till och med jag som är ganska svårflörtad när det gäller tävlingar kan bara inte ignorera chansen att få vältra mig hämningslöst i Mateus. Och skynda, skynda för tävlingen pågår bara tills torsdag klockan 12:00!

Kör hårt nu, tjejer!

(Vinnaren får fasiken bjuda på muffins eller nåt. Finska pinnar, iallafall).

14 kommentarer till “Att tipsa om en tävling.

  1. Ja jag såg den tävlingen. Men på något sätt så glömde jag bort den igen. Hur man nu kan glömma den vet jag inte men jag gjorde det iaf. Får nog allt ta och se till att lägga upp den där tävlingen. 🙂
    Fast kan jag länka till en tävling till på min blogg? Hmm får tänka på det.

    Kram

  2. Du vännen, du glömmer inte att du ska skriva en kommentar hos HoP och länka till ditt blogginlägg va?
    Vill ju inte att du ska missa vinsten för en sådan liten sak.
    Kram

    P.s. du har övertalat mig så nu har jag bloggat. 🙂

  3. Hej!
    Läser ofta din blogg och tycker du är jättefestlig!! Vet att du har en bestämd uppfattning om kvaddlar men här vill jag protestera lite!! Jag tyckte det var kanon!! När min första dotter föddes för några år sedan hade jag hemskt intensiva värker just fram på magen o bm föreslog att jag skulle testa kvaddlar. Bland tens, riskuddar, varma bad, akupunktur mm så var det oslagbart (!) o tog verkligen bort just de värkarna. Hur primitivt det än låter så var det absolut bäst 😉
    Lycka till!!

  4. Vad synd att man bara kan tävla om man har en blogg, jaja får gå och klämma och känna lite på allt i butiken istället då jag har gångavstånd till den från mitt hem =)
    Underbar blogg du har // Frida

  5. Ja den som vinner får faktiskt bjuda på fika. Jag har bakat en pärontarte nu på förmiddagen så det skulle faktiskt passa riktigt bra om jag vann 😉 hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg