Att ha en egen klädpimp.

Jag vet att jag har sagt det innan  men något av det roligaste i bloggvärlden är trots allt alla ni. Människorna man träffar; läsare och andra bloggare och alla dessa kontakter som blir till tack vare det här. Bloggandet.

Det blev så tydligt idag igen när jag satt och lunchfikade med Tindy. Den kvinnan är inte riktigt klok, och det säger jag med allt hjärta i världen. Inte en enda gång har jag lyckats träffa henne utan att komma hem med minst en kasse i näven; hon är helt otrolig. Idag har hon dessutom världens klädrea på sin blogg och jag blev genast med en grandma coat (snart har ni mig hooked, Mollysar!) och en Ti Mo jag absolut inte kan ha med dundermagen men som jag redan längtar efter att få bära och ett stycke fantastiska tossor jag kasar omkring i här hemma. Bara en sån sak. Att få en egen klädpimp via bloggen. Crazy cat.

(Och nu tycker jag att ni ska ge mig lite cred, för tydligen har bokstaven p och ö och siffran som kommer innan 1 slutat fungera på mitt tangentbord. Så om ni tittar i inlägget ovan är det sjuuukt få av just de bokstäverna. Förstår ni vad jag har använt hjärnan för att pull it off och tydligen har det andra tecknet som inte är ett utrop utan en fråga också slutat fungera, se där ja. Jag lyckades skriva nästan hela inlägget utan de bokstäverna, sen fick jag gå in på nätet och kopiera de fattade bokstäverna och klistra in dom på rätt plats sjukt tidskrävande om ni undrar för att kunna skriva det här. Vi kan nog konstatera att man inte ska spraya Maison Belle på ett tangentbord så att det dryper bara för att man är gravid och hysteristädar).

Dags att köpa ett nytt tangentbord, ja. Nån som har bloppis på ett sånt?

23 kommentarer till “Att ha en egen klädpimp.

  1. *asg* Åh Emma nu sitter jag här och ler igen. Du är verkligen bra för mitt humör även om du inte är lika bra för ditt tangentbord.

    Du kommer vara galet snygg i dina kläder när sötaste Leo har ”ploppat ut”.

    Kram

  2. He, he va roligt med ditt tangentbord! Jag har spillt kaffe över hela mitt en gång och det hände ungefär samma… till slut slutade det fungera helt och hållet och det hämtade sig aldrig. Inte ens efter fönen…

    🙂

  3. Ha, ha som det kan gå! Jag har en fin blus från Italien – märket heter PIRO – kostade ca 1300 kr när jag köpte den, nu har jag vuxit ur den, eller så kanske den krympt, eller kanske jag har gått upp i vikt! Jag kommer att lägga ut en bild på min blogg sedan är det bara att buda!

    Kram
    Elisabeth

    1. Gå in på Tindys blogg! Klicka på hennes namn i inlägget så kommer du dit, där finns maaaassa fint att lägga vantarna på!

  4. Haha, jo jag förstår precis problemet. Som när man är i något land där det inte finns å, ä, ö på tangentbordet, och så får man lov att gå in och kopiera det från internet om man vill skriva vettig text 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg