Att ge sig ut ett litet tag.

Vädret var för härligt att motstå, så vi packade in hundarna i bilen och begav oss till ett strövområde för en promenad (i mitt fall vaggning) i höstsolen. 20 grader och gulnande löv – det är nästan katalogvackert precis överallt och hundarna var lika uppspelta som vi och det är dagar som den här som jag minns varför jag haft en sån höstlängtan.

Väl hemma vankas det nu pannkakor (Tooka sitter på en stol i köket och pratar högljutt med stekpannan) med glass och blåbär, sen ger vi The Walking Dead en chans till innan jag ger upp (blir den bättre? har lite svårt för det där grafiska med en massa splatt hit och dit) och kanske ger vi oss på en film innan vi slocknar.

Och just det, dags för lite länkkärlek! Om ni inte har läst den här tjejen ännu – gör det. Hon kommer bli stor, jag bara vet det. Jisses vad jag skrattar.

Vi hörs säkert ikväll igen. Nu doftar här så mycket pannkakor att jag dreglar.

20 kommentarer till “Att ge sig ut ett litet tag.

  1. Jaa! Ge zombisarna en chans, det kommer allt en zombie serie ska ha, överlevnad, tårar i kärleksdrama! Jag är egen utnämnd skräckfilms expert 😉 så gillar du skräckfilmer kan jag ge dig en miljon olika tips!

  2. Så härligt det låter!
    Vi hade motsvarande väder i mellansverige igår. Idag har det dock varit mer mulet.

    Nu har vi ätit svamp på längden, tvären och bredden några veckor så kanske att vi ska fundera på pannkaka vi också här i veckan.
    Ska titta på dina nedan länkade rabatterbjudanden och se om jag hittar något. Såg flera saker som väckte intresse.

  3. Samma här, hösten är perfekt för promenader i skogen med sin vinthund 🙂 Kanske lite lättare ogravid då, vi släppte vår Whippet på Råå idag, så lycklig han blev 🙂

  4. Mums har haft turen o fått goa pannkakor här hemma i dag med av världens bästa make 🙂
    så mysigt med höstsolen vi var ute o lekte en stund med i dag o passade på att njuta av veckans sista dag! Trevlig kväll sötis! KRAM

  5. Fler som varit ute i det härliga höstvädret ser jag.
    Hösten med alla dess färger är ju makalöst vacker och ger i allafall mig massor med ny energi!
    Tror vovvarna tycker det också, för Freja hade så mycket energi så det tog en lång stund innan hon kunde varva ner och upptäcka att vi faktiskt åt korv, mums!

    Ha det gott!
    //J

  6. Nej, den blir inte bättre.. Tyvärr, mest bara overklligt och irriterande. Vi rekomenderar Misfits. Och Fringe så klart!

  7. Gud vad härliga bilder…och jag har solbränt ena örat lite grann. Hur skönt är det? Jo jag menar att det är skönt att känna sommarsol. 😀

    Hoppas pannkakorna var supergoda!

  8. Härliga bilder! Skulle också säga, att SoA är heeeelt the shit! Fjärde (?) säsongen började just och vi är sååå hooked! Så kolla det istället! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg