Att sammanställa rabatter.

Nu är det ju en hel del rabatter ute i de olika webbutikerna, så jag tänkte sammanställa de jag känner till och har plockat ut en himla massa tjusigheter från varje butik. Först ut är TINTIN:

De har 15% rabatt dagen ut med koden någonsfru. Alltså, jag älskar den butiken. För er som missat det.

Och sen såg jag på medlemsbrevet att Agnes of Sweden som jag brukar tjata om har 10 % på hela sortimentet från klockan 11:00 idag till klockan 11:00 imorgon. Heja! Ingen rabattkod, det dras automatiskt i kassan.

Där inne kan jag rekommendera underklänningarna och underbara Ester Elenora. Själv slår jag nog fasiken till på en eftertrånad Louise Cotton – jag har hållt emot så länge men mer karaktär än såhär har jag nog inte. Och den söta koftan på bilden är redan på rea!

Och sen såg jag inne hos Anna-Malin att hon sitter på en finfin rabattkod till underbara Nordljus! 20 % rabatt med koden heltenkelt och det gäller till på onsdag om jag inte missuppfattat det.

Ja ni ser ju. Total Emma-butik. Själv är jag ju helsåld på mitt armband, tunikan från Lucky Lina och så alla dessa sjalar… Min senaste förälskelse är denna:

Passar till det mesta och hittades här. Och med 20 % tjänar man ju en hel del på sina inköp (= tjejmatte igen).

Och sist men inte minst får vi ju inte glömma bort Dotto! Där är det 15% rabatt fram till och med 31 oktober!

Koden är Emma15 och nästan alla tavlor går att anpassa precis hur ni vill.

Phu. Jag tror att detta var allt. Hoppas ni hittar något fint! Rabattkoder kan man aldrig få för lite av (och är det inte märkligt hur de på något magiskt vis alltid uppkommer runt löning? Hm?). Nu ska jag gå och mitt-på-dagen-bada och äta den sista vaniljbullen.

(Nej, inte samtidigt).

26 kommentarer till “Att sammanställa rabatter.

  1. Tack för alla fina rabatter! Underbart! Du som gillar insekter har väl då inte missat Day´s insektstavlor på Tintin Style? De är oxå jättefina!

    1. Ja gud, man behöver ju verkligen piggas upp. Jag satsar på sjalar och empireskuret nu som höggravid – det går ju att ha sen också.

  2. Åh! Tack för rabbatkoderna 🙂 Fick jag anledning att köpa mig ett armband från Nordljus i ”förlossningspresent”, hehe.. Det går alltid att hitta anledningar till att konsumera 😉 Nyligen hittat din blogg via Mama, vilka otroligt vackra foton du tar!! Sen måste jag bara få fråga en sak från ett preggo till ett annat.. Ditt blodsocker? Är det ok m tanke på all O´boy? Jag har alltid sett framför mig hur jag skall frossa choklad under graviditeten, men den period jag frossat som mest så sköt blodsockret i höjden. Mycket tråkigt!! Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg