Att ha en slö familj.

Japp. Här har ni status på den här familjen vid lunchtid en tisdag. Alla ligger utslagna på olika ställen i huset och vägrar att röra på sig, vilket gör att även jag förvandlas till nån slags empatisömning barbamamma och börjar längta efter min mitt-på-dagen-koma.

Problemet är bara att jag har en stycken hantverkare med slagborr på altanen. Fungerar sådär ihop med middagsvila, faktiskt. Inte bara för det faktum att han typ kan glo rakt in på mig där jag ligger och dreglar, utan mest för att det låter som om han metodiskt håller på att riva hela huset. Så istället får jag försöka koncentrera mig på att inte torska på den nyaste TV-shopsgrejen (alltså det där wen verkar ju vara en skitbra grej, alla får fluffigt hår och ser glada ut) samt på att klura ut hur i helsike jag ska få Postkodslotteriet att sluta stalka mig.

Ja. Dessa världsliga problem.

25 kommentarer till “Att ha en slö familj.

  1. Hi hi… Ni ser ut att ha det hur bra som helst, så när som på hantverkaren då, som stör lugnet! 😀

    Måste bara berätta… Förra veckan parkerade en dam jämte mig på återvinningen och upp ur bilen tittade en ljuvlig saluki-kille! (Kom osökt att tänka på dig då…) Hur söt som helst, jag blev tom. presenterad för grabben! 😉 Men han var väldigt mycket mörkare i pälsen än dina två tjusiga damer…. Men oerhört söt! 🙂

    Hoppas du får en chans att slumra till utan en åskadare… //Carin

  2. Låter som en härlig dag! Till och med hundarna har lagt sig i ställningen ”vila”.
    Ler igenkännande när jag läser att postkod-miljonären stalkar dig, jag har en diskussion med en manlig vän på facebook om vilka onödiga pappers släng det blir av alla dessa brev postkod miljonären skickar ut. Dessutom ringde de häromdagen men det var en så mysig kille som jag pratade med så jag klarade inte av att snäsa till att jag vill inte ha fler brev från postkodmiljonären. Min manliga vän hade försökt skicka tillbaka i retur breven men det står på kuväret att man inte får göra det. Jag öppnar inte ens breven längre från dem.

    enkla nettan

  3. Åh sigge, jag är nog lite hemligt förälskad i honom. 😉 när jag läser dina blogginlägg börjar jag själv längta till mammaledigheten. Gå hemma och plocka, titta på dåliga repriser, mysa med hunden och stryka handen över bebistäcket. <3

  4. Med tanke på att hantverkarna verkar komma lite som de vill beroende på väder och vind, så hoppas jag att ni har fast pris och inte rörligt;)

    Sen tycker jag att du ska lägga en kudde under fötterna, en go filt över magen och ta en behövlig tupplur. Låtsas att den där bilmaskinen är ett tåg som dunkar fram, så somnar du säkert (eh..ja..jag somnade då alltid lätt på tågen när de lät du-dunk-du-dunk i alla skarvar på rälsen..Men det var ju iofs länge sen nu när X2000 tagit över på oskarvad räls och böjer sig graciöst i i kurvorna och låter lite lätt vinande bara;)…)!!
    Kram Susanne

  5. Vi tittade på Gilmore Girls imorse och körde lite Nigella Jul nu förut, mina julnerver börjar vakna till liv nu. . 😉 Idag är det dock härligt krispigt höstväder så det kändes lite malplacerat men mysigt var det!
    Ta det lugnt nu när du kan, haha.
    Och vad gäller postkodlotteriet..enda sättet att bli av med dem är att joina. Man kan ju alltid hoppas att man vinner, det gjorde inte jag dock men jag tröstar mig med att pengarna gick till ngt bra. Tror jag.

  6. ;), Du förgyllar min dag, med dina inlägg! För min del blir jag jättestressad av handverkarnas tillvaro. Speciellt när man hamnar vara ledig och inte är höggravid. Man får inte fråga för mycket vad de håller på med. Och så ska man ”jobba” med någonting här hemma och inte surfa på nätet, eller kolla på tv! No, no, det gäller dammsuga, städa, baka och bjuda på fika… du vet?

  7. Vilka underbara bilder :). Jag minns tiden före. Det är ett konstigt vakuum på något sätt. Och förbereda sig kan man ju inte göra. Jamenar man vet ju inte vem och vilken personlighet som tittar ut.
    Ha en skön dag/sanna

  8. Postkodlotteriet gör mig skitförbannad numera. 🙂
    Jag skulle vilja spamma dem tillbaka med fullkomligt meningslös reklam.
    Vilken belastning på miljön de utgör, visserligen slängs deras mög i återvinningen här hemma på min gata i stan, men aaargh vad jag är trött på dem!

  9. Hallå,

    Hoppas din eftermiddag innebär avslutat hantverksjobb (fast om det är taket kanske det tar lite längre tid än ett par timmar?).

    Jag blir också galen på postkodslotteriet, men så kom jag precis på att de säkert har en ypperlig kundtjänst. Och se på tusan, man kan avbeställa reklamen direkt på sidan 🙂 Om det fungerar låter jag vara osagt, men det är ju värt ett försök.
    http://www.postkodlotteriet.se/Kundservice/Sparra-reklamutskick.htm

    För övrigt tycker jag att du ska vifta med en vaniljbulle till Leo nu, jag kunde nästan se den aktiviteten framför mig och fann den väldigt roande 😀

    Kram

  10. Ser ut som att dina familjemedlemmar tar dagen som min lilla rackare här. Rör sig bara runt i huset för att prova lite olika ställen att bre ut sig på. Ha en riktigt bra dag, trots envetna hantverkare.
    Kramar Kicki

  11. Jag kan också intyga att det fungerar finfint att avbeställa deras reklam. Så skönt det ser ut på dina bilder! Fram för siesta även här i Sverige!

    Kram Lotta

  12. hahaha, jag såg reklamen för Wen EN gång och efter halva var jag fullt beredd på att beställa ett paket!
    Skitfarligt!
    Åldersgräns på tv-shop önskas tack (minst 50+) 😀

  13. Alltså Emma har du ens sätt han den där som står bakom Wen? Jag blev helsåld på Wen tills jag såg en bild på Chaz Dean, huvva vad han såg läskig ut. Han får mig att rysa.
    Men om du torskar dit så berätta gärna. 🙂

    Innan vi flyttade fick jag också mycket från Postkodslotteriet men efter flytten tröttnade de tydligen på mig och nu skickar dom till sambon istället. Haha

  14. Å jag såg också om WEN, MEN du och jag har lika långt hår. Gissa hur många pump tryck man måste ha för en tvätt till vårt hår????? 28-32 tryck!!!!!! Man kommer få ont i handleden PLUS att flaskan är slut efter en gång.
    Men om du köpt den….berätta gärna hur länge den höll-

    Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg