Att ladda inför ett maraton.

Jupp. Det är sånt här jag drar i mig på kvällarna med motiveringen ”man ska kolhydratsladda inför en förlossning”, gärna efterföljt av någon form av choklad. Sen att jag har förlossningsladdat i drygt fem månader eller så hör inte hit. Tänk vad jag kommer att orka när det väl är dags! När de andra stackars lax-och-råris-mammorna ligger utmattade och ber om kejsarsnitt kommer jag att vara som ett varmblod med fradga runt munnen. Det är chokladen! kommer jag frusta triumferande och krysta så exemplariskt jag får applåder.

Precis så kommer det att gå till.

Ps. Är det någon som har testat de här nattlinnena från Beach House? Om de ens är hälften så sköna som lakanen måste de ju vara rena drömmen att glida runt i hemma.

38 kommentarer till “Att ladda inför ett maraton.

  1. nä men åååhrgh .. nu gick min
    hunger över i ett lätt illamående
    { av ännu mer hunger }.
    lovar att sympatiladda med Dig
    här strax. pasta med gorgonzola
    & sedan blandgodis { läs lysmelk. i mängder. }
    jag menar. vad gör man inte?

    hejja hejja hejja !

  2. ”kommer jag att vara som ett varmblod med fradga runt munnen”

    Åh, vilka bilder du framkallar!! Jag ser dig som en häst, med en helt galen blick om att bara vinna, vinna, vinna loppet… Kommer Scout Valiant vara en lugn och eftertänksam Nordsvensk?

    Ohohoho! Du får mig att skrocka förtjust så magen (som blivit lite för rund av för mkt god mat) hoppar hit och dit…! Din blogg är verkligen fantastisk!

  3. Ladda!! Som om varje kväll är den sista före förlossning! Jag laddade tyvärr inte och det var DUMT för väl på BB kunde jag välja mellan söt saft, nyponsoppa(hatar) eller blåbärsdito. Det hela slutade med glukosdropp och yttre press för energin var helt slut. Så ät ordentligt! Och mitt varmaste lycka till!

  4. Hahaha…! Underbara bilder får jag framför mig nu!

    Jag tror bestämt att Mia med bloggen MittVitaHus(.blogspot.com) har ett sånt nattlinne som hon gav högsta betyg!

    Kram till dig

  5. Herregud vad gott det ser ut!! Och fradga runt munnen hade jag med vid min första förlossning, bad samtidigt den stackars blivande fadern att dra åt h-vete. Allt han hade gjort var att bedyra mig sin kärlek stackarn……

  6. Underbara fina Emma, du är ju så kul! 😀
    Du kommer lätt ha energi att springa en mil direkt efter förlossningen som du har laddat.

    Men du tänker klokt och jag tror man ska lyssna på kroppen som själv vet vad den behöver inför den stora utmaningen.
    Själv ville jag åka och köpa hamburgare när vi var på väg upp till förlossningen – fick inte för maken, suck! Tur var väl kanske det, för snabbt gick det med nummer ett. 🙂

    Puss!

  7. Precis. Leo kommer du klämma ut hög på kolhydrater innan Scout Valiant hinner säga Japp:-)

    Kramar!
    (Även om jag fortfarande är liiite sur på dig för att du promt var tvungen att tävla om Mateuso) Faan nu måste jag samla i 18 år till ju:-) Beema hit en japp som tröstpris är du snäll.

  8. Hahaha åå nu skrattar jag så hela datorn guppar upp och ner i knät här i soffan.
    Självklart kommer en dotter till en ångvält frusta som ett fullblod när det väl gäller! Absolut! Ett djupt andetag åååååå Plopp!!! En Leo 😀

  9. Han kommer imorgon, jag kommer att vinna vadet! Nej, det var några stycken till som sa den 28:e!

    Emma: Visst har du lite känningar nu? LEO kommer ikväll/natt – jag är så ganska säker på det, helst efter kl 24.00 – håller alla tummar – han kommer att bli så söt (han är ju redan söt, det har vi sett på korten) – jag önskar dig all lycka och också till Valiant´´´´EEEE
    Kram

  10. Du är ju underbar! 🙂
    Jaaa (som svar på vad du skrev hos mig) man vill ha allt i butiken! Så det kändes rätt fjösigt när man kom ut med två ljusstakar… men men vi funderar på att flytta till ”byn” och då kan man ju shoppa tills man döööör. Ja om man hittar ett jobb osv :). Jag ska nog föreslå dem att det till slut är bäst att anställa mig helt enkelt. Ja eller det blir enklast för mig men det säger jag inte till dem förstås :).
    OCH! Det där nattlinnet måste jag ha. Shitpommfrit vad det såg skönt ut.
    … och du kommer få stående ovationer jag lovar 🙂 /sanna

  11. Klart man ska ladda med kolhydrater! Kan även rekomendera att ni packar ner Dextrosol i förlossningsväskan. Trevlig energi att ha när man inte hinner äta mellan värkarna tyckte jag som petade i mig en hel förpackning i början av krystvärkarna.

  12. alltså – din blogg: den är underbar! du skriver så fantastiskt! och egentligen fattar jag inte hur det går till men jag har aldrig läst ett tråkigt inläggs hos dig (ingen press, höhö). hittade din blogg för cirka två veckor sedan och läste då bakåt flera månader. nu hoppas jag varje dag på bloglovin att du ska ha skrivit minst några stycken inlägg. och allt det här är extra kul för varken din inredning eller din klädstil överrensstämmer med hur jag ser ut, vad jag har på mig eller hur det ser ut hemma hos mig. inte är jag i din ålder heller eller särskilt gravid. älskar’t ändå!

  13. Fick äran att upptäcka nattlinnet när jag var inne på Sova för att få priser på Bech Houselakan (så jag vet vad jag har att drömma om och spara till) Det var känndes lika unedrbart skönt som deras lakan, såg på deras hemsida att dem har en armlös variant med söt volang ner till. Vill haa! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg