Att ha hantverkare hemma.

Ja. Låt oss säga såhär. Att nästa gång vi bestämmer oss för att täta ett tak så ska det inte göras när jag är ett hormonellt städfreak.

Blir nog lite bättre så.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Att ha hantverkare hemma.

 1. Jag förstår dig precis, vi har hantverkare här hemma som fixar med vattenläckan i köket och jag blir nästintill galen när de är här. Fast de blir nog mer galen på mig eftersom jag står redo med dammsugaren och moppen när de knappt hunnit ut ur lägenheten!

 2. åh emma jag känner med dig!
  jag föll för ett gammalt hus som verkligen behövde renoveras.. slog till när jag var bara 23 år gammal och har typ renoverat sen dess… det tar tid när man ska fixa själv och skaffa fram pengarna till det…
  nu är jag snart klar men kan inte räkna hur många gånger jag kommit hem för att finna hela mitt hem täckt av en tunn hinna vitt JÄVLA byggdamm… och jag är ändå inte hormonell….

 3. Du, det räcker med att man har pms så är det skitjobbigt..Har haft målare här sen i måndags, de blev klara i onsdag men har något hänt? Har ”någon” (latmasken till sambo) gjort något vid all oreda??
  Suck, du kan få komma hit här och ha städmani hos oss anytime, speciellt när det är tentaveckor och jag bara hinner fixa till köket.. 😉

 4. Hua! Påminner dessvärre om vår baksida just nu. Har bytt tak på altanen och ja, det gamla ligger liksom kvar på gården. Trist även när man inte är hormonellt tokig 🙂
  Kramar Kicki

 5. Jag var hemma med nyfödd dotter när vi upptäckte en vattenskada i vårt badrum på ovanvåningen. I januari. Inget vidare kan jag berätta. Dels för att det var hantverkare from hell som gjorde fel och fick göra om tre eller fyra gånger och dels för att det var inget vidare att vara hemma med en nyfödd bebis mitt i smällkalla vintern (just den vintern var väldigt kall) och vara tvungen att bädda ner henne i vagnen och ställa ut henne i kylan för att hantverkarna väsnades nåt vansinnigt.

  Att det dessutom tog tre månader (om det räcker) att färdigställa ett litet badrum gjorde inte saken bättre. Jag ryser bara jag tänker på det.

  Hoppas ert blir färdigt snabbt så du slipper det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *