Att vara en bit på vägen.

Nåja, det är kanske inte 100 kuddar ännu men det är iallafall en bit på vägen! Och klockan är bara tolv. Men just nu har jag och symaskinen gjort slut och behöver lite distans från varann. Vi har en time out kan man säga. Det började med ett missförstånd runt en raksöm och sen blev det full pajkastning fram och tillbaka, med trassel och jävelskap som följd. Så nu tar vi en liten paus från varann istället och tänker över det hela och så får vi se när vi är redo att prata ut igen och kanske ge det ett försök till.
Och ps! Såg inne hos Anna-Malin att det är 15 % rabatt inne på bästa Blackballoon till och med den 11 oktober. Själv funderar jag starkt på att pigga upp mig med den här ljuvliga skönheten, och den här som jag har tjatat om innan. M-hm, bebisväntan och nätshopping går alldeles för bra ihop. Rabattkod: ENKELT.

62 kommentarer till “Att vara en bit på vägen.

  1. Jag ser ju helt klart att du närmar dig hundra…
    Håller med att det är inte kul att bli osams med symaskinen det tär verkligen
    på en…

    kram,kram

    1. Jag använder de jag hade sen innan (köpta från typ HM, IKEA, Stoff&Stil) och byter bara själva fodralet.

      1. Okidoki! Jag är inte ett stort fan av Ikeas innerkuddar, jag tycker att innehållet klumpar ihop sig.. Men jag ska kolla H&M home och kanske någon tygaffär här i Uppsala 🙂 Tack!

  2. Oj vad du är produktiv 🙂
    Jag har redan klickat hem en blus från blackballoon också, första jag gjorde när jag kom till jobbet – gäller ju att prioritera… =O)

    Du jag har inte glömt bort armbandet jag lovat, lite mycket nu bara – det kommer =O) =O)

  3. Å vad snygga! Vad duktig du är. Och helt galet snabb ju! Säkerligen bra för blodtrycket att ta en liten paus i symaskinsförhållandet innan blodet börjar bulta för mycket i tinningarna 🙂

  4. Men, vad snygga de blev!! Nu blev jag lite sugen på att sy egna till sovrummet! Jag brukar oxå göra slut med min symaksin emellanåt. Mitt bristande tålamod och symaskinens ..eh.. brister går inte ihop riktigt..

    Men du. En fråga. Är det där din mans jobbtofflor eller missförstod jag något där? Är han karl nog för sina tofflor ;0))

    1. Ha ha guuud vilken storm det blev runt tofflorna 🙂 ja det är hans, det är hans typ av humor och de livar upp patienterna.

  5. Så tjusigt:) Jättefina kuddar … massor av inspiration. MEN jag gick oxå en dust med symaskinen härom kvällen! Ibland är den hemskt lätt att bli osams med, kinkig skulle jag vilja kalla den. Sitter man där och försöker få sin klänning färdig och så äter den upp tråden!!! Som om jag har lust att trä om och ta bort en massa undertråd hela tiden? Nu när maskinen faktiskt äntligen fått ett bord att stå framme på! Ok, visserligen på ovanvåningen i en liten hörna, men den får ju gå varm emellanåt … och jag är inte elak mot den heller. Så jag förstår dig helt och hållet. Gå ut i solen en stund, ser härligt ut där utanför kontorsfönstret … Kram

  6. Weehe…här är vi på g ser jag! Men du det är helt ok att ta en time out. Tur att du har vett nog att gå där ifrån… 😉 Själv brukar jag sitta kvar och prata för döva öron. Orden liksom bara ekar och slår mot väggarna för maskinen har då verklgien slagit dövörat till. Tänk att det ska vara så svårt för vissa att samarbeta. Men ge den bara lite tid så ska du se att den har tänkt över saken och kommit på bättre tankar…. Brukar funka!

    Riktigt snyggt och mysigt blir det i soffan i alla fall. Släng dig där ett tag vetja, om du inte riskerar att kvävas i kuddhavet…. 🙂
    kram Emelie

  7. Bra jobbat tjejen:)Hade gärna sytt massa kuddfodral men har inte symaskin…Just nu klättrar jag på väggarna, bokstavligen talat…Blir galen. Kom ut nån gång då…
    Kram Kristina

  8. Nu blev jag riktigt sugen på att gå hem och sy mig ett helt drös med kuddar 🙂 Kanske skulle sätta det på min todo lista istället för att rensa 🙂 Är man hamstrare så är man!

  9. Oh My god, du måste skämta vilka fina kuddar!
    Hur mycket ska du ha per styck?
    Om Leo dröjer ett tag kan du ju göra big business:-)
    Kram

  10. whut! har du sytt alla dem på förmiddagen?? shit kvinna. ta en limhamnsbomb och var som folk. du får oss ickegravida att se slöa ut!

  11. Ojojoj!! När var du uppe idag?! : ) Vad många fina! Ja, jag och min symaskin gjorde slut för länge sedan. Vi har liksom väldigt svårt för att prata med varandra! Jag är väll typen som ger upp liksom.. Har inget tålamod.. alls!

    Hoppas du har det bra annars där hemma!?

  12. älskar älskar älskar Ditt språk.
    sedan klickar jag som påtänd
    på alla Dina länkar & hoppas
    { utöver det fyndsugna rusiga köpsuget }
    att det då först statistik & att Du
    får nåt’ smaskens {?} för’e ?

    { & oj, där kom spira bilderna jag tagit
    vid ena länken. lite märklig go’ känsla,
    ~ brukar funka så när jag ser dem eller annat
    när jag inte är beredd riktigt. tittar med
    utifrån-ögon. }

    bla bla bla & kärlek.

  13. Shit va snygga de blev, har du något tips på hur du får dem så fina?
    Är det typ örngottsinbäddning på dem eller är det dragkedja?
    Jättevackra, så himla pysslig är du!
    kram!

  14. Men hallå bruden! Jäklar vad produktiv du har varit den här förmiddagen 🙂
    Kuddarna blev suuuuper i er fina soffa!!!

    Och nog fan var det jul på IKEA 😀

    Mia

  15. Hej!

    Åh så fint det vart! På en skala, hur svårt är det att sy sådana kuddfodral? Jag har mammas gamla symaskin ute i garaget men vågar inte ens titta på den. Vill gärna göra snyggt i soffan och ha något egentillverkat, samtidigt vill man ju ha hela och raka sömmar!

    Kram och tack för en underbar sida! Mysfaktorn hemma höjdes dramatiskt när jag började läsa här!

  16. Förresten tänkte bara tipsa om att byta nålen i maskinen. Det räcker med att nålen är yttepytte lite kantstött för att hela skiten ska gå åt h-vete…

    Kanske du iofs redan provat och redan visste…

    Lycka till med återföreningen 😉

    Mia

  17. Trots era konflikter så är ju resultatet fantastiskt!! Skitsnygga fodral! Blev väldigt sugen på de tygerna.. nu bor ju inte vi på samma ort så det är ju meningslöst för mig att fråga om vilken affär som har de… men är det ngt visst märke på tyget? Tack för dina underbara beskrivningar om vardagens förtret.. Kram

  18. Åh vad fint det blev! Älskar också din soffa, en sån har jag tänkt att köpa sen länge..

    En ny ”fan” som kommenterar för första gången 🙂

  19. Snyggt blev det, även om jag önskade att du tog det lugnt istället. Havandeskapsförgiftning är ingen lek… i alla fall inte den allvarliga varianten… Kram!

  20. Emma, jag blir så galet glad över att läsa dina underbara blogginlägg! Här sitter man vid köksbordet och fnissar för sig själv som en annan toka :o)
    Är så glad för att du finns och förgyller mina dagar så som du gör. Fina fina Emma <3

    Stoooora kramar från Mia i mörka Småland!

  21. Men nu måste jag bara ge mig tillkänna emellan skrattattackerna! Du är helt galet underbar och jag har t.o.m. blivit ”beroende” av din blogg (sjukt, jag vet) Jag börjar min dag med att kolla huruvida Leo ploppat ut eller inte, sen avslutar jag min dag med samma visa igen 😉 Tack oxå för alla tips om rabatter m.m. har redan utnyttjat flera till min mans glädje (nä, nu ljög jag igen)förtret är nog mer sanningsenligt…Nåja,lycka till med förlossningen eller ”ploppet” som det säkert blir! Om jag kunde hade jag gjort som Bree i Desperate housewifes och lämnat en korg med hembakt till dig, kram från mig!

  22. Du är inte dålig du! Många kuddar och så snygga;)
    Härliga tjej….känner mer och mer att jag skulle vilja träffa dig och få skratta in real life;D

    Adela

  23. Oj spedegonzales! Det var snabbt jobbat! de blev superfina ju, härligt att ha mycket kuddar omkring sig när man ska amma.. Kram!

  24. Otroligt snyggt och fräscht! Önskar jag hade en symaskin och kunde sy på det viset. Kanske något att önska sig och spara till framöver känner jag nu. Roligt att skapa med egna händer, själv byter jag tapeter lätt och smidigt här hemma så som andra byter gardiner.:) Men med din Leo mage så tror jag det är lite ”överkurs” att gå på väggarna också. Dessutom verkar ni bo så himla fint redan! 😉

  25. Men guuud så fint det blir! Imorgon ska jag också sy kudde här hemma. Pjuhh… inte det roligaste jag vet, men fint efteråt 🙂 kram på dig och lille Leo 🙂 Skrattar jag var tokig i potatis jag med. OCH KROPPKAKOR , shit vad jag åt. Kram Jannice

  26. Fantastiskt fint! Måste själv traska till en tygaffär och sy några höstiga kuddar. Dem kan man ju aldrig ha för många av och sortimentet i affärerna är ju aldrig exakt det man själv är efter. Hoppas bara jag och min symaskin kommer överrens bättre än ni. Senast föll nålen av några tiotals gånger och man fick alltid börja från början.. Men men kuddar skall det nog få bli!

    Du är så sjukt inspirerande skall du veta:)

  27. WOW snygga! Du är inte dålig du…jag själv hade slängt symaskinen i väggen för länge sen. Fy fasen för trådtrassel..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg