Att ha en app för allting.

Vet ni att det finns en app för att time:a värkar? Hur bra som helst. Två timmar har jag fått sova (hur i helvete man nu lyckas med det när man har värkar) men nu är jag vaken igen och appen säger att det är party var fjärde minut.

Om det gör ont? Ja, alltså, det är ju inte skönt. Men det är inte överjävligt ännu. Inte som hoppsan-jag-har-fått-diskbråck-en-söndag-och-idioterna-på-akuten-vägrar-skriva-ut-Tramadol-för-de-tror-att-jag-är-knarkare-ont. För de som undrar.

Nu ska jag dricka Oboy och se vad TV kan ha att bjuda på en tid som denna.

Rekommenderade inlägg

36 thoughts on “Att ha en app för allting.

 1. Grattis tycker din blogg e jätte bra och spännande går in och tittar hela tiden.
  Så spännande att det snart e dags. Lycka till

 2. ha ha ha , Hejja Hejja…fyra minuter…är det dags att åka in vid tre minuter? Eller ska ni ha det snävt mellan sekunderna:):) kram kram och jag är fortfarande helt nervös….

 3. Det här är bättre än fredags underhållningen på vilken kanal du vill! Det sjuka är att jag ligger i sängen och kis-läser (hur överjävligt ljust är inte ljuset på iPhonen när du är halv slumrig) och försöker att inte väcka mannen som sover!

 4. Wow! Tänk att få vara med på det här viset. Då kan man anta att du snart åker in igen. Imorgon bitti när jag kollar här igen kanske Leo ligger på din mage och är så där underbart bedårande! Lycka till och jippi och heja heja och hurra!

 5. Ja man kanske ska kolla TV-tablån och stanna uppe i natt (jag sover ju ändå så uselt) och följa Leo-dramat istället.
  är du inte nervös Emma för det är minsann jag.
  Känns ungefär som när Carola skulle tävla i Melodifestivalen den där gången för 100 år sen och man var så uppspelt och nervös för hur det skulle gå:)

  Kram Mrs G

  1. Nä faktiskt inte. Det är kanske konstigt? Men jag är inte det minsta nervös. Ut kommer han ju 🙂 Och än så länge är det absolut hanterbart.

   Kram

 6. Jaaaa:):)
  Jeg brukte selv Contraction Master, testet ut et par husker jeg…
  Gikk inn på den nå, og jammen ligger ikke riene fortsatt inne;)
  Nå gleder jeg meg til å våkne opp i morgen og se hva som har skjedd i løpet av natten!
  Masse masse lykke til, prøv bare å se frem til pressingen, det er fantastisk når man endelig får lov til å jobbe MED kroppen, og ikke imot;)

  Masse masse lykke til Emma:):)

  KLEM

 7. När jag födde min första son hade jag preppat o förberett genom att fråga ut syrran om hur det egentligen kändes och gick till-så när det satte igång på allvar mindes jag hennes ord och väntade på att det efter kraftig mensvärkskänsla skulle gå över till “ont som ett bälte runt magen”…..men det kom aldrig, istället kom världens finaste bebbe…så man vet aldrig. Du grejjar det fint, snart är det klart och du kommer omtumlad försöka minnas detaljerna..;)

 8. Alltså här är ju en till som är rejält spänd! Hur länge vågar du vänta hemma? Har ni långt till förlossningen? Bara undrar hur nervös jag ska va här, lååångt bort… Kramar Kicki

 9. Oj, fler än jag som är inne och kikar hur det går för dig !!
  Du verkar klara det fint, bra där!! Lycka till nu Emma, snart är du både fru och mamma 😉

  Kram Julia

 10. Ååå, så spennende! Jeg brukte også den under min fødsel nå i juni. det var superfint å kunne holde call på det viet. Skal tenke på deg fremover!! Lykke til!<3 Klem fra Heidi

 11. Du är grym Emma!! Många gånger som jag är imponerad av dig och nu är jag det igen. Vad får du din styrka ifrån? Massor av hejjarop och snart snaaart är ni mamma och pappa till världens sötaste! Sniffa bebisdoft åt mig med för de luktar så underbart gott Tiden springer iväg sen när de väl är ute, vi har en Maja på 4år som lääängtar efter syskon. Hon säger på sitt snusförnuftiga vis att bebis kommer till min mage i jul Åh vad jag hoppas på att det vore sant…
  kramar/ Jessica

 12. Tjohooooo vad spännande och roligt! Äntligen! All lycka till, snart har du din lille prins i din famn. Njuuuuut av allt, det är oslagbart! Ser fram emot nästa inlägg. Kram Erika

 13. Aaaahhh….jag hejja hejja hejjar på här för det vilda och hoppas bestämt på att det snart är avklarat och att den lilla lyckan tittar ut!
  För fjorton år sen (minstingen e fjorton nu) hade man INTE fått åka hem igen om vattnet hade gått…..då fick man vackert foga sig å sitta i en tråkig säng och glo på vita trista väggar.

 14. Wow va du e lugn! Gott att du fått sova lite!
  Det måste ju vara ett litet Guds under att kunna hämta kraft i en sån situation!
  Keep upp the good work!
  Kollar in imorn igen! (om jag inte vaknar inatt -då kollar jag till er!)
  Kram!

 15. Jeg titter inn og ser at jeg ikke er den eneste som følger med. Det er mange som er spente nå. 🙂 Håper natten blir effektiv, og at Leo er hos dere neste gang jeg titter innom. 🙂

 16. Oo det här blir ju bara mer och mer spännande! Hoppas du hinner få mer sömn/vila nu innan allt börjar ‘på riktigt’!! Men å vad mysigt för er med bebis snart..!

 17. Har följt din blogg ett tag nu och tycker du är helt underbar!!! Så fantastisk humor blandat med underbara bilder och lite allvar:) önskar dig all lycka och tänk vad underbart när du har lilla Leo på ditt bröst Kram

 18. Wiiiiii vad spännande 😀 Jag fick just sms om att Jessica hos oss i Lifestyleblogs teamet fått sin lilla Prins & nu ligger du & väntar på din. Gud i himmelen vilken lyx att få lov att följa er blivande mamis.

  Massa Massa LYCKA TILL

  Jag hoppas verkligen att du är på sjukan & klämmer i morgon när jag tittar in igen.

  Kramar i massvis till ER

 19. Kl 03.08 kollar man blogg… Vet ett flertal personer som skulle dumförklara mig me vad ska jag göra när mitt minsta underverk sover som en kratta?
  4 min mellan – hördu gumman, han är snart här!

  Tänk positiv smärta! Mitt mantra under alla mina förlossningar. För varje värk kommer han närmare.

  Positiv smärta, positiv smärta, positiv smärta….

  Kram/ en kall handduk på pannan/ massage i ryggslutet/eller ett glas Tracadero.
  Tänker på er.

 20. Meeen vad du är duktig att uppdatera:) Tänk va, att nästan föda live!
  Jag lyckades somna även om jag var tvungen att kika in här precis det sista jag gjorde innan jag somnade.

  Det är så pirrigt, och jag andas med dig genom varje värk. Det känner du va?;)

  Kram Susanne

 21. Tjohoooo!!
  Loggade på mig precis och tänkte att “undrar om det kanske inte är dags nu ” och hoppades på att det skulle vara alldeles tyst på bloggen , för då minsann är du nog på BB!
  Nog för att jag hade rätt i att du var på BB, men tyst är det inte minsann!
  Du är inte klok någonstans, men gud vad roligt att vi får hänga med!!!!
  Hela magen min blir full i fjärilar, att föda barn är rent ut sagt så jävla häftigt!!
  I dag kommer jag att hålla bloggen din öppen hela dagen, på arbetstid, jajamän, för det här vill jag inte missa för allt i hela världen!!
  Lycka till nu den sista biten, snart får du hålla er fina lilla Leo för allra första gången, Åh Lycka!!

  Kramar
  Petra i ett strålande vackert sthlm dagen till ära 🙂

 22. När jag hade värkar nu den senaste förlossningen så tänkte jag att det skulle vara bra med någon form av värk app – att JAG hade kommit på en strålande idé. men det finns alltså redan!!

 23. Det är riktigt spännande att följa dig i det här. Tror du har din lilla kille innan imorgon! 🙂 Håller koll här på sidan, men förstår om det inte är det första du kommer göra när han kommer till världen. Men blir glad om gör´t! 😀 Lycka till och mitt tips: försök andas så djupt du kan – alltid- det är inte lätt men det hjälper!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *