Att ha det livat.

Sådärja. Då har man hunnit öppna sig fyra centimeter, fått morfin i skinkan och exorcist-kräkts ner ett helt badrum. Inte illa på en timme måste jag säga.

Ska man sluta blogga nu? Det ska man va. Lite sjukligt annars. Men jag ville mest säga att det går bra det här.

47 kommentarer till “Att ha det livat.

  1. Sitter i New York och hejar som fan på dig just nu!!! Tänk att du som är en främling kan lysa upp vardagen så sjukt mycket tack vare din fantastiska blogg. Ut med dig nu Leo! Heja, heja, heja!

  2. Åhh så spännande, sitter här hemma i mörkret och hejar på dig i min ensamhet, snart ser Leo dagens ljus, heja heja!

    Många kramar

  3. Heja Emma och heja Leo! Självgod som jag är så sitter jag och myser lite, jag torde rimligen ha rätt, Leo blir en 11-10-11 tjohoo!

    Lycka till och kämpa på, hoppas du fått en hel massa smärtlindring 🙂

    Kram Nilla

  4. Nu är det morgon här i Finland och jag tror att er lilla Leo
    är här nu. Ett fint datum har han valt.
    Kram från oss här i Finland.

  5. Borde stiga på planet till New York (får menande blickar av de otåliga medpassagerarna), men vill lägga in en kommentar och säga ni är i våra tankar och det första jag kommer att göra då jag lägger ner foten i the land of the brave and free är att kika in för att se Leo. Och läsa om hur bra det gått!
    Många kramar!!

  6. Det där med kaskadkräkt ner ett badrum känner jag igen men varför har du fått morfin? Eh någon annan kanske kan svara för det känns lite korkat att be Emma att svara. Haha

    Nu är klockan halv sju och jag antar att ni är helt tagna av er son men samtidigt så där pigg som man (jag) blir av kicken av att föda barn.
    Ni är i mina tankar!
    Kram

    1. Värkarna kommer mest troligt i ett i ett och då brukar det vara effektivt med Morfinpreparat för att ta udden av det hela lite, så att mamman upplever några slags vilopauser, och slipper bli helt totaltrött innan det är dags att ”klämma ut”.

  7. Verkligen lycka till med allt..Min lillkille fyller ett år om cirka en månad,så i och med dina senaste inlägg så återminner jag mig hur allt var,det där konstiga livet som man hade innan…:)

    välkommen till det coolaste som finns

  8. Jag till och med drömde om att du fick barn i natt. Så tanu i för kung och fosterland du sköna böna.

    Å till lilla Leo (som kanske fortfarande ligger och simmar där inne i bassängen); Se nu till att ta det varsamt ut så att inte mamsen ser ut som Afghanistan efteråt. För jag antar att du vill ha ett par syskon som du kan kivas lite med å då måste mamsen vara intakt, liksom. Å så tänkt på att äta och bli stor och stark så att du är pigg och glad så att mamma kan fortsätta blogga snart igen :). Å välkommen till världen, du lilla mirakel, som just fått se dagens ljus. Välkommen!

    KRAM

    // Inredningsfrun

  9. Du har verkligen största hejarklacken, hela vägen! Du är kalasrolig som bloggar och även om jag gärna hade hängt med mellan varven, så vet jag att det inte riktigt är möjligt. Du kommer att bli koko och säga konstiga saker….och kroppen vill väl att du fokuserar!
    Heja er!

  10. Kräkas ner ett badrum? Intressant…
    Skippa bloggen nu, än hur gärna jag skulle vilka vara med på förlossningen. Koncentrera dig på familjen. Vad du är duktig!!!! Kram

  11. Har han sett dagens ljus nu eran lilla Leo? Kanske sover du, med honom på bröstet? Jag hoppas det! Hoppas allt har gått/går bra! *fånler*

  12. Åååå lycka till å hoppas att det går super!! Vilken underbar människa du verkar vara, bjuder på dig själv till hundra! Önskar er all lycka!

  13. Oh, hoppas att du myser med Leo nu!
    Hoppas hoppas hoppas!

    VIlken spännande morgon – för mig =) Du har ju jobbat arslet av dig inatt!

  14. Totalt yrvaken och nyvaken, jag har stapplat fram till datorn med en gång….Kanske är underverket redan här? Jag sänder er alla de finaste tankarna …. Mamma och pappa …bäst att börja vänja er vid era namn nu:) kram du finaste finaste…

  15. Hahhaaaa! Du är ju för underbar du! Ge Ola ett nobelpris och kämpa på. Det du har framför dig är obeskrivligt, kanske till och med för dig… eller nä, du sätter nog ord på det med. Precis lika bra som vanligt.
    Stort och varmt lycka till – Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg