Att älska Ola.

Nyss var Ola här och satte epidural. Jag älskar Ola. Alltså på riktigt.
Epidural is the shit och jag är sju centimeter öppen och nu är det väl bara det göttiga kvar antar jag och jag kan inte med ord beskriva vilken lättnad det är att inte ha ont.

Varför får inte Ola Nobelpriset? Ja. Det kan man fan fråga sig.

142 kommentarer till “Att älska Ola.

  1. Mmmmm epiudral I love!
    De snuvade mig på det andra gången.
    Du är ju för skön skulle du inte sluta blogga och föda barn? :)/sanna

  2. Gud vad spännande, kommer gå in flera gånger idag. Kämpa på Emma det är det bästa någonsin som kommer.

  3. ÅÅÅÅÅH!!!! Jag har ju helt missat all action på din blogg!!! Så spännande!!!! Wohoo!! Snart är Leo här!! Du är bara för härlig Emma, kämpa på ni! Kram

  4. Herregud! Så spännande. Snart ute Leo, här för alltid!

    Du är en sann bloggerska du!

    Kram och heja heja heja!!!

  5. Heja Heja….Ja ont gör det men all smärta är värt det. Jag har gjort det 5 gånger hihihii….. Hoppas du håller din Guldklimp nu 🙂

  6. Men det här är ju sjukt spännande!! Hur kan det vara så spännande när jag inte ens känner er? Epidural är så jä..la bra! Magiskt nästan. Efter en hel natt av värkar var det det enda jag lyckades kläcka ur mig när jag kom in. Ryggbedööövninggg. Och när den kickat in så poff, livet lekte!! kämpa på nu så syns vi på andra sidan..

  7. Heja heja! Följer dig med spänning och har tittat in här säkert hundra gånger under natten när jag ammat min lilla nyfödda mjölkvampyr! 🙂 Stort lycka till!

  8. Vad härligt att du fortfarande orkar uppdatera oss 🙂 Och att du fått epidural, det är skönt att få andas ut inför slutspurten. Snart har du din egen version av världens vackraste människa hos dig!

  9. Tjoho!

    Jag undrar också vad dina BM sa om ditt otroligt roliga förlossningsbrev! Har de skött sig? =)

    Jag har tyckt att öppningsfasen är betydligt värre än själva utdrivningen, så jag säger att det snart är nedförsbacke 🙂

  10. Emma du måste vara nån sorts superkvinna som orkar blogga under en förlossning, haha. Men tacksamma är vi, så spännande att följa. Snart får du se din lille Leo! 🙂

  11. Heja dig! Nu kan det gå gööööörfort som vi säger här nere on the westcoast 😉 Vilken tur att jag är hemma och vabbar idag så jag kan följa dig. Kom igen nu, you go girl!

  12. Du är så underbar:), skriver så härligt. Inte dumt alls att få skratta lite på morgonkvisten

    Hoppas att Leo har kommit till er nu.

    Karin i Stenungsund

  13. Du är ju helt underbar…vid det här laget hade jag slängt datorn i golvet!

    Härda ut en stund till snart kommer belöningen <3

    Kram

  14. Heja!!
    Det går ju bra det där!!
    Nu har du bara slutspurten kvar!!
    Skickar över massor av styrka och energi genom cyberspace nu!
    Snart får ni träffa er son!! Mäktigt!!

  15. Ja Eda rockar. Man går från pest till fest på 10 min. Se för bövelen till att du får en glassdrink samt fri tillgång till lustgasen samtidigt. Då mår man fint. Jag har drömt om dig hela natten. Hur du gick i inredningsaffärer under värkarna o höll din skelettavla hårt i handen under värkarna. Sen kände du huvudet komma ut så då fick jag(!?) skynda mig till sjukhuset för att föda klart. ( vad du gjorde här är oklart haha) sen visade du upp Leo o han var full av tatueringar. Snyggt.

  16. Japp det borde vara värt nån sorts medalj i alla fall. Men det är kanske mest män som sitter i kommittén som aldrig provat på värre smärta än att skära sig i fingertoppen på ett blad i en bok???

    Så länge du inte visar bilder kan det vara ok att blogga om du lyckas få tiden att gå lite med det…. 🙂

    Kram

  17. Nu vet jag inte alls vilken tid du skrivit detta! Men det måste ju åtminstone vara myycket nära nu! Heja heja och lycka till, igen! 😀

  18. Är han här nu tro? Heja Eda. Eda är det bästa som finns. Vad du är rolig som fortsätter att blogga men vi som läser är tacksamma. Heja! Heja!

  19. Haha. Epidural. Bedyrade också narkosläkaren min kärlek. Vilken befrielse. Troligen har du redan en liten bebis i famnen när jag skriver det här. Epiduralen har en förmåga att få en att slappna av och få igång det på riktigt. Njut av det här ögonblicket. Det är så fucking magiskt. /Sahra

  20. Herlige du:)
    Du ga meg en knall start på dagen,ligger her og ler og skrattar av deg:)
    Er du like rolig på fødestuen som du er her ja da får du flere enn meg til å le:)
    Godt du slipper smertene….det er grusomt når det står på.Så for din skyld elsker jeg også Ola litt;)
    Men neste innlegg blir vel om Leo?
    Goooood krampaktig til deg,nå er det innspurten som gjenstår…you go girl!
    Toveklem:)

  21. Du är helt otrolig! 😀 En ”äkta” bloggfödsel…. Wow… För egen del hade jorden kunnat trillat ner utanför förlossningsrummet och jag hade inte brytt mig det minsta!

    Tänker på dig!!!!//Carin

  22. Men vad jag missar när man har en soon-to-be-teen i huset som stjäl datorn! Här får jag en hel uppdatering med action :)Jag hejjar på som bäst och tänker lite tillbaka på hur det var för 12 och 4,5 år sedan för sådana här speciella händelser väcker onekligen minnen. Den bästaste bästa presenten får man till slut så heja på dig!

  23. Nej..DU, DU Emma, borde få Nobelpriset!
    Även från förlossningen så förgyller du min dag!
    Du är underbar! Heja dig!

  24. Ola ska få dagens ros av mig i Expressen:-)

    Och vinner du inte det där mama priset nu bloggandes genom förlossningen då dyker jag upp med plakat på mamagalan och skriker en massa fula ord och streakar på scenen när vinnaren får priset. Lovar.

    Kämpa på nu, och be för faan BM hålla mot så vajajnan förblir intakt.

    Kraaam!

  25. Hahaha du bloggar mellan värkarna, du är ju helt otrolig! Det hade vi nog inte förväntat oss av dig kära du. Men det är väldigt spännande att följa måste jag säga, spännande att du förklarar hur det känns och hur det går, även om du kan få göra det Efteråt om du vill 😉

    Du är stark Emma! Nu lär ju Leo vara ute 😀

    1. Och HEJA såklart!

      Alltså, här vaknar man en tisdagsmorgon och OJ vad det har hänt grejer i ditt liv under natten, helt fascinerande att tänka på!

      Heja heja föfaan!!

  26. Haha det första jag tänkte när jag såg rubriken var ”vem faan är Ola?”, lite morgontrött som jag är funderade jag över om inte gynekologen hette dag, o din man heter marcus (va?) o bebis ska ju heta leo, så ja, vem faan är Ola. Men nu har jag läst lite mer o inser att Ola är ännu en stjärna! Hipp hurra för honom. Lycka till nu!

  27. Hela familjen hejjar på dig!
    Det enda vi kunde prata om under nattens vak var att Leo snart kommer ut
    VILKEN SEKUND SOM HELST!

    Man måste nästan Älska epidural. Jag gick ändå på extrema mängder lustgas för att fortsätta existera men jag tror aldrig att jag känt sån lättnad! Det kändes som att Yes nu börjar det roliga!

    All kärlek!

  28. Vilken spännande dag det här kommer att bli!! Nu är han snart här:) Lycka till med ditt (ert) arbete! Lena

  29. Hehe…jo epidural är bra att ha 😉

    Verkar som Leo prickar in rätt dag, det är bara 10% av alla bebisar som väljer att titta ut på BF.

    Lycka till, snart har du ett litet knyte på magen.

    Kraaaaaaam

  30. Heja heja! Jag ser fram emot att höra om fortsättningen! Bloggning från förlossningen är så häftigt!!!

  31. Heja, heja.. Sä spännande, hur skall kan man kunna jobba idag? Uppdaterar din blogg hela tiden…
    STOR LYCKA TILL!
    Kram
    Elisabeth

  32. Epidural är definitivt the shit! Så där är det snart bara att klämma så lilla Leo äntligen får se dagens ljus. Grym du är som pallar att uppdatera under i stort sett hela förlossningen, tror aldrig jag sett nån göra det förr. Kom igen nu, som du säger, bara det bästa kvar!

  33. Åh, jag ryser vid tanken på det undrbara du snart kommer att få uppleva, gjorde det själv för 2 veckor sedan så minnet är fortfarande starkt! LYCKA TILL och kämpa på snart har du din lilla Leo på magen, vilken lycka!
    KRAM!

  34. Tenk, nå er Leo snart i deres armer! Lykke til på resten av ferden ( Og ja, epidural er topp!!)
    Klem Benedicte

  35. Självklart ska Ola ha Nobelpriset 🙂 Vad söt du är som låter oss veta hur det går! Det är nästan så jag längtar tillbaka nu när du låter oss vara så uppdaterade om vad som händer hos er! Heja Frun, Heja Leo och Heja Pappan, tillsammans fixar ni detta!!! Kram Linda

  36. Shit,här går man o sova o du börjar föda barn:) ja hoppas o tror att Leo är ute nu och att ni alla mår bra! Å så väntar jag på följetongen!

  37. KAN man uppdatera denna sida oftare än jag gör just nu? Beter mig som någon besatt! Tänk Emma vad du har påverkat människor som du inte ens träffat. Här sitter jag, å det enda jag gör är att tänker på er ( ja och går in på sidan typ varje minut, för kanske, är Leo (snart) här). Å jag känner ju inte ens dej. Eller jo, det känns ju som att jag känner dig. Men du vet ju inte ens vem jag är… Så sitter jag här hejandes när en någrakilosmirakel ska passera din punani och ni ska få vara med om det mest intima och vackraste som finns. Märkligt, men ack så tacksam att jag får vara med på er resa! Du är fantastisk.
    Nästa gång du kommer till HBG, svänger du inom mig, så ska jag bjuda dig på hembakta vaniljbullar! Hejja hejja!

    Kram Malin

  38. I en vecka har jag gått o varit sur över att jag inte prickade in Leos ankomst datum. Idag är jag inte sur längre 🙂

  39. Vilken spännande dag för oss läsare att äntligen få se lilla Leo som vi fått läsa så mycket om. Vi är med dig och kämpar =)
    Kram till Familjen =)

  40. Tjohoooo!!
    Loggade på mig precis och tänkte att ”undrar om det kanske inte är dags nu ” och hoppades på att det skulle vara alldeles tyst på bloggen , för då minsann är du nog på BB!
    Nog för att jag hade rätt i att du var på BB, men tyst är det inte minsann!
    Du är inte klok någonstans, men gud vad roligt att vi får hänga med!!!!
    Hela magen min blir full i fjärilar, att föda barn är rent ut sagt så jävla häftigt!!
    I dag kommer jag att hålla bloggen din öppen hela dagen, på arbetstid, jajamän, för det här vill jag inte missa för allt i hela världen!!
    Lycka till nu den sista biten, snart får du hålla er fina lilla Leo för allra första gången, Åh Lycka!!

    Kramar
    Petra i ett strålande vackert sthlm dagen till ära

  41. Du er fantastisk, Emma! Blogger og føder. 🙂
    Utrolig herlig at vi får ”være med”.
    Snart er det grand finale! Stå på. Heia heia! 🙂

  42. Men shit Emma, här händer det grejor! SPÄNNANDE 😀 Hoppas att allt är under kontroll! Och jag väntar med spänning på nästa update 😉

  43. Heja heja!!! Jag sänder massa energi och lyckönskningar från Oslo!! Snart får du se er lille prins 🙂

  44. MEN HERRE GUD KVINNA! ATT DU KAN BLOGGA NÄR DU SNART SKA FÖDA!! DET hade INGEN karl i världen fixat ;-D Håll ut nu sötnos! Epidural är verkligen en gudagåva och den hann jag få med min äldsta dock hanns det inte med lillasyster. Fokusera nu, 11-10-11 är inte helt fel datum det heller att födas på ;-D
    BAMSEKRAM!!!

  45. Heja heja snart får ni snusa bebis. Hittade till din blogg ganska nyligen och gillar verkligen att kika in. Du skriver så roligt!

  46. Åhhh,

    himmel detta e ju sååå himla spännande måtte Leo snart avisera att han hittat ut får ju skam inget annat gjort än att uppdatera bloggen. Heja heja kämpa på det mysigaste ligger framför er.

    Kram Elisabeth

  47. Du är ju bara för ljuvlig – hur pallar du att blogga… samtidigt!

    Men vi sitter som på nålar och längtar till nästa inlägg – hoppas du har honom
    på magen just nu♡

    Stor kram Åsa

  48. Åh Emma…jag hoppas att han är ute nu och att ni mår bra. Förlossningar påverkar mig jättemycket och hjärtat blir bara en mjuk liten klump. Hoppas att allt går bra. Hoppas att du inte har allt för ont. Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas

  49. Det här är ju bara för spännande, och jag är så glad att du bloggar så att vi får vara med om er viktigaste stund i livet! Håller med om att epiduralen är en gudagåva till kvinnan. Kämpa på, för nu är det inte mycket kvar!

  50. Du är ju för ljuvlig Emma! Tack för att du vill – och orkar!- dela med dig av denna fantastiska händelse. Skänker dig varma styrketankar inför slutfasen – om han nu inte redan har tittat ut!
    Kram
    Malin

  51. Du är galen quinna som bloggar när du föder barn haha.
    Smart drag att ta bedövning. Jag födde mina två första utan något alls och den tredje med spinal (kan säga att jag känner mig lite lurad att jag inte gjorde det samma med dom två tidigare)

    Underbar blogg förlossnings kaos till trots 😀

  52. Vad du är härlig som delar med dig av din förlossningen ! Att du hinner tänka på oss nyfikna som inte kan slita oss från datorn, för då kan man ju missa något! 😉

    Heja Leo kom igen nu !

    Kram

  53. Ahh! Känner igen det där! Jag har bara fått eda en gång av mina tre förlossningar och EDA VILL MAN HA!
    Jag friade till min narkosläkare som la EDAn…jag tror också att jag sa att jag vägde en ANING mer än vad jag egentligen gjorde, så jag tappade känseln. Det kan rekommenderas!
    Kram

  54. När jag skulle föda barn nummer 1 friade jag till förlossningsläkaren som drog ut dottern med sugklockan efter 36 timmars värkar. För några veckor sen när barn nummer 2 skulle ut erbjöd jag lustgasen till narkosläkaren. Storsint av mig tyckte jag tydligen enligt maken. Sen friade jag till honom också för att han var en sån FIN människa som kom med EDAn, varpå barnmorskan sen hade sprungit på förlossningsläkaren från första förlossningen och sagt till honom att han nu var brädad av narkosläkaren. Tur att jag inte ska ha fler barn för jag kan aldrig mer visa mig på förlossningen. Herregud så jag skäms. Och jag ska nog vara glad att min man fortfarande är min man så lösaktig som jag är!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg