Att få post.

Idag kom det; inbjudningskortet till Mamagalan.
Jisses.
Jag som knappt landat här hemma bland dreggel-lapparna ska om bara nån vecka flyga till Stockholm, tråckla ner mig i någon form av klänning och gå på Mamagala.

Ja, ja. Jag lär ju ha en schysst klyfta, iallafall. Och fantastiskt kul kommer det att bli.

Är det någon av er som ska dit?

Hoppas det.

46 kommentarer till “Att få post.

  1. Åh vad roligt för dig, jag är så glad för din skull och håller tummarna för att du vinner, vilket jag i och för sig redan tror att du kommer att göra!

    Det hade varit en höjdare att åka dit och få träffa dig live, men det får förhoppningsvis ske någon annan gång i stället.

    Kram Elvira

  2. Sååå roligt,

    håller alla tummar o tår för att just du tar hem detta priset det är du mer än väl värd.

    Kram Elisabeth i Göteborg

  3. Å vad kul för dig Emma!! Du kommer stråla! Det är jag helt säker på. Och ehh.. nä, jag blev inte bjuden.. ; ) Men vad ska du ha på dig nu då? Det är jag lite nyfiken på… : )

  4. Såå roligt för dig! Jag kniper ihop tummar och tår här, för det är du som ska ta hem det. Något annat är otänkbart för mig iallfall. Kramar Kicki

  5. håller alla tummar som finns i detta hem – du är så värd en seger! (fast, jag håller en halv tumme för lady dahmer, ifall du inte skulle knipa vinsten 😉 )

  6. Men shit så kul du och dina amnings-bomber (det ser nästan utomjordiska ut om man inte ammat på en timme eller så… trust med ;D) ska på glammig mama-gala! Du måste ju dokumentera för alla oss som önskar att vi också fick vara där :). Tar du med dig din lilla silkesapa???

    KRAM

  7. Började hålla tummarna för att du skulle vinna men sen kom jag på att det är så jobbigt att arbeta då. 😉 Heja, heja, heja!

    Hade jag bott i Sthlm med omnejd hade jag nog gått men nope denna gången får det vara så.

    Kram

  8. Nej jag ska tyvärr inte dit, men det hade varit roligt.
    Du får ha roligt åt mig i stället 🙂 Håller tummarna för att du tar hem det.

  9. Vad roligt för dig!
    Du kommer stråla av kärlek!

    Jag som inte kunnat träffa dig på bloggträffar hittills pga avståndet skulle ju kunnat se en glimt av dig nu när du kommer till huvudstaden, men var köper man biljett då? 🙂

    Kram

  10. Men åh, kattsingen vad kul, o galet spännande! Jag håller tummar o tår o följer på distans på andra sidan Atlanten. Vilken ära för dig, så välförtjänt på alla sätt. Bara nomineringen i sig är värd hur mycket som helst antar jag. Ett bevis på att du är grymmish, o vinner du så fäller jag en lyckotår för din skull. Hoppas hoppas!

  11. Åh vad jag hoppas att du vinner. Det måste du göra. Säker på att du kommer vara toppensnygg. Stora bröst stjäl ju blickfånget iaf. Ta du lite skimmer där också så kan du eg skita i resten…vem kommer minnas något annat?

  12. Roligt!
    Jag har inte tänkt gå, det hade ju varit kul att kanske få träffa dig på riktigt, men du får höra av dig om du skulle vilja ha de där kvaddlarna jag lovade dig 😉
    Kram

  13. Ahh, jag skulle gärna gå dit och hålla upp plakat och busvissla på dig 😀
    Tror dock att jag är rätt så nysnittad då så jag blir väl hemmavid och kollar dina inlägg på bloggen…

    You´re a winner baby!

    Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg