Att ha en drömtävling.

Alltså… Förstår ni?!
Idag kan ni tävla om inget mindre än ett valfritt plagg från by Ti Mo!

Det är tillsammans med TINTIN Style som jag (otroligt exalterat) ikväll kan presentera denna hejdundrande tävling, där vinnaren får ett plagg från by Ti Mo. (Ni som läser mig vet att jag ääääälskar by Ti Mo, därför har jag aningen svårt att sitta still på stolen just nu). Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är följande:

 1. Surfa in på TINTIN Styles hemsida och leta upp det by Ti Mo-plagg du helst av allt skulle önska dig.
 2. Kopiera länken till plagget, klistra in det i en kommentar här nedan och motivera varför du valt just det plagget. Skriv också vilken storlek du skulle vilja ha.
 3. Färdigt!

Ett tävlingsinlägg kan alltså se ut som följer:

”Jag skulle helst av allt i hela världen vilja ha den här koftan i storlek large:
http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1
eftersom jag ska på en blind-date med en lettisk tandläkare snart och behöver se fasligt tjusig och dyr ut”.

Ja, ni fattar.

Tävlingen pågår till och med nästa söndag, den 6 november, klockan 20:00.

Heja heja heja!

Rekommenderade inlägg

331 kommentarer till “Att ha en drömtävling.

 1. Ojojoj! Det här kallar jag tävling!!! Det värsta är att jag inte kommer kunna tänka på nåt annat till nästa söndag! 🙂
  Jag älskar vita blusar och den här är makalöst vacker!!!
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4309&m=71&page=1&rnum=27
  Motiveringen är att den kommer göra mig otroligt fin!!! Jag blir fin och glad och det gör min familj glad och det gör mina elever glada, så fatta vad mycket glädje…. 🙂

 2. Jag vågar knappt önska mig denna, men det är ett drrrrrrömplagg, så om jag korsar mina fingrar hårt och blundar frenetiskt så är detta vad jag skulle vilja ha…… jo, jo…. mina fingrar vitnar snart…
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4766&m=71&page=1&rnum=10

  Eftersom jag vill känna mig riktigt city snygg och inte bara ha romantiska, men dock vackra kappor, Denna skulle få mina vänner att titta en gång till på mig och woooowa riktigt högt:) De ska se att jag minsann kan ha annat på mig än bara sött….
  ~Nu vill jag svassa S N Y G G T!!!! Åhh jag önskar allt vad jag kan…..♥ ~ önskarönskarönskarönskarönskar…..
  Tror att storlek Medium skulle vara bra på moi:)

 3. Tänkte bara fråga ang din nya dator. Jag sitter själv bara i macmiljö. Har du något särskilt program som du redigerar dina bilder i eller kör du bara med iPhoto? Vad jag vet finns väl bara PS för mac och inga andra enklare redigeringsprogram för mac? Eller?

  Mia

 4. Okej..jag..dör..lite..NU!
  Denna kofta i stl M : http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1

  Koftan har vart min absolut största önskan ändå sedan du visade dom vackra bilderna på den..det är verkligen helt sjuk hur mycket jag velat ha den! JUST DEN! Och min lilla söta karl vill då inte ge med sej hur mycket jag än bönar och ber om att den ska bli min.. Det, är riktigt jobbigt när man förälskat sej så i ett klädesplagg. Det skulle vara den vackraste födelsedags presenten någonsin ( fyller den 14 nov ) så nu håller jag allt som går att hålla för att det är lilla jag som har turen på min sida.

  Kramar Louise

 5. Jag skulle vilja vinna denna kofta i storlek M!
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=2&rnum=1

  Jag är en 16-årig tjej som läser din blogg varje dag! Jag inspireras så av ditt sätt att skriva och hur du/ni inrett ert vackra hem och hur otroligt fint du klär dig!
  Det är lite en dröm för mig att leva så som du gör.. Ha ett fint hus på landet, vara gift med mina drömmars man och vara nybliven mamma till en sockersöt son!
  Så varje dag läser jag din blogg i hopp om att en dag kunna skriva som dig och ha ett sådant öga för inredning.

  Därför vill jag ha denna kofta. Jag är sexton år, jag har inte riktigt råd med så vackra kläder (än, kanske).. Hade jag därför fått detta linne hade jag kunnat gå runt varje dag med detta och drömma mig bort till ett hus på landet, världens sötaste son och en man som jag älskar..

  Många kramar från Vanessa!

 6. Jag skulle bli superglad om jag vann denna kofta i storlek L http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4540 . Sitter och väntar på att bebisen i magen vill komma ut (BF idag 30/10) men känner på mig att det blir övertid den här gången. Koftan skulle verkligen pigga upp mig och verkar perfekt även för en som ammar. Slippa alla slitna gravidkläder och få en lyxkofta som man annars bara kan drömma om.

  Håller tummarna 🙂

 7. Men Emma, du kan ju inte skriva ett vinnande inlägg själv ju?

  (Suck varför tänkte inte just jag på den formuleringe;o)

  Fniss. Tävlar sen, in a hurry now!
  M

 8. haha,du er herlig!!Hvordan skal jeg overgå din date-kommentar aner ikke jeg.Men prøve må jeg ialla fall…TiMOklærne elsker jeg,og det er kjempekvalitet i tillegg. Jeg ønsker meg veldig Laceknit button dress http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1 !Tenk så god den er på når jeg skal ut på tur med hundene…du som er hundeier skjønner vel den og trekker meg med det samme??? 😉
  Toveklem:)

 9. Hej Emma!
  Vilken fin tävling! Jag skulle absolut önska mej ett lite lyxigt hemmaplagg, dvs.

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4466&c=110&page=1&rnum=46

  i storlek XS eftersom jag aldrig unnar mej sådana i vanliga fall (eller ytterst sällan i alla fall). Varför jag just nu skulle behöva ett ljuvligt, mjukt, bekvämt hemmaplagg beror dels att vi just flyttat ut till landet till ett gammalt trähus med iiiskalla golv och springor det drar kallt ifrån (!!!) och sådant är man ju inte riktigt van vid ännu, även om detta boende slår stan 100-0 på alla andra sätt och vis. Den andra orsaken är att jag spenderar mycket tid hemma nu då jag försöker skriva min avhandling och utexamineras till jul.

  Kramar och allt gott,
  Hanna

 10. Oj oj oj denna tävlingen är ju bara too good to be true!!! Självklart vill man ta chansen att vinna nått så galet som ett by Ti Mo plagg! Ända sedan jag såg plagget på dig har jag suktat efter denna ljuvliga cardigan med den underbaraste spetsen (fast i beige). Tror minsann allt du vet vilken jag menar 😉
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1

  Sååååå fin så jag tror jag dånar! Så nu hållet jag mina tummar och tår här hemma för allt vad jag orkar att det blir just jag som kammar hem vinsten 🙂

 11. Åååh vilken tävling.
  Självklart måste jag delta, håller tummarna hårt.. jättehårt!
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4540&m=71&page=1&rnum=18
  Denna gossiga svarta kofta skulle jag nästan dö för. Den ser underbart varm och skön ut, fin modell. Skulle passa perfekt att ha över klänningen när jag ska fira min 27års dag om mindre än en månad. Då håller jag mig varm hela tiden. Koftan hade blivit finaste födelsedagspresenten jag kan tänka mig.
  Storlek S borde sitta som en smäck 🙂

 12. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4212&m=71&page=1&rnum=32
  Kan bara inte låta bli….brukar inte vara med i tävlingar för jag har tur i kärlek istället=)….men har nu kommit till en del i mitt liv där jag testar om man kan ha tur i både och…..varför?! jo..Efter 29 år med samme goe man och med förnyelselöften i somras på vår silverbröllopsdag..(ett heltidsjobb att hålla kärleken vid liv) så kom vi på att vi nog var ämmade för varandra…man hinner gå igenom MYCKET efter ett sånt långt liv tillsammans..så varför ens tänka tanken att byta ut livspartner var omöjlig att tänka…han e ju så go och jag är mer kär idag än någonsin så därför tänker jag att man kanske kan ha tur i både och….

 13. Som gammal hästtjej med lite smygromantisk smak har jag från och till starka cravlings för snygga kavajer i bästa Polo Ralph Lauren style (fast aningens snyggare…) Denna skulle jag bara älska att bära med ett par slimmade jeans och boots till. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4851&m=71&page=1&rnum=3 Håller tummarna hårt hårt hårt och hoppas på tur för det vore en bra vändning nu med alla motgångar som släpar i bagaget just nu (Inga lettiska tandläkare dock ;))Kram!

 14. Efter ett år i sängen när jag p g a sjukdom enbart har kunnat ha pyjamas och mjukiskläder är jag nu ÄNTLIGEN på benen igen och börjar så smått komma tillbaka till livet. Jag har lång väg kvar, men jag har börjat kunna ha andra kläder än mysbyxor och tröja. Det är så roligt att få klä upp sej och känna sej lite fin, och det linnet jag önskar mej i st smal är helt underbart!

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4372&m=71&page=1&rnum=20

 15. Fantastisk design! O vicken tävling…
  Jag önskar vinna denna i storlek L :http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&page=1&rnum=11
  Då jag behöver se både dyr/snygg/proffsig/fantastisk ut för ett av mitt livs viktigaste möte i Luxembourg med jobbet och min förra kappa har gett upp hoppet om livet.. 🙁 plus att jag hade blivit sådär inneihjärtat glad.. man känner sig så småbarnsmamma trött mellan varven – m e n – döda ting KAN faktiskt förgylla vardagen och hela livet 🙂 Skulle bli otroligt glad och vårda denna juvel ömt!

 16. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna fina skapelse http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542
  i storlek M.

  Jag vill vinna den för att jag aldrig ägt något by Ti Mo-plagg, men jag tycker de är ursnygga! Eftersom priset är lite högre, så har jag aldrig kommit mig för att klicka hem något sånt här plagg, men jag tror att jag skulle börja göra det om jag bara fick prova ett plagg först.. 😉

 17. Jag skulle så hjärligt gärna vilja vinna den här vackra koftan:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&page=1&rnum=2
  I går fick jag nämligen reda på att jag inte fick praktikplatsen på ett bokförlag som jag så innerligt gärna ville ha. Det hade verkligen varit en dröm som blev sann. Nu måste jag ta nya tag och få nya krafter vilket känns väldigt jobbigt och deppigt. DÅ vore denna kofta perfekt. Jag har drömt om den i evigheter, den är ljuvlig!! En storlek M vore lagom.

 18. Hej Emma!

  Japp, det här klassas som en drömtävling. Om jag vinner så vill jag ha nedan fina kofta i strl M 🙂
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&page=1&rnum=2
  Och varför ska just jag vinna. Jo jag behöver verkligen vara mitt snyggaste jag nu. Som jag skrev som motivation i förra tävlingen, jag blev ofrivilligt singel för ca en månad sen så nu behöver jag vara mitt snyggaste jag för att han ska förstå sitt misstag (tror det är en liten 4.0 kris,,,) om inte det hjälper så behöver andra lägga märke till mig. Och när man mår som man gör på insidan så är det bara mycket jobb på utsidan som hjälper. Jag vägrar att se ut som jag mår.
  kram
  Victoria

 19. Alltså. Min man är en far. Snart är det hans dag. Jag vet vad han vill ha och det är egentligen inget inslaget i present med röda snören, utan det handlar om helt andra saker. Fick han välja så skulle jag ha den här på mig http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4292&m=71&page=1&rnum=24

  Och ni kan ju säkert gissa vad jag skulle ha mer.
  Om jag själv får välja så skulle jag nog hellre ha den ha här: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4309&m=71&page=1&rnum=27
  För den känns lite mer som ett konstverk än ett plagg. Sen kan an ju ha lite överraskningar under om man nu vill pliiisa mannen i sitt liv. Small eller medium kunde kanske passa.

 20. Åå jag som inte äger ett enda plagg från by Ti Mo! Gud vilken lyx-vecka du bjuder på Emma! 😀

  Jag skulle vilja visa upp mig själv i denna snygga kreation i storlek 36 http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4198&c=110&page=1&rnum=71 när jag ska ut med jobbet, för första gången efter min långa sjukskrivning, och spela curling! Jag vill ge ett piggt nytt första intryck till mina kära kollegor när jag inte sett de på flera månader! Jag tänker: den klänningen tillsammans med tunna svarta strumpbyxor, en svart kavaj och ett par snygga svarta ankelboots till det. Ja, alltså fram tills jag måste byta om till curlingskor. Ser de ut som bowlingskor? Då måste jag verkligen ha den där snygga klänningen för att behålla någon slags mode-heder!

 21. En pepparkaka i sitt pepparkakshus (http://www.pepparkakshuset.wordpress.com) utan pepparkakströja. ‹http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4769&m=71&page=1&rnum=9 i stl. L.
  Det kan väl ändå inte gå för sig? Och vad ska jag annars ha på mig när jag slinter med kristyrspritsen på mitt minipepparkakshus och avger ett mindre kärringskrik mitt i julstöket?

 22. å hjälp, vilken dundertävling! jag VILL VINNA!!!!
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1
  i stl M( om det nu går att få tag på!?)
  helt enkelt för att jag fyller 29år och den stora nedräkningen till det magiska numret har snart börjat! gahaik! lite kalabalik i hjärnbalken sådär… fast inte egentligen, men vart tog tiden vägen liksom? det går sjukt fort när man fått bebbar! så det skulle vara underbart att få ta på sig ngt så vackert på sin födelsedag, och få njuta av den extra mycket och känna sig vacker som en DAG! =) sen hoppas jag visserligen på att(efter div berusningskalas) få en avskild dejt med en nyvaxad honungskanin…mowhahaha och att han har hittat på ngt corny som att spela stripp-UNO samtidigt som vi lapar i oss chips och nutella…och karra…och lite go rest-tårta
  japp då skulle min lycka vara gjord!!
  kram.

 23. Vilken fantastisk tävling du ordnat åt oss Emma! 🙂

  Som ständigt småtrött & sliten två barnsmor som nyss börjat arbeta efter föräldraledigheten skulle jag vilja lägga vantarna på denna helt fantastiska kappa. Helt enkelt för att pigga upp de små tösernas mor i höst, vinter & vår. 🙂 🙂 Tänkt så tjusig jag både skulle bli & känna mig när man stressar in på förskolan för hämtning efter jobbet en kulen eftermiddag.

  I storlek M http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=5022&c=113&page=1&rnum=6

 24. Tänk om JAG skulle få ha en sån här underbar kofta under den kalla och låååååååååånga vinter som jag har framför mig(bor i Jämtland). Ja, då skulle det ju kännas rätt så bra när det är 30 minus ute och man har slut på mjölken till Oboy:en. Bara att svepa in sig i den, på med en jacka och ut i kylan. Nä, det skulle inte kännas särskilt jobbigt alls bara mysigt….. 🙂

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4540&m=71&page=1&rnum=18

 25. Omoderna jag tänkte modernisera mej lite inför diverse julmiddagar och köpte mej en transparent blus. Men känns lite opassande att åka på middag iklädd bara BH och blusen så nu är jag i stort behov av nån form av finare linne (om jag en gång ska modernisera mej duger inte nåt gammal sollinne). Hittade detta:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4205&q=Ti+Mo&page=1&rnum=34
  Skulle bli helt perfekt! Värmer både tuttar o mage 🙂 Konstigt nog verkar topparna som man hade som 20åring bli kortare o kortare ju längre från 20 man kommer…. konstigt!

 26. Min älskade sambo gick bort sju månader sedan och det har varit en tuff tid av saknad efter den man som jag älskar allra mest. Men måste jag inse att jag måste gå vidare med liv och jag vill inte leva själv resten av mitt liv. Vore underbart att få vinna en http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4766&m=71&page=2&rnum=10 så när jag inom de närmaste året kan känna mig väldigt vacker när jag dejtar män igen. I mitt hjärta kommer alltid min sambo vara men jag tror till fullo att jag även kan känna attraktion och kärlek till en annan man när jag är mogen för det.Jag känner redan att jag öppnat upp för att vara mottaglig för ny kärlek. Livet varar inte för evigt och kärlek är det viktigaste jag kan få och även kunna ge.

  enkla nettan

 27. Jag kan inte förmå mig att lägga pengar på såna här kläder, pengarna finns inte till att lägga på ett enskilt klädesplagg utan jag försöker alltid maximera det jag får ut av en viss summa för att det ska kännas värt det. Detta är någonting fruktansvärt tråkigt, jag menar man ska unna sig saker. Men OJ va jag är dålig på det. Allt bläddra igenom dessa kläder var som en dröm, plagg efter plagg. Det plagg som fastnade mest – och som jag skulle vilja vinna, var detta i storlek 36:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4241&c=111&page=1&rnum=113

  <3

 28. Lööövli:)

  Jag har tittat och tittat och vill ha typ allt, men valet föll på den här fina underklänningen tillslut: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3419&m=71&page=2&rnum=46. Stl XL. Inte för att den kommer passa utan några veckor på Nutrilett. Och sen att dra in magen ordentligt, men den är så makalöst fin, att det ska väl f-n till om jag inte ska klara det;)
  Tack på förhand!

  Kramisar Susanne

 29. Åh vilken underbar tävling! Den här koftan får mig att drömma, varje gång jag ser den så får den mig att le :-). Jag är i slutklämmen på min utbildning och nu har allvaret börjat… Med denna kofta på kan jag känna mig stärkt stolt som en tupp när jag glider in för en dragning inför en ledningsgrupp!! Student eller inte, i sådana här vackra plagg äger man rummet! Xs skulle nog passa underbart för mig.
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537

 30. den här godingen är min favorit!http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3548&m=71&page=1&rnum=28

  Vet ni, man kan aldrig få för många underklänningar! Dessa underbara underklänningar kan göra underverk för en hel outfit och faktiskt för en hel garderob. Kläderna hemma i klädskåpet blir som nya igen med en ny underklänning och man känner sig piffig igen, tack vare så enkla medel. Å dessutom kan den användas som nattlinne också… Superfiffigt tycker jag!

  Hälsningar från Sjömanshustrun

 31. 30 oktober, 2011 kl 07:52
  den här godingen är min favorit!

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3548&m=71&page=1&rnum=28

  Vet ni, man kan aldrig få för många underklänningar! Dessa underbara underklänningar kan göra underverk för en hel outfit och faktiskt för en hel garderob. Kläderna hemma i klädskåpet blir som nya igen med en ny underklänning och man känner sig piffig igen, tack vare så enkla medel. Å dessutom kan den användas som nattlinne också… Superfiffigt tycker jag!

  Hälsningar från Sjömanshustrun med storlek medium

 32. Jag skulle sååååå gärna vilja ha ”LACEKNIT FLARE CARDIGAN
  by Ti Mo artnummer: 1120247E” ( kan ej lägga in länk då jag surfar på mobilen) i storlek s eller m.

  Anledning? Jag väntar på den dagen jag har råd med den själv, men det kommer nog ta ett tag… Men hjälp va bra den skulle passa till min lilla mage som börjar synas nu, skulle ju verkligen känna mig supersnygg i den oavsett hur mycket vatten jag lägger på mig eller hur stor magen än blir 🙂

 33. Ojoj, så många som redan önskat att vinna här, menmen det är bara att ge det en chans!

  Jag skulle HEMSKT gärna vilja ha denna underbart tjusiga kappa http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&page=1&rnum=11 i storlek S.
  Detta för att jag verkligen behöver en kappa nu i höst för att inte frysa rumpan av mig, och jag har inte en chans att ha råd med något annat än en kappa från säg H&M (inget ont om den butiken, men känns inte så roligt precis med just ytterkläder därifrån, alla har ju samma!)
  Jag är timanställd och maken långtidssjukskriven så att lyxa på det här viset finns inte på kartan för oss annars.

 34. Wow…
  Som du skrev i ditt förra inlägg är bloggar där man får flest måste-ha-begär och du har smittat mig med måste-ha-by-Ti-Mo-volanger.

  Just nu håller jag på att slimma bort babyhull (alltså hull från mig, inte på 4-månadersbabyn) och då har jag ett mål om klädstorleken M. Därför önskar jag mig mest i hela världen just nu (efter fred på jorden) det här linnet i storlek M.

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.aspid=4372&m=71&c=109&page=1&rnum=5

  Håller tummar och morötter för att jag blir lycklig vinnare till det motivationslinnet:-)

  /Julia

 35. Den här föll jag pladask för:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4543&m=71&c=119&page=1&rnum=1

  Jag fryser öronen av mig varje morgon på väg till dagis och jobb, kör med ”halsduk runt huvudet”, ”ena handen över ena örat, andra handen över andra örat”, ”luvan upp” (som blåser av i motvinden)- alla metoder som kan funka för att hålla huvudet varmt men jag har inte hittat en enda mössa som jag ser klok ut i men i denna, i denna skulle jag göra det!

 36. Jag skulle så hjärtans gärna vilja vinna den här i storlek L: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&c=113&page=1&rnum=4

  Jag har varit arbetslös ett tag och har alldeles för mycket tid till att läsa bloggar som gör att jag vill ha så väldans många saker som jag inte alls kan köpa mig just nu. Kappan skulle förutom att göra mig gladare överlag också underlätta vid höstens/vinterns alla jobbintervjuer (förstå självförtroende jag skulle ha i den där). <3

  1. Jag skulle så hjärtans gärna vilja vinna den här i storlek L: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&c=113&page=1&rnum=4

   Jag har varit arbetslös ett tag och har alldeles för mycket tid till att läsa bloggar som gör att jag vill ha så väldans många saker som jag inte alls kan köpa mig just nu. Kappan skulle förutom att göra mig gladare överlag också underlätta vid höstens/vinterns alla jobbintervjuer (förstå självförtroende jag skulle ha i den där). <3

   Att vinna den skulle ju dessutom bevisa att under kan ske… 😉

 37. Hej
  Vilken fantastisk tävling! Jag går i jobbarbyxor från björnkläder hela dagarna, med skruvmejseln i ena fickan och diverse packningar, membran o en och annan skruv i övriga fickor. Tänk att få klä upp mig för min älskade man i denna superfina klänning till helgen! Wow, skulle kännas fint.
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1
  i strl xs
  Tack för en sjukt bra blogg och njut av tiden med sötnöten 🙂
  Hälsningar Lena

 38. Anna skriver:
  Din kommentar inväntar granskning.

  30 oktober, 2011 kl 08:33

  Jag skulle så hjärtans gärna vilja vinna den här i storlek L: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&c=113&page=1&rnum=4

  Jag har varit arbetslös ett tag och har alldeles för mycket tid till att läsa bloggar som gör att jag vill ha så väldans många saker som jag inte alls kan köpa mig just nu. Kappan skulle förutom att göra mig gladare överlag också underlätta vid höstens/vinterns alla jobbintervjuer (förstå självförtroende jag skulle ha i den där). <3

  Att vinna den skulle ju dessutom bevisa att under kan ske… 😉

 39. Är gravid i v. 33 och behöver något riktigt fint att se fram emot när jag inte längre är för tjock för allt som jag suktar efter 🙂 Och som nybliven, snart mammaledig husägare finns det inte riktigt utrymme för annat än nödvändigheter. Därför skulle jag bli fantastiskt glad om jag vann en LACEKNIT FLARE CARDIGAN i storlek XS. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&page=5&rnum=2

  Tack för din fina blogg och allt du delar med dig av!
  /Linnéa

 40. Oj en till tävling med finfint och valfritt pris…
  Nyförlöst…eller näe…men för 6 månader sen iaf. Shit jag får snart sluta skylla på det. Hur som helst så är det snart dags för mannens jobbs årliga julbord och jag får följa med MEN eftersom jag är mammaledig och handlar upp alla mina pengar på små barnkläder, blöjor, barnbilstolar och diverse så är det ganska tomt i min garderob och om jag vann skulle jag vilja hänga in denhär http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4769&m=71&c=109&page=1&rnum=3 bland mina trasor… i strl M och självklart ha den på mig på julbordsgalejet. Hej svejs! Kram Frida

 41. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4851&m=71&page=2&rnum=3

  Denna kavaj tycker jag så väldigt mycket om, den är väldigt mycket ”jag”. Jag älskar kläder som är personliga, men eftersom jag jobbar i en ”strikt” bransch är det svårt att finna kläder som både uppfyller klädkoderna, utan att de blir avpersonifierande. Kavajen från TiMo skulle göra det möjligt att visa mer vem jag är även på kontorstid…

  Jag tror att en M skulle sitta som en smäck…

 42. Skulle såklart vilja ha alla vackra,lyxiga kläder, men om jag måste välja så väljer jag denna Tweed kavaj http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4850&m=71&page=1&rnum=4 i grått.
  Varför? Börjar jobba efter jul efter 1 år och 3 månaders mammaledighet. Uppdatering av jobbgarderob skedde alltså för mer än 2 år sedan, innan graviditeten. Ja, min garderob skriiiiker efter snygga kläder som inte är helt omoderna eller gjorda för gravida/ammande/mammalediga.

 43. Den här vardagsfina tröjan skulle jag hemskt gärna vilja vinna:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4212&m=71&page=3&rnum=32

  Varför? Jo, jag har precis börjat jobba på förskola vilket innebär att man bör vara ganska så smidigt ( men gärna också snyggt) klädd…korta toppar går alltså bort för man vill ju inte direkt visa hela rumpan varje gång man böjer sig ner för att prata/leka med ett barn! I den här toppen skulle jag alltså känna mig bekväm och fin där jag skuttar runt bland alla barnen =). Vitt är ju himla snyggt men svart funkar bättre eftersom risken att få en fläck (av obestämt slag) är ganska stor på min arbetsplats! 😉

 44. Okej, oddsen att vinna i den här tävlingen är väl lika med noll…..men vad sjutton! Som nybliven husägare, och mamma som väljer att jobba 75% för att få mer tid med sitt barn, har man inte precis nåt fett klädkonto. Man går där på KappAhl och HM och Lindex och suckar över tråkkläder…..och sneglar lystet på botiquernas skyltfönster på vägen till bussen.

  Det vore så klart skitkul att få något roligare i garderoben än massproducerade tråkkläder. Om jag får drömma och välja fritt skulle jag vilja ha en sån här i storlek medium:

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4480&c=111&page=1&rnum=97

 45. Fasiken, förlåt, hoppas det är ok att svära på din blogg..glömde ju säga att jag gärna vill ha den svarta tröjan i Small!

 46. Oj detta var svårt men mitt öga fastnade på denna så fort som jag såg den:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4770&m=71&c=109&page=1&rnum=2
  Perfekt för mig som inte är så volangig av mig och behöver dölja laggårdsväggen till rumpa som jag har.
  Dock har jag precis kommit i ett par jeansleggings som skulle sitta snyggt till.
  En storlek M skulle väl bli bra eller L om det är små storlekar.

  Hälsningar
  Yohanna

 47. Åh Emma. Om jag får drömma mig bort en stund så kan jag tänka mig att görad det i denhär, http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&c=111&page=1&rnum=1 (i XS). Men framförallt skulle jag ta på den när jag efter alldeles för många veckor åker till Malmö och får träffa min fina rödtott till syster. Och krama henne, och höra hur det frasar när hon känner på spetsen och samtidigt säger att det aldrig, aldrig mer får gå så länge mellan vi ses.

 48. Om jag hade fått välja ett valfritt plagg hade jag velat detta http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=5&rnum=1 i storlek L. Jag och och min man köpte i somras ett hus och flyttade hela vägen från Bunkeflostrand till Ockelbo. Mellan husköp, renovering, nya möbler, flytt, nytt jobb osv så har jag varken hunnit eller haft råd att unna mig själv någonting och jag skulle så gärna vilja ha denna fina kofta första gången vi firar jul i vårt nya hem.

 49. Åååååå vilket plagg ska man välja?! Sååå svårt! Kom till slut fram till att jag skulle vilja vinna den här ursnygga tweedkavajen i storlek S, http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4851&m=71&page=1&rnum=3, så att jag om två veckor, när jag ska ha ett väldigt stort och viktigt möte med en stor (förhoppningsvis blivande) kund till mitt företag bara kan svassa in i lokalen och äga mötet totalt! Jag kommer vara så snygg att de kommer att välja mig som leverantör utan att blinka! 🙂

  Till slut kom jag fram till att om jag vinner skulle jag vilja ha den här ursnygga tweedkavajen.

 50. Jag skulle gärna vilja ha en ”Laceknit button dress” i storlek S. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=3&rnum=1
  Jag ska snart på ”date” med min sambo sedan drygt 10 år….dvs. första kvällen och natten helt själva sedan vi fick vår dotter för ett år sedan…=) Skulle vara härligt med en ny fräsch klänning så att jag känner mig extra fin och påminner lite om att man inte bara är ”mamma”. Kram Sara

 51. Jag skall inte på dejt med en lettisk tandläkare… ;D Utan skulle hemskt gärna visa ett nytt tidlöst vackert vardagsplagg framför min man som tycker att jag annars shoppar alldeles för ofta och alldeles för mycket. Ett plagg med ull i som värmer både på utsidan och insidan. Det finns ju inget bättre så här års.

  Denna i strl L skulle inte alls vara fyi skam: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4770&m=71&page=1&rnum=8

 52. godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga glatt!!!
  Sitter här med en sjuk 4-åring och en 3månaders pigg bebis. Nätterna är som dagar och dagarna är en trött dimma. jag skuille bli så otroligt glad för denna fining:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4308&m=71&page=1&rnum=25
  Visst kan man känna sig fin fast man inte har sovit på 7 nätter och är intrasslad i amningskupor, handdukar och allt annat….

  Tack för en fin blogg

 53. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4548&m=71&page=1&rnum=13

  Den här är nog helt klart min favorit! Önskar att jag hade en sådär galet bra motivering som ditt exempel men usch mitt liv är nog tristare än trist så det får bli att denna skulle värma fint när man sitter om natten på akutdjursjukhuset med sina pyssingar eller om morgonen när man kör de 20 milen till jobbet :)!!

  Kul med lite tävlingar i alla fall!

  / Johanna

 54. WOW… vilken tävling! Du kan du!
  Om jag skulle vinna önskar jag mig den här underbara koftan i stl. M. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4540&m=71&page=1&rnum=18
  När nu Moder Jord motarbetar oss i vår långa och envisa kamp om ett syskon till vår underbara dotter så måste man ju (i alla fall enligt de som kan och vet allt) skifta fokus. Jag skiftar över till by Ti Mo…. känns helt rätt 🙂 Så nu ska jag bara bortse från att det finns typ 200 till som gärna vill vinna denna tävlingen… sådärja… då var de raderade….i alla fall från min skalle…. If you believe it, you can achieve it! Kram!

 55. Happy monday!

  Jag skulle verkligen, verkligen vilja vinna den här tröjan (klänningen):
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4770&m=71&page=1&rnum=8

  I den skulle jag alltid känna mig fin och det skulle vara roligt med en sån fin morot till att gå ner mina sista gravidkilon efter godaste godisar, 5 och 3 år (jaaa, kilona har suttit kvar ganska länge…). Om jag vann så skulle jag välja stl S, min gamla storlek :).

  Kram Kram /Mini

 56. Underbara kläder och finast av alla var http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&page=1&rnum=11
  För tre månader fick jag mitt andra barn och har liksom en ”mellantid” då inget passar på min kropp. Min garderob är på paus kan man säga. Men något som jag ALLTID känner mig snygg och elegant i är kappor…oavsett vilken storlek jag kan tänkas ha för tillfället. När jag såg den här kappan kan man ju inte bli annat än lite yr av lycka….superkvinnlig med vackra detaljer och jag kommer stolt skrida fram i denna om jag vann.

  ///Emma

 57. Brukar inte ens försöka ställa upp i en tävlig, men åå vad jag älskar denna sida, så det är klart jag inte vill missa att delta i denna 😉 Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann denna http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&c=110&page=1&rnum=1 i storlek xs eller s, har suktat efter den sen jag såg den på fina Emma, men, jag råkar vara en sån som hellre spenderar pengarna på mina hästar än på mig själv :p Skulle nog bosätta mig i denna underbara skapelse om jag vann! 🙂

 58. Jag skulle bli sååååå glad om jag vann den här underbara kavajen i storlek S:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4850&m=71&c=113&page=1&rnum=2

  Jag har letat efter en snygg kort kavaj i min rätt så minimala budget i en liten evighet, men ack och ve, utan hopp. Om jag vann den här skulle jag bli så glad – och så kunde jag ha på mig den på framtida arbetsintervjuer! H.: Med hopp om en högre lön och större kavajbudget 😉

 59. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3338&m=71&page=1&rnum=43

  … för att jag i januari åker till Sydamerika och tror att med den där smekandes längs kroppen kan jag nog stå mig mer än hyfsat mot latino-babesen. Dessutom, om allt går som i drömmen, kommer mina vanliga sommarkläder vara i trängsta laget då… Jag hoppas denna skönhet kommer få dölja en liten kula på magen… Men det är en hemlis. 😉

  (Såg att den inte fanns i storlek M, vilket jag önskar. Om det inte kommer in nya har jag några andra favoriter i bakfickan som jag önskar mig…)

 60. Åh vilken bra tävling!
  Jag skulle mest av allt vilja ha denna klänning i storlek L,http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=5&rnum=1
  Dessvärre verkar den bara finnas i XS, och då önskar jag mig istället denna http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4768&m=71&page=5&rnum=12 i storlek L.

  Motivering: Jag har under det senaste året, helt på egen hand, minskat min klädstorlek med 3 storlekar. Tidigare har jag omöjligen kunnat komma i dessa vackra kläder, hur gärna jag än velat.. Jag har suktat och fantiserat, och nu ÄNTLIGEN är det möjligt! Detta skulle verkligen bli en morot för att gå ner det sista också…

 61. Åh vilken bra tävling!
  Jag skulle mest av allt vilja ha denna klänning i storlek L, http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=5&rnum=1
  Dessvärre verkar den bara finnas i XS, och då önskar jag mig istället denna http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4768&m=71&page=5&rnum=12 i storlek L.

  Motivering: Jag har under det senaste året, helt på egen hand, minskat min klädstorlek med 3 storlekar. Tidigare har jag omöjligen kunnat komma i dessa vackra kläder, hur gärna jag än velat.. Jag har suktat och fantiserat, och nu ÄNTLIGEN är det möjligt! Detta skulle verkligen bli en morot för att gå ner det sista också…

 62. Mmmmmm njuter bara av att titta på allt fint 🙂
  Men dessa, they frickin’ took my breath away! http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4276&c=203&page=1&rnum=29 stl: 40
  Å varför just jag ska vinna dessa…
  För att jag älskar dom. Och jag tror faktiskt, dom älskar mig tillbaks. Det är faktiskt nästan så att jag kan höra dem skrika mitt namn..när jag blundar. And that say’s alot! Vem är jag att neka dem ett hem…egentligen. Tillråga på allt så har mina andra stävlar gått ur tiden..mina favvos. Så jag behöver någon form av ”rebound” och dessa are the one’s(I can feel it!) som KAN fylla tomrummet som favoriterna efterlämnar, mina älskade.

 63. Jag skulle sa ypperligt garna vilja vinna den uber-vackra ballerinaklanningen. (i Small )(http://www.tintinstyle.se/system/search/search.asp?m=71&page=4)
  Av den enkla annledningen att jag sa valdigt garna VILL se prinsessig och dansant ut, fast tyvarr har jag aldrig lyckats. . Jag vill vara som klanningen; skir, foljsam och elegant. Har nog alltid velat det egentligen men det blev fel redan fran borjan. Jag borjade pa klassisk balett nar jag var liten, men efter ett par ganger sà sa dansfroken infor hela gruppen ” men vad treevligt att vi har en liten kille bland oss. En Emil!! Emil i Lonneberga.” ( jo, just det; Flickor fick inte vara busiga heller)
  Hoppas harmed med mitt bidrag att den jag TROR mig innerst inne vara far chans att komma fram. Kram!

 64. Jag har en kille, en kille som älskar mig över allt annat. som stöttar mig i allt jag gör, som är en klippa. Han är den finaste jag vet. Jag tänkte bjuda honom på en god middag, hemma, i soffan, med ett gott glas vin och en filt. Man (jag, kanske ska erkännas) uppskattar vardagen för lite och det händer, hemskt nog, att man tar varandra för givet. Jag tänkte ta mig ur mina slita gamla jeans och min killes alldeles för stora skjorta, klippa och färga håret, sätta på mig ett smycke han gett mig och gärna bära denna kofta http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&page=1&rnum=2 i storlek S, laga hans favorit mat och visa att jag uppskattar honom.

 65. Ska snart på återträff med gamla väninnor ifrån gymnasietiden. Det är 13år sedan vi sprang ut den där regniga junidagen… Några av dem har man kontakt med, andra har man inte träffat alls sen den dagen. Ska bli så otroligt kul att se vart livet har tagit oss alla…
  Vad har man då på sig en sån här kväll ?? Jo jag skulle vilja ha den här http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4309&m=71&page=1&rnum=27 i storlek small. Skulle passa mig perfekt en sån här kväll tror jag… =)

  Kram från mig!!

 66. Hej!

  Om jag vann skulle jag absolut välja den här tunikan i storlek XL:

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4770&m=71&page=5&rnum=8

  Jag har efter att i flera år gått och velat tagit ett stort beslut. Jag har sagt upp mig från en fast anställning sedan sju år tillbala(Läääänge när man är 27 år), i en tid när uppsägningarna haglar omkring oss. Men eftersom jag i grund och botten vill leva efter mitt hjärta och inte enbart sunt förnuft så bara MÅSTE det vara rätt beslut. Och eftersom jag varit så modig, så skulle det vara perfekt att börja mitt nya modiga liv klädd i en grymt fin tunika 🙂

 67. Oh, en sån fin kofta MERINO LONG CARDIGAN
  by Ti Mo
  Artikelnr: 1020231BL i XL skulle vara super och skulle få mig att känna mig så fin i butiken!

 68. Jag VÅGAR nästan inte ge mig in i tävlingen! Tänk OM jag skulle vinna? Jag har aldrig ägt ett plagg från by Ti Mo…. Kommer förmodligen falla pladask och sedemera få ett bestående hål på kontot…
  Men jag vill så gärna ha denna i M:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4372&m=71&page=2&rnum=20
  För att den skulle få mig att känna mig som en ballerina – in a good way 🙂 Med Jeans och en kort kofta till…mmmmm

  1. I storlek small dårå… Om de inte är små i storlekarna, då kanske det krävs en medium. Vill ju inte förväxlas med de stoppade korvarna i charkdisken 😉

 69. Ingen lettisk tandläkare fanns till hands sist jag kollade efter 😉 Men däremot vankas det dop i början av december och jag har den stora äran att vara gudmor åt den söta lilla sessan. Klänning och skor är fixade, men en kappa som är snygg och elegant saknar jag. Därför skulle jag bli själaglad om jag vann denna underbaring: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&page=1&rnum=11 i färgen svart och jag har för mig att by Ti Mo är något små i storlekarna så en L skulle nog bli lagom.

  Ha det bäst!! /M

 70. Ända tills denna höst har jag valt stil långt före funktion på mina kläder och det har lätt till att jag gått runt frusen som en istapp de senaste vinterhalvåren och det finns inget jag hatar mer än att frusa.
  Och visst går det att kombinera snygg och varm vad beträffar en jacka, men som studerande är det värre med kassan. Hade jag inte haft den spärren hade jag omedelbart klickat hem denna kappa och burit den med stolthet, för nu är jag totalt förälskad: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&c=113&page=1&rnum=4

 71. Den här härliga Mollykoftan skulle jag verkligen känna mig urfin i o varm förstås. Håller tummar o tår för jag önskar mig verkligen en sådan. Dhttp://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=5004&c=111&page=1&rnum=14
  Ha en härlig höst allihop.
  Hälsningar Maria 🙂

 72. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&page=1&rnum=2
  Denna underbara koftan önskar jag mig (i strl S)! Blev helt kär när jag såg den långa modellen på dig, men tror denna kortare varianten skulle passa min kropp bättre. Jag blev nyss färdig psykolog och håller nu på att bygga upp en garderob som ska utstråla ”proffsig med god klädsmak” och tror att denna kofta skulle fylla det syftet utmärkt 🙂
  Kram Rebecka

 73. Fniss, du har ju skrivit det bästa tävlingsbidraget 🙂
  Jag skulle mest av allt i hela världen önska mig den här fina långtröjan i storlek S:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4770&m=71&page=1&rnum=8
  Jag skulle behöva något nytt som jag kan växa i framöver och ändå få känna mig lite tjusig. Frun har ju bevisat att dessa kläder passar alldeles utomordentligt med alla fina plagg hon visat på sin blogg innan Leo kom.
  Tack för en fin tävling!

 74. Jag har ett minst sagt komplicerat förhållande till ytterkläder, men så såg jag den här galet fina kappa http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&page=1&rnum=11 och kände direkt att den bara måste jag ha och då gärna i storlek M, tänk att få ta på sig denna fina dröm varje dag man går utanför dörren, för en dröm är det precis vad det är för den halvfattiga student jag är och som dessutom har shoppingförbud.

  Många kramar!

 75. Den här fin fina jackan stod min mamma och tittade på, drog slet, klämmde och kännde bara för att avsluta med suck en sådan här skulle jag så gärna vilja ha.. Sen hängde hon tillbaka jackan och vi gick därifrån…. Förstå vilken lycka det vore att ge mamma jackan i förtidig julklapp!!
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&page=1&rnum=11
  Jag tror att en Medium skulle räcka?!

  Massa kramar från Milla ( och hennes ovetande mamma )

 76. Orutinerat, jag missade oredt ”plagg” o antar att stövlar inte tillhör den kategorin såååå..jag får göra om min dårå (sorry)Sooo noe this is callin my name 😉

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4196&c=113&page=3&rnum=55
  strl L
  Å varför just jag ska vinna denna…
  För att jag älskar den. Och jag tror faktiskt, den älskar mig tillbaks. Det är faktiskt nästan så att jag kan höra den skrika mitt namn (o faktiskt överrösta stövlarna!)..när jag blundar. And that say’s alot! Vem är jag att neka den ett hem…egentligen?!

 77. Hej!
  Ingen skulle bli gladare än jag om jag vann denna fina tunika i strl M.
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4771&m=71&page=4&rnum=7

  Jag är gravid och vår efterlängtade bebis är beräknad till början av februari. Vissa dagar känner man sig inte alltid toppfräsch, så då kan jag piffa upp mig med denna tunika:) Även efter förlossningen när man vill känna sig lite lätt och ledig, ja du förstår…..:)
  Kram från Katarina

 78. Underbart, här måste jag ju vara med och tävla!
  Som student och mamma till tre barn finns det inget utrymme för att unna mig någon lyx. Denna kappa i storlek medium vore en DRÖM för mig! (Det är väl egentligen alla kvinnors rättighet att äga minst ett by Ti Mo plagg!? Detta skulle i så fall vara mitt första!)
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4767&m=71&page=4&rnum=11
  Tack för en fantastisk blogg Emma och en härlig tävling, jag håller tummarna!!
  Kram!

 79. Min ljuvliga lilla två månaders skrutt har tillfört så otroligt mycket i mitt liv, bland annat sju extra kilon efter graviditeten. Som vägrar försvinna! Och som innebär att jag inte har något som helst ytterplagg som passar i min ägo just nu. Vilket i sin tur betyder att jag svassar omkring i makens fleecejacka då jag beger mig utanför dörren. Därför skulle den här: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4768&m=71&c=113&page=1&rnum=5 i storlek L betyda väldigt mycket för mig. På riktigt.

 80. Oh my god!!!
  Jag VILL ha den, MÅSTE ha den, BEHÖVER den!!!
  Min kära sambo skulle på allvar dö IHJÄL om jag slängde ut den summan på en klänning nu, samtidigt som jag
  A: bokat klipptid.
  B: Fixar naglarna varje månad. Dyrt, men absolut livsnödvändigt.
  C: Fyller år o vill firas riktigt å ordentligt.
  D: Borde spara till en ev utlandsresa med hela familjen, vilket är 5 pers å därmed inte snorbilligt pracis.
  E: JAG SKULLE KÄNNA MIG SÅ HIMLANS FIN I DEN!!!! För att inte säga finast! 🙂

  Strl M

  Såg att den va slut i grått, men herregud,brunt blir alldeles förtjusande bra det med!!

  Laceknit Button Dress
  by Ti Mo
  Artikelnr: 1120246E

 81. Oj oj oj vilket svårt val, det finns ju så många vackra plagg att välja mellan! Har sedan tidigare by Ti Mo’s Ballerina dress efter tips av dig Emma och den är såå vacker!

  Fastnar idag för denhär underbara koftan: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&page=1&rnum=2. Vacker och med det lilla extra på ryggen! Stl M skulle sitta fint!

  Varför just jag? För att den koftan skulle få mig att känna mig lite speciell! Den skulle sätta en lite lyxigare spetskant på mammavardagen!

 82. tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1
  Har tittat och längtat efter denna kofta läääänge!!! Skulle känna mig så fin,kvinnlig,snygg och välklädd i denna kofta!!! Jag bara älskar koftor och denna skulle vara som grädden på kladdkakan om jag vann!!!! och skulle vilja ha en i storlek S om jag nu skulle få äran att vinna!!! Kram Mia

 83. Hej!

  För snart 1 år sedan bestämde jag mig…. Jag skall börja mitt nya liv och gå ner till min drömvikt. I dagsläget har jag gått ner 46kg och har 4kg kvar tills jag är i mål. Jag har kämpat och haft ”dueller” med mig själv. Det känns så härligt att kunna bli en ny människa med en självkänsla som jag aldrig tidigare har haft. Därför behövs det även nya snygga kläder!
  Skulle jag vinna vill jag ha denna blus i storlek small: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4310&m=71&page=1&rnum=26

  Kan en kan alla!

  Kram Angelica

 84. Eftersom jag i princip aldrig vinner något, inte ens 20 spänn på en tia lott så tycker jag att det vore min tur nu =)…

  Om jag får önska fritt, och det får jag ju – så skulle jag bli lite lätt salig om jag vann den här koftan: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=2522&m=71&page=1&rnum=48 Har nämligen nyss beställt en alldeles för svindyr klänning/tunika på nätet och den här skulle matcha så galet bra till! Storlek S är min vanliga storlek, men det såg ut som den var slut, så jag tror att en XS skulle funka bra oxå!

  Hoppas på att det är min tur nu!!
  Kram och TACK för en grym blogg och en fantastisk tävling!
  /Therese

  En bonus om jag vann är att jag förutom att bli snygg och snajsig på jobbet, skulle slippa frysa så förbaskat!

 85. Tänk att få ståta i denna blåsa.
  oj oj vad det runt mig skulle flåsa :- )
  Med stolthet skulle jag denna bära
  skulle för mig vara en ära……

 86. Skulle försöka snajsa till det med ett rim och glömde min storlek i allt stim. Jag är en medium – 38 om man nu storlek måste blotta.

 87. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den här vackra klänningen/koftan: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1 i stl L
  Varför? Jo, därför att jag aldrig någonsin förut har haft ett så vackert plagg, och jag använder aldrig klänning, utan har precis nyligen köpt mig mina första klänningar/ långa tunikor i ett försök att skaffa mig någon annan stil än bara ”hemma-mamma-mysbyxstilen”. Dessutom skrev en viss Emma att man kunde ha en så´n här vacker klänning även om man var en mätt, kolhydrats-stinn, kort tjockis… och alltså skulle den sitta som en smäck på mig 🙂

 88. Vilken drömtävling!

  Om jag vinner skulle jag mer än gärna vilja ha den här koftan i storlek S:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4542&m=71&page=1&rnum=1

  Som nygravid har jag haft två riktigt tuffa månader på grund av en hormonchock som inte varit av denna värld. Jag har mått urk-urk och haft finnar värre än en tonåring och nu när dimman börjar lätta och en liten mage har ploppat ut inser jag att jag inte har något respektabelt att ta på mig. Jag behöver piggas upp och hottas upp! Koftan är så snygg och jag har drömt om den sen jag såg den på Emmas fina gravidkropp i höstas – ett perfekt plagg för en växande mage, som går att kombinera och ha till både jeans, klänning och leggings. Och det bästa av allt är att när magen är borta finns det inget bättre amningsplagg än just koftor!

  Nu håller jag tumar och tår allt vad jag har för det här är verkligen en tävling jag skulle vilja vinna!

  Kram.

 89. Drömtävling med stort D. Wow. Så mycket fint och jag vet knappt vad jag skulle välja. Jag vill ju ha nästan allt. Men efter att ha funderat och tittat så vill jag vinna denna fina kappa:
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4768&m=71&c=113&page=1&rnum=5 storlek M. Skulle kännas som en dröm om jag vann den. Just nu går jag bara runt i gammal jacka. Känns som man behöver nytt och fräscht. Som relativt nybliven mamma skulle jag bli lycklig av att få känna mig fin igen. Håller tummarna hårt hårt.

 90. Hej!! Vilken fin tävling!! Denna får jag inte missa!!

  Jag har faktiskt i några år nu letat efter en snygg ullkappa som jag kan ha på hösten/vintern när jag ska känna mig snygg, men inte hittat något som jag riktigt klickat med… förrän nu!!
  Denna snygga kappa från Ti Mo skulle jag känna mig super snygg i och jag skulle ha en kappa som jag kunde ha när jag ska gå på fest och även till vardags!! Om jag skulle vinna vill jag ha den i XL:

  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4766&m=71&page=1&rnum=10

  Den är enkel och snygg och jag älskar den lilla detaljen men ”3 och 3” knappar!! Dessutom så skulle den var superfin till mina höga bruna Primboots som jag köpte på Tintin Style i våras…

  Nu ska jag sitta och hålla tummar och tår fram till söndag och hoppas att jag vinner…
  Hoppas….
  Hoppas….

  Tack för en fin och mysig blogg och grattis till silkesapan…

  Kram B.

 91. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4850&m=71&page=1&rnum=3
  Denna i storlek M vill jag ge min ”silkesapa” – jaja hon är 21, men hon är alltid mitt minsta barn… Hon skall börja på det perfekta jobbet i januari och behöver förstärka sin garderob. Dessutom är hon väldens bästa dotter för och vi har just bokat en långhelg i New York tillsammans! Så alla ni med små ”silkesapor” ni har mycket att se fram emot. Okej, jag har kanske glömt några ”små diskussioner” vi hade för några år sedan. Kram, Mia

 92. Jamen den heter ju så…. MELTON, den får verkligen melt-on-me!
  Den klassiska snygga kappan skulle passa som hand i handsken nu när jag på alla plan har startat min resa till ljusare tider!
  Halvvägs i livet, halvvägs i högskolestudier med gott resultat, har börjat kika efter ny kärlek – livet känns positivt och den fina kappan skulle smälta fint in på mig så den ljusa MELTON kappan är vad jag önskar mig!
  http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4766&q=ti+mo&page=1&rnum=10 storlek L 🙂
  Härliga höst!
  Christine

 93. Jag måste hinna…

  Jag har tänktpå denna tävling hela veckan, imon ska jag tävla och så har det kommit nåt annat emellan..

  Jag skulle vilja vinna denna härliga kofta http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=4537&m=71&page=1&rnum=1

  då jag skulle vilja vara snygg till julafton. Jag har inget i garderoben att ta på mig då jag i princip inte handlat kläder på 2 år.
  2 barn på 2 år.. och klädinköp har fått vänta. I år är även första gången vi firar jul hos oss..

  Jag hann!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.