Att njuta av hösten.

Jag är nyss hemkommen från en riktigt immig höstpromenad, ni vet; när det är så fuktigt ute att håret ställer sig rakt ut från skallen i vajande spröt och hundarna får dagg i morrhåren.

Nu väntar en stor skål soppa, lite frasig baguette och en bit choklad

Ja. Jag kan vänja mig vid det här.

Rekommenderade inlägg

52 kommentarer till “Att njuta av hösten.

 1. Om du visste vad man ville se vilken barnvagn folk hade när man hade barn…I alla fall jag (men det säger ju inte mycket…hehe).

  Underbara bilder, på underbara skåne. Måste bara dit snart. Det är väl sisådär….24 ÅR SEDAN!!!!! Du inser ju hur akut det är med ett besök igen:D

  Kram Susanne

 2. åååh fiiina bilder! OCh väldans passande såhär på halloween med dimman och stämningen i dem oxå 🙂 myys

 3. Vilka fantastiska bilder du tar!..och tack för en underbar blogg! Du skriver som en gud och har alltid något underhållande att bjuda på.
  Ett tips i all välmening, försök att hålla bort ”reklamen” så att allt fortfarande känns äkta…(så många fina bloggar har börjat förlora sin charm då fokus bara ligger på att puffa för olika varumärken. Det blir så trist med tiden…) Kram

 4. Fantastiskt fina bilder från underbara Skåne. Älskar Skåne alla årstider.

  Har också undrar vilken vagn du valt. Det här med barnvagn är ett stort beslut i innerstan i Göteborg och säkert på många andra ställen också. Gissar att det är fler än jag som undrar.

  En fundering till; var det någon som lyckades pricka in Leos födelsedag?

  1. Men vilken vagn har jag ju svarat på 100 gånger 🙂 vi valde en Emmaljunga Nitro City och jag är helnöjd!
   Storktippningen kommer i veckan!

 5. Hej Emma!
  Hösten är inte min tid på året, men dina underbara bilder får mig att tänka om!
  Grattis till din lilla silkesapa och tack för att du delar med dig av ditt liv.

 6. Vilka underbara bilder. Visst är det nåt fantastiskt med hösten?! Det där diset, färgerna, dofterna, fukten och mörkret. Till och med ljuden!

 7. Vilket landskap! Duktig fotograf dessutom!
  Härligt att du njuter av att vara föräldraledig. Det är verkligen en förmån vi har. Om två dagar börjar jag jobba igen efter ca 1,5 års föräldraledighet. Dock endast tre dagar i veckan ett tag framöver så jag tycker att omväxlingen ska bli riktigt trevlig nu.
  Kram Linda

 8. Underbara bilder på vemodigt Skåne! Född Skånetös, men bor sedan 10 år i Uppland. De värmer hjärtat. Tack!

 9. Emma, vilka fantastiska bilder! Hur får du dem att bli så bra? Ställer du in kameran manuellt inför varje bild? Jag har precis fått en systemkamera, men är inte i närheten av att få till det lika bra som du! Ljuvlig blogg. Jag är beroende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.