Att summera Crazy Days.

Vilka dagar! Eller hur? Så himla roligt att se så många vara med och tävla. Har ni missat något? Detta är de tävlingar och erbjudanden som ligger:

Knock yourself out!

Och just det; ni som undrar vilken barnvagn vi har – vi valde en Emmaljunga Nitro City.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att summera Crazy Days.

 1. hahaha guuuud vilken bild! Vilket liten sötnos, du får verkligen till så roliga bilder… ser han alltid ut så så måste det onekligen vara kul att vara mamma 😉

 2. Verkligen crazy bra! Och jag älskar bilderna på Leo, det blir plötsligt verkligt, att det är en sån där liten plutt som stångas inne i magen, och som ska ut inom någon vecka nu. Crazy! Men hur mår svanskotan?

 3. Gahhh vad jag hoppas på af Swedalalakanen till min lilla groda som får se dagen ljus redan på onsdag (samma dag som dragningen av vinnaren tror jag) 🙂
  Tänkte bara fråga igen om vilket redigeringsprogram du använder till dina foton? Kör du ps? Har du någon erfarenhet av Photoshop Elements eller använder du ”bara” iPhoto? Sitter oxå och jobbar i mac…

  Kram Mia

   1. Aha, toppen! Då ska jag kolla upp det! Mannen kom med en massa förslag igår på endel frameprogram som jag ska kolla upp. Ser fram emot att lära mig lite nytt mellan amningarna 🙂

    Kram

 4. Galet! Men jag lovade ju att delta i allt, och jag tror också jag lyckades..Nä…2 myror missade jag..eller..det passade inte riktigt mig. Men hade jag småbarn så skulle jag absolut delta:)

  Nu håller jag tummarna för oss alla (men mest mig)!

  Kram Susanne

 5. Jag har beställt lite saker….
  Vilket underbart kort på Leo 🙂
  Det kortet vill han inte ha på sin studentskylt, det kan jag lova!

  Kram
  Elisabeth

 6. mer bilder på fina mamman…….outfits i makens långkalsonger godkännes…jag lovar att det finns ett gäng med ovisade outfits därute i liknande tema…eller?

 7. Kliffhäng i all ära.. men nu vill vi höra slutklämmen 🙂 du får lixom ”skylla dig själv” när du skriver så bra och spännande! 🙂
  Ja tack verkligen för alla fina tävlingar/erbjudanden! Toppen! Har favoritat flera länkar för framtida shopping! Du är så otroligt skönt gnällfri och positiv, även när du skriver om mindre trevliga saker. Inspirerande och det smittar av sig.
  Ha en bra dag!

 8. Du råkar inte gå på Headorama? Där har jag gått sedan urminnes tider ( dvs innan det blev Headorama) Söta Mary å systern Sanna är riiiiktiga klippor å klarar ut ut mina nej så nej så hmmmm kanske nej så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.