Att ha alla hemma.

Visst är det skönt att vara hemma själv, men den bästa tiden är trots allt när mannen kommer hem från jobbet och doftar höst och pussar hela familjen i turordning (oftast Tooka först, hon lämnar liksom inga andra alternativ) och sen sjunker ner i soffan med oss och skäggar Leo i ansiktet och kliar vinthundsöra och stryker mig över benen.

Allt blir liksom ännu bättre då.

Och nu är det kväll igen och jag ska läsa HM-katalogen och öppna paketet med mina nya lampskärmar (ljuvliga, visar sen) och öppna påsen med min nya maidenform som jag tänkte klämma ner mig i när det vankas gala (visar inte sen) och äta glass med min man, och sen tar vi med oss datorn upp i sängen och maratonkollar på Lyxfällan och oooo:ar åt alla miner Leo gör när han sover.

Och vips är det onsdag och en förbaskat bra tisdag har tagit slut.

23 kommentarer till “Att ha alla hemma.

  1. Låter som en bra kväll efter det ofrivilliga träningspasset. Tack för bild på vagnen – alltid roligt att se och höra hur andra resonerar och vad som har vägt in. Ha en skön kväll.

  2. Är det dags för efterlängtade nya kläder nu när Leo (som för övrigt är bedårande charmig!) ploppat ur magen? 🙂

    Och galaklänningen måste du ju visa!! Är så nyfiken!

  3. Myskväll låter det! Och det där med hunden som liksom går först…känns igen 🙂 Här är en som klämmer sig in och fram överallt. Dessutom skriker hon och kissar på sig när husse kommer=höjden av lycka! Kram Kicki

  4. Även jag känner igen det där med hunden först. Det blir oftast ingen plats för en annan runt mannen innan hon har fått ge honom sitt väkomnande,. Ni verkar ha det underbart!

  5. Vilka miner lille Leo har – är det du som lär honom eller han är kanske självlärd 🙂 Söt och go är han i alla fall 🙂
    Jag tror att han har hört dig inifrån magen (ha, ha)

    Kram
    Elisabeth

  6. Vilken underbar blogg!! Och tack för alla goda skratt. I varje inlägg drar man på smilgroparna för att i nästa skratta. Underbart!!

    Trevlig myskväll!!
    Kram Mia

  7. Det bästa är faktiskt att titta på ett barn som sover. Allt ryms liksom däri. Och jag vet att du förstår vad jag menar så jag behöver inte ens fråga 😉

  8. Jamen visst HAR det varit en härlig tisdag :)! Bästa!

    Är lika nyfiken på lampskärmarna som på din nya dress. Pics please :)!

    KRAM till dig finaste Emma med söötaste lilla Leo.

  9. Vill bara säga att jag sitter och tittar på ”The Wedding Date” på femman för sjuttioelfte gången. Men den här gången kommer jag på att tänka på dig när jag ser Debra Messing den rödhåriga. Fråga mig inte varför…. 😉

  10. Okej jag bara måste fråga… Hur uttalar man Tooka?? Är det Tååka.. Eller Toka..skånsk som jag är… Blir tokig när jag inte vet hur jag ska uttala det i huvudet.. Haha konstig fråga jag veet, men det har liksom förföljt mig..

    1. Toka, som tokig 🙂 det är två o eftersom det är en släkt från Tolkiens böcker, och det blev lite fräsigare med två o. Men hon fick namnet för att hon är lite rubbad 😉

  11. Låter som en prefekt dag.
    Hur gullig är han inte lille Leo där på bilden 🙂
    Hoppas även denna murriga onsdag blir lika bra.
    Stor kram på er
    Lina

  12. Alltså din lilla guldklimp är så söööööt så man bara vill fortsätta titta på honom. Lycka med en liten son <3

    Har en på 4 månader 🙂

    Ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg