Att ha onsdag.

Med risk för att låta sådär gammal igen men herregud vad tiden går fort! Idag är det redan onsdag och jag är yrvaken och försöker komma på vad jag ska äta till frukost. Idag ska jag och mannen ge oss på Projekt Stan och ta oss in med bäbis och allt för att fixa lite saker, och jag blir helt svettig bara jag tänker på det. Men det är såklart en vanesak det där också. Hittills har vi ju lyckats med en storhandling och några barnvagnspromenader vilket vi är sjukt stolta över (mest jag, mannen är inte lika nervig) och en del av mig kan liksom vara ganska nöjd med att inte förflytta mig längre än 300 meter från huset, men jag inser att min väg till pensionen (eller nåja, tills Leo blir arton iallafall) skulle bli aningen enformig då. Så det är bara att ge sig på det.

Men nu ska jag försöka hitta nåt att äta, se om min son vill vakna och sen resten av dagen försöka ignorera det faktum att min man förvandlats till Dr Pump igen och har dissekerat vår nu felande värmepump på nedervåningen och spridit ut den i hela vardagsrummet i avvaktan på diagnos och åtgärdsförslag från några hobbysnubbar på ett värmepumpsforum.

Oh yes.
Man är tydligen inte den enda i familjen som har en förkärlek till sociala medier.

35 kommentarer till “Att ha onsdag.

  1. Väntar med spänning på en story på ämnet offentlig amning. Please! Skulle behöva en drös igenkänningsfaktorer.
    Tack.
    /flashy_80

  2. Jag är grymt glad att det är onsdag – för då är det snart fredag och det är veckans bästa dag (förutom lördag och söndag då). Ha en bra dag! 🙂

  3. Uuuunderbar bild på lilla Mr L! Det ser ut som att han driver lite lätt med de facto att han är huvudpersonen på bloggen numera 😉

    Ha en underbar dag, o ser fram emot rapporten sen, kan ge mig den på att den lär bli lika underhållande som andra dagar hos dig!

    Stor kram,
    f.d Preggo-kollegan,
    Malin

  4. Det är bara att ge sig ut! You can do it 🙂
    Och tiden, ja vad kan jag säga, tre veckor blir snabbt tre månader. Varför finns ingen pausknapp??

    Vad härligt ni verkar ha det och Leo är så himla himla fin alltså.
    Kram

  5. HaHa, känner igen det där med DrPump, vet inte hur många gånger min man har pillat, plockat isär, satt tillbaka, köpt extradelar, svurit, och haft sig. Tror faktiskt han också hållit till på något forum och fått tips och råd, om det hjälpt ska vara osagt, men nu funkar det fin-fint :). Lycka till på stan idag och du, det kommer att gå strålande!
    Kram Mini

  6. Vill man inte gå ut och trängas på stan så behöver man ju inte. Det är ju inte så att en treveckors direkt har någon som helst nytta av att vara bland massa folk egentligen. Så känn ingen press om du tycker det är jobbigt. För att undvika diverse virus är det faktiskt bättre att vara lite tråkig hemma, men det vet du ju såklart redan.

  7. Jag bara sitter och ler när man öppnar upp din blogg och möts av detta charmiga lilla troll;) Han är underbart söt!
    Hmm….pumpdelar….ibland är det skönt att leva ensam…och ibland inte!;D

    Kramar och önskar dig en toppendag!
    Adela

  8. Tänk så olika det kan vara – min mans första reaktion hade varit att ringa en reparatör. Han blir nervös bara jag pratar om att måla om!

  9. Känner igen mig från då jag var hemma med Hugo. Visst är det alltid skönast att bara vara hemma och gosa 🙂

    Lycka till idag
    Kramar Julia

  10. Helluuuuuu. How u doin’. Tror bestämt du har fått en liten silkesapa som älskar kameran. Galet söt. Lycka till på stan idag. Det jobbigaste kommer att vara alla människor som kommer gå bananas av den där lilla gospralinen. /Sahra

  11. Det finns spännande forum för alla. Och jag blir lika imponerad över bra svar varje gång. Det finns mängder av entusiaster och kunskap där ute.
    Kommer ihåg de första utflykterna och alla prylar. Småsvettigt att komma iväg. Snart har ni rutin på det! Ha en bra dag i stan.

  12. Med min ruttna tisdag igår är jag så tacksam för onsdagen, och för en ny härlig bild på Leo som man får skratta åt (inte elak-skratta såklart men det förstår du nog)

  13. Haha, hos oss är det jag som hänger på värmepumpsforum! Sällan som jag stött på så mycket hjäpsamhet från män som man får just där! Hoppas ni får igång den snart.

  14. Så skoj med en läkare som via stöd från olika forum utnämner sig själv till vvs:are:)

    Själv är jag en växeltelefonist (hos ett vvs-företag!) som ofta, glatt och utan att skämmas, utnämner mig själv till allmänläkare (eller hjärnkirurg om andan faller på), genom att googla fram diagnoser på de symptom jag, mina barn eller närmaste vänner har:D
    Det jag inte vet om våra vanligaste (och ovanligaste!)sjukdomar är inte värt att veta…hehe…

    Intresset blir inte mindre då jag faktiskt haft allehanda knepiga sjukdomar. På riktigt! Typ sådana som inte är jättevanliga. Diagnosiserade av RIKTIGA läkare vill jag påpeka. Alla behandlade och botade;)

    Har en väninna som är likadan, och ibland sitter vi i telefonen framför varsin dator, googlar, ooohar och ojjar över att det verkar som om den och den fått pesten eller kanske spanska sjukan!

    Mest på skoj förståss. För vi är inte hypokondriska, och söker mycket sällan läkare för de diagnoser vi ställer (vore lite udda och komma till doktorn och säga att man nog har drabbats av förstadiet till lepra, när man bara har nageltrång osv;)…).

    Men jag är lite stolt över att jag ofta har rätt i mina lekmanna diagnoser.
    Här är en historia (totalt ointressant för dig förmodligen, men jag skriver ändå;)…).

    För flera månader sedan (i våras) ställde jag diagnosen Struma på en kollega, trots att hon sökt flera läkare för sina symptom, och som sagt att de inte hittar några fel. Nervös och psykiskt var utlåtandet från en av dem…

    Trams sa jag, be dem kolla strumaprover!

    Hon gick dit igen (till 3 olika läkare inom kort), och strumaproverna var helt normala. Inga fel hittades..(inte för att de verkade så intresserade av att hitta nått heller..).

    Trams sa jag…, men hon litade ju på läkarna..sen gick några månader, och nu i början av oktober, sökte hon för att hon länge tyckt att hon hade något i halsen. Som om hon kvävdes. Var hes och kunde inte ha en scarf längre runt halsen.
    Både hon och jag kunde se med blotta ögat att halsen ser svullen ut.. Psykiskt sa första läkaren…hon var nog bara orolig för nått (tror jag det! Ingen tar henne på allvar ju, men nu känns ju en knöl med handen + att man ser den…men det ignorerade läkaren!!).

    Strumaproverna (som hon åter propsade på att få ta) var normala, men 2:a läkaren hon kom till någon vecka senare, klämde lite lätt på halsen, lyssnade på henne när hon beskrev och visade symptomen, och kunde konstatera en tydligt starkt förstorad sköldkörtel och satte diagnosen…Struma:)
    Nu får hon medicin och mår redan bättre!

    Hejja på VVS:are Valiant:)
    Kram Allmänläkare Susanne

  15. Oh vilken underbar bild på er lilla trollunge 🙂 Han är ju så söt! Har läst som hastigast här inne den senaste tiden och varit slapp med att kommentera (den dära tidsbristen) men oj vad jag har lett och nickat igenkännande när jag läst din förlossningsberättelse! Du, kan tala om att jag förde ett sju h*e liv vid alla mina tre förlossningar, första gången gav jag en sköterska en rejäl stöt med min TNS-apparat som jag hade skruvat upp på max för den hjälpte mig lika lite som lustgasen hjälpte dig… Jag har bett samtliga i förlossningsrummet alla tre gågngerna att fara åt h*e och låta mig gå hem och skita i alltihop och mannen min har fått sig en rejäl dos med svordomar och allt är hans fel att jag ligger där och ja en del knytnävsslag måttade åt hans håll också haha 🙂 Jag har tiggt och bett om mer bedövning och slängt ur mig hotelser åt alla håll när jag inte fått mer eftersom krystskedet skulle börja… Så du är inte ensam om att ha varit högljudd i det där rummet, tror nog att de flesta blir det och både svordomar och allt härjar fritt hehe 🙂 Lycka till med stadsfärden idag, kommer gå så bra så och ja man får önska Dr Pump lycka till också, måste vara något som ligger i mäns gener att de måste fixa sådant själva, min man brukar gå loss på avloppet vilket i stort sett alltid resulterar i läckage under diskbänken…
    kramar

  16. Åh jag lever också med en MR någonting. Men jag kallar honom Master of the propps. För han får gå ut och sätta i nya säkringar när alla apparater är på. Tvättmaskin, diskmaskin, dammsugaren och då går han och sätter på bastun för att slappa när allt är klart. Svart! Ja då får Master of the propps gå ut och rätta till problemet. Senast var han Master of the Tvättmaskin. Den gick sönder enligt mig. Men nej då….det var bara en slags slang som skulle bytas ut. Det gjorde han, men missade en mutter eller något. Så när han åkte till Brasilien på jobb så dog naturligtvis tvättmaskinen och jag fick trycka in alla ungar i bilen och åka och köpa en ny tvättmaskin. Tack för den!
    Ha en sköööön onsdag!
    Kramis från Fräknis

  17. Vilken fantastisk bild på Leo! Det första som fått mig att le idag, så jag tackar så mkt för dagens första smajl! (Har haft en überpeckig morgon och så fick jag ett elakt mail på det så jag känner mig lite ledsen i ögat.)
    Hoppas ni får en fin dag iaf! Det kommer säkert att gå kalasbra med både ärendeavbockning och värmepumpsmek 🙂

  18. Vilken underbar bild! Jag döör så gullig han är!!
    Här tränas poser av alla de slag 😉

    Lycka till på Stan idag!

    /har-precis-ammat-i-bikini-på-5-stjärnigt-hotell-med-kostymgubbar-sneglandes-mot-mej

  19. Hihi vad är det med män och utspridda-ska-snart-ta-tag-i-dem-igen-grejjer……men-blir-liksom-kvar-där-föralltid :)????
    Ha en skön dag
    Kram på er alla
    Lina

  20. Socialamedier är grejen, absolut!
    Din man verkar vara lite som min, går helhjärtat in för allt (vilket man iofs är glad åt ibland 😉 ), ifrågasättande och inte minst en ”kan självare”
    Typiska exempel på det där fenomenet är te i bilen när Mr G i stort sett alltid kör tvärtemot vad navin visar med kommentaren ” det där kan inte stämma”
    eller när han efter timmar hos Clas Olsson lagar läckande kranar som sen läcker ännu mer.
    Och senast var det DVD:n. Alltid när jag använder DVD:n så funkar den helt perfekt. När Mr G var iblandad hände inte ett skvatt, det vara bara svart.
    Mr G vände upp och ner på varenda pinal i tv-bänken, och drog tillslut ut en sladd som var kopplad mellan DVD:n och TV:n (jag antar att den alltid vari där) DÅ funkade den.
    Mr G satt sen filmen igenom och undrade ” Undrar vad den där sladden var till?”

    Och så där håller det på.
    I det oändliga.

    Lycka till med stadsbesöket.

    Kram Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg