Att ha en bonusdag.

Idag är mannen hemma och har bonusdag med oss och sitter på knä på golvet och jollrar bredvid Lövet (Leo älskar den) och får silkesapan att flina med hela ansiktet. Själv fick jag extralång sovmorgon och vaknade inte förrän ett hotell jag verkligen hade hoppats på inför bloggeventet ringde och gav världens bästa nyheter, men nu är jag uppe och njuter av att kunna äta frukost tillsammans med hela familjen.

Idag kommer min pappa förbi igen, den här gången med sin underbara bättre hälft, och det ska bli härligt med pappabesök och någon timme i soffan med de två. Men först ska vi åka och handla, rasta flickorna och ta hand om de två skrikgul-klädda människorna från Lantmäteriet som just nu står i vår trädgård och ser svåra ut. Och klänningen? Den ska också hitta en ny ägare idag. Aldrig skulle jag väl kunna ana att det fanns så många kvinnor i rätt storlek där ute! Så fantastiskt roligt.

Men jag vet inte om jag kommer kunna sitta och knyta in över hundra leversnittar i papper idag så det blir nog en såndär slumpgenerator som får välja. Till Tookas förtret såklart. Hundra leversnittar är ju inte illa.

19 kommentarer till “Att ha en bonusdag.

  1. Nån liten leversnitt får hon allt ha, Tooka, om inte annat för att det är bonusdag och lill-lördag 🙂
    Här hos oss har båda hundarna nyss tagit ett bad, eller tagit och tagit det var väl att ta i, snarare så att jag tvingade dem 🙂
    Nu är de iallafall rena och fina för snart blir det fotografering här.

    Kram Mrs G

  2. Här skulle det blir morgonfika med vänner, men en liten Roy var sjuk så här sitter man sminkad och finklädd i soffan och undrar vad man nu ska göra av dagen..

    Kram

  3. Låter som ni har en bra dag inplanerad. Kanske lika bra att du inte viker in leversnittar. Hundra stycken borde ju kunna orsaka en viss… eh… pruttighet 😉 ?

    Ha en fin dag!

  4. men va mysigt med en bonusdag, trots att jag inte tävlar om klänningen (önskar att det var min storlek för den är superfin) så ser jag fram emot detta amssor. Så kul att se vem som vinner!

  5. jag får snart stora dåndimpen här… sååå spännande! men med en slumpgenerator inblandad så kommer jag inte att vinna, så jag kan redan gratta den lycklige vinnaren, vem hon än blir! 🙂

  6. Bonusdagar är härliga! Det har jag oxå, men i form av 4-årig storasyster. Blev ingen sovmorgon av det faktiskt, däremot ett gräl om vem som vann i svälta räv. Det är lite olika det där med bonus…

  7. Hundra leversnittar hade ju varit som värsta julafton! 🙂 För henne alltså, kanske inte för dig…

    Gud vad spännande det verkar med den däringa bloggdagen du hintar så flitigt om… !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg