Att ha en ny ägare till klänningen.

Ja, nu fick slumpgeneratorn jobba istället för Tooka och det blev Carin R som får klänningen! Heja heja! Jag har mailat dig. Och nu får jag väl gå igenom rsten av garderoben, vet att jag har en del preggokläder som jag aldrig ens hann packa upp eftersom jag hade lyckats växa ur dom *hrm* när de väl kom. Kanske kan de vara bra till någon annan.

Nu är Lantmäteriet klara här hemma och jag har fått min man att harkla sig besvärat i vanlig ordning när jag interagerar med folk (jamen vadå, man måste ju skoja till det lite och så farligt var det inte jag sa bara ”kan man vara så ung och arbeta på Lantmäteriet?” till den söta, 35-nånting gamla Lantmäterimannen i toppluva. För mig är alla som arbetar där 60-nånting och dricker kaffe ur muggar med roliga budskap på. Och så erbjöd jag honom visst lite sprit. Ja ja).

Men Scout Valiant börjar bli van, I början av vårt förhållande var han chockad intill stumhet av saker jag kunde säga till folk, nu har han väl börjat se charmen i det. Tror jag. Iallafall svarar han nejdå inte så farligt när jag frågar ”var jag pinsam nu baby?” och då får jag väl lita på det.

Nu ska jag ta med flickorna och silkesapan ut i rugget innan pappa kommer.
Ses snart igen.

33 kommentarer till “Att ha en ny ägare till klänningen.

  1. Haha… Ibland får man skoja till det lite så där och jag tror folk bara blir glada av lite uppiggande konversation. Fast jag själv är mäkta dålig på det tyvärr. Ryslig rent ut sagt. Blyg och tyst. Men heja dig!

  2. Grodor hoppar även ur dom bästa, personligen tycker jag det är oftast dom som är roligast när dagen är slut (så länge dom är harmlösa med glimten i ögat snälla)
    Grattis till vinnaren

  3. Min brorsa är lantmätare och 34:)! Någon gång går ju de där 60-nått i pension så då får ynglingarna ta över:)

  4. Människor med sträva yrken behöver piffas till lite med roliga kommentarer och samtal! Fortsätt så 😀

  5. Hihi… min kära far är chefslantmätare och han uppskattar alltid när de personer han träffar är glada, roliga och på ett glatt humör. Det är så många surskallar han träffar ändå då han jobbar mycket med konflikthantering. Hemskt att se syskon som hållt ihop hela livet bli ovänner över en ärvd gemensam tomt. Du anar inte vad arga och elaka folk kan bli. Usch usch…. Det är tur att du finns!

  6. Haha. Stackan’, exakt så har min man det med. Men jag har bestämt att han älskar det, att det liksom är en stor del av mig som han eg älskar men inte riktigt kan komma överens med sig själv om att han älskar 🙂

  7. Grattis till vinnaren! Och sen skulle jag vilja vara en sån där fluga på väggen ibland hos dig. Emma. Jag hade antagligen skrattat så jag störtade till marken 🙂
    Kramar Kicki

  8. Han börjar väl bli härdad 😀
    Jag tycker att det är kul med folk som är framåt och kan säga lite lattjo grejer ibland. Bara det finns en sambandscentral någonstans mellan huvud och mun. Du har ju absolut den där centralen (skulle aldrig någonsin kunna komma så mkt klokheter ur dig annars ju), men jag känner några som saknar den. Då är det lattjo ibland, men andra gånger inte helcharmigt… om man säger så 😉

    Grattis till Carin R!

  9. Haha, som förrättningslantmätare i 25 års åldern så hoppas jag ännu stöta på ngn som dig. de flesta brukar betvivla ens kompetens iom -40 i åldertillägg. Sprit? Ja tack! Gäller detta er tomt-dispyt eller var de ngt annat på g?

  10. Finaste Emma: En lite ovanlig fråga men hur får du till de fina ramarna som du har kring dina vackra bilder? Är det Photoshop eller är det något inte alltför dyrt program som man kan använda även om man har Mac??
    KRAM fina du!!

  11. *s* Vi som jobbar på myndigheter kan faktiskt vara rätt roliga (inte alla dock) och alla är inte 60+:are även om MÅNGA är det. 😉
    Ja jag vill ju höra hur du råkade bjuda honom sprit men framförallt hans svar. *s*
    Lantmäteriet… Vad gör dom där? Är det det där med tomtgränsen eller?

    Kram

  12. Hmm, tja, min man och jag gjorde tidigt upp om att ”var och en skäms för sig själv”. Någonting säger mig att han har mer användning av den överenskommelsen än jag… (d.v.s att han annars skulle ha fått skämmas för mig rätt ofta 😉

  13. Om man vill köpa en likadan fast i en storlek som passar en, vart vänder man sig då? 😉 Tack för en underbar blogg förresten..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg