Att koppla ner med Kobbs.

Idag kom det ett paket från Löfbergs Lila, de som höll i Ranelidstävlingen ni vet. Tydligen var det inte bara Ranelid som man håvade hem, utan även ett helt ”koppla ner med Kobbs”-kit som någon med ganska mycket humor (eller någon med mindre koll, men jag väljer att tro det första) har satt ihop. Det hela var mycket spännande.

Först i paketet låg en plastficka:

Den innehöll två stycken blad. Det ena var ett brev från Maria, produktchefen. Handskrivet och allt. Mycket fint, tycker jag, det är så sällan man får handskriven post nu för tiden. Det andra var ett utdrag med de statusar som Ranelid komponerade under min dag och det är här det blir riktigt spännande! Där fanns med en massa rader som jag aldrig sett och tydligen har herr Ranelid censurerat sig själv den dagen han skrev in mina statusar, för i de som fanns med i plastmappen förolämpar han mig ganska ordentligt. Hur kul som helst. Jag skrattade så jag tjöt när jag läste dom. Här nöjer vi oss inte med att bara insinuera att jag är tjock – han talar om för mig att jag ”inte ska flaxa runt så mycket” och att det inte är säkert att folk talar sanning när de kallar mig ”charmig”. Älskar’t!

Och sen fick jag en bok.

Inte en bok av Ranelid, dock. Lite märkligt kan man ju tycka. Jag undrar om det ’är ett budskap? Det är det säkert. Jag får läsa den och se var Löfbergs Lila vill säga mig.

Och så fick jag två underbara muggar! Maj gådd.

Svårt att se på bilden kanske, men de är ljuvligt tunga och liksom barbapappaformade (lite som jag, faktiskt) och jag blev mycket förtjust i kopparna. Tack, Maria!

Och så fick jag nån form av kaffeväska och några påsar té såklart. Men det bästa, det absolut bästa, var nog ändå det här:

En inramad, flådig bild på Ranelid. Fantastisk present! Tyvärr var den inte signerad, men det får jag väl fixa i Februari. Man kan ju inte få allt, liksom.

Ja, det var det. Tänka sig! Att man kan vinna både en eminent Ranelid och en box med underligheter i tävlingar. Jag borde absolut ställa upp i fler. Men iallafall. Nu har jag lagat vad som måste vara årtiondets vidrigaste omelett (fi fan) och ska ge mig ut med kameran igen. Man måste älska dimman.

26 kommentarer till “Att koppla ner med Kobbs.

  1. haha underbart!
    håller med ovanstående, du är charmig och ja, jag älskar din blogg ditt sätt att skriva och dina bilder. tack!
    kram

  2. Fantastisk bild på Ranelid, även om jag själv inte är riktigt lika förtjust i honom som du är. Kopparna såg riktigt sköna ut, perfekt form att sluta kalla händer runt nu i vinter!

  3. haha ja ibland råkar man ut för inte bara en underlighet!
    men du min kära är en UNDERBARHET! =)
    jag tycker boken är skitbra! precis lagom mysläsning.
    den har väl precis kommit ut som film också, med Anne Hathaway…
    ha en underbar dag och hoppas det går bra på BVC…
    Saran

  4. Han är inte nådig den där herrn. Tur för honom att du har humor, gillar knepiga ord och ljusa lockar, det är lättare att smälta honom då tror jag… 🙂

  5. Vilken härlig blandning godsaker! Tjusig bild på Ranelid, är själv ett fan och har gottat mig extra i dina inlägg om honom. Må så gott i dimman!

  6. Haha.. den där inramade bilden har ju lätt Ranelid himself haft krav på att den vinnande SKA få. Egentligen ville han att det bara var den inramade bilden i paketet. Men KOBBS kände nog för liiite mer än så och smög med, utan Ranelids vetskap, lite andra saker för att paketet skulle kännas lite mer.. 😉

    Renskinnen på Åhlens kostar 899:- och än fäller inte mitt *pheew*

  7. Jag gillar att fâ hem paket för vâr trevliga franska (Martinique) brevbärare är sâ snäll. Den franska posten är bra tack vare ”invandrarna”. Han skrattar jämt, bär upp paketen till lägenheten och ringer pâ men har tyvärr aldrig tid att dricka en kopp kaffe med mig och prata lite, som när jag bodde pâ landet. De är underbemannade i städerna sägs det.

  8. vilka roliga presenter….men boken kan du skippa tycker jag. Trevlig läsning MEN så aspirerar författaren på något mer än att bara vara trevlig ovch då måste ju allt bli så tragiskt hela tiden, som om all ”stor” litteratur måste vara det, suck….

  9. Kul kombination av presenter, och än roligare med Ranelid mappen – den måste du visa Leo när han blivit läskunnig!;)

    Stilla fundering; vadan all denna reklam på din sida? Har full förståelse för om du lägger in en länk till saker du bloggar om men nu börjar ju sidan bli lika tung att ladda som Aftonbladet…elbolagsreklam upptill och all möjlig reklam mellan inläggen, vad är det med det liksom?? Har det gått kommers i sidan?

  10. hahaha, du är bara för underbar, människa!! Åh, vad du piggar upp och ja, jag bara ”älskar´t”, hela kvideditten liksom….*S* jag önskar dig och hela din familj en underbar adventstid// Kramar, Therese

  11. Det var ju en lattjo blandning av grejer! Muggarna ser jättemysiga ut.
    Själv tycker jag att Ranelid har ett vackert språk, men jag är faktiskt mer förtjust i dig än i honom. Men det är ju tur att du har gott om humor och kan garva åt förolämpningarna 🙂

  12. Oo den där boken tror jag är jättebra! Jag är himla sugen på att se filmen som är baserad på den! Skriv gärna en kort recension sen när du läst den 🙂

    Ps. Han ska minsann få se hur charmig du är i februari! Ds. 😉

  13. Vill bara säga att boken är en av årets absolut mysigaste, härligaste och bästa läsupplevelser. Läs och njut!

    Fast det var ju skumt att du inte fick en bok av Ranelid? Det fick förresten jag hem häromdagen och då tänkte jag omedelbart på dig och er dag ihop. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg