Att se om nån ska med.

Tänk vad mycket nya saker man hittar på sen man fick barn! Man försöker prenumerera på föräldratidningar (det har jag gett upp, de är så horribelt tråkiga), man åker på BVC-besök och har kaninhjärta varje gång de lägger honom på vågen och man försöker lära sig köra barnvagn i grov terräng med två salukis i koppel. Man har helt plötsligt ungefär en fjärdedel så mycket tid på ett dygn trots att dygnen är lika långa och man har upptäckt att den där första tonårsförälskelsen när man trodde att man skulle dö! och man låg i sitt flickrum och lyssnade på Kent och skrev dagbok inte ens är i närheten av känslan när man efter tio minuters fjanterier och magblåsande och golligolligolli får det där tandlösa leendet som stannar världen.

Och så går man på kundkvällar i barnbutiker. Det har man ju inte direkt gjort innan.Nu såg jag i nyhetsmailet att Eggkids har kundkväll på onsdag i nästa vecka, och jag ääääälskar Eggkids. Måste dit. Nån som vill följa med? Glögg och pepparkakor liksom. Kvalificeras ju dessutom som Lattemamme-fika, tror jag.

Hum hum. Och på tal om BVC-besök är det dags idag igen. Men det ska jag nog klara av själv. Om nu ingen vill följa med på det också, förståss.

Man börjar visst bli lite sällskapssjuk också, ja.

27 kommentarer till “Att se om nån ska med.

  1. Men så töta små fina på bilden. Kan säga att suget efter en till har ökat sedan jag började läsa din blogg:) Jag vill också gå på kundkväll och köpa små kläder… 🙂 Kram Kicki

  2. Verkligen! Ett leende eller joller kan få en att tappa bort sig helt och hållet! Dessa underbara små vänder uppochner på ens värld och vi gråter inte längre över Kent! 🙂 Ha en fin dag!

  3. Det är så mycket konstiga saker man upptäcker hos sig själv när man får barn =) haha fast på ett bra sätt oftast.
    Hade vart super skoj att komma, men vi har några mil imellan oss

  4. Bodde jag i närheten hade jag joinat dig, men att ta båt och buss och tåg och allt vad det kan vara för lite socialisering och pepparkaka.. Mjo, varför inte?! 😉

    Kram

  5. Ja, visst blir man sällskapssjuk, när rutinerna börjar sitta och den allra första rädslan att göra fel försvinner? 🙂
    Skönt att du redan är där och söker sällskap till roliga kundkvällar – önskar jag bodde närmare!

  6. Så sant, så sant. Allt det där tjaffset man hade hört innan man fick barn att: barn är meningen med livet och att inget kan mäta sig med det stämmer så in i bänken. Det bästa är att den där kärleken bara växer och växer och ibland får man nästan ont i magen av alla känslor som barnet väcker. Ja, det är sant! Lite svårt att fatta när man tror att det är omöjligt att bli ändå mera kär. Och det där med att börja bli sällskapssjuk känner jag igen. Första veckorna med bebisen hade jag bara behov att träffa andra nån timme då och då – trivdes bäst hemma med bara bebis och pappan – men sen när rutinerna kommer och man har tagit igen sig så pockar det på att träffa andra igen. Härligt det med!
    Ha en bra dag!
    Kram.

  7. Jag bor ju runt knuten på gamla väster… så tja.. why not?! =) Min lilla är visserligen 2 år men de har inte bara bebissaker va? Och när det är så nära kan det ju vara kul att kolla oavsett i och för sig. Så jag hänger gärna på!

      1. Ja det vore kul faktiskt! Lite skandal att jag inte har varit där redan…. som bor så nära och allt =) Ser jag fram emot! Ska du ha med silkesapan eller han stannar hemma med pappa?

          1. ok 🙂 extra kul att få se honom också! Då tar jag nog med min lilla pruttrumpa också. Hon ääääälskar att få titta på bebisar 🙂 Trevligt, det får vi styra upp sen när det närmar sig.

  8. Men ååååh, jag vill vill villllll! Horisontalläge igen så jag får vackert ligga där jag ligger. Å åka 80 mil för en babyklädeskvällsmys skulle definitivt klassa mig som desperat när det gäller det sociala, men att ligga här… skulle tom kunna gå på en kväll med små motorer eller nåt för att få se folk o göra nåt annat!

    Ha en härlig dag, här vid norra upplandskusten luser solen från en blekblå himmel o stadens julgran håller på att resas utanför mitt fönser! (tur att jag åtminstone bor så att jag ser folk!)

    Kramar från Preggo-kollegan i sin soffa,
    Malin

    1. Lite roligare, lättare artiklar. Inte bara dessa ”vilket är de bästa stövlarna”-reportagen, de får mig att somna 🙂

  9. Oh mög, jag kan inte på onsdagar för det är sambons innebandykväll. 🙁
    Men Eggkids får nog allt kollas in. Söt bild på söt bebis.
    Kram

  10. Ja om det inte räknas till lattefika så borde det räknas som snällfika:)
    Det sägs ju att man ska bli snäll om man knaprar i sig några pepparkakaor.
    Dock osäker på hur många som krävs för att bli snäll och även osäkert om det i mitt fall ens går att äta så många så att det täcker utan att bli illamående 🙂

    Kram Mrs G

  11. Med så näpna modeller måste man bara gilla EggKids kläder. Bebisen till höger är min söta guddotter!

    Hade jag inte varit i New York hade det blivit kundkväll.

  12. Kommer ihåg hur galet sällskapssjuk jag var när jag gick hemma med Philip. Än har den inte riktigt nått mig denna gången. Kanske för att tösen bara är 3 dagar gammal 😀

    Hade gärna shoppat loss men eftersom jag knappt kan gå rekommenderas nog inte en tur och retur resa till malmö för lattefika och att stilla shoppingbegäret som vuxit sig galet stort nu när man får gå loss bland alla flickkläder. Nu finns det ju faktiskt en gigantiskt utbud att botanisera bland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg