Att ha pappatid.

Det är skönt att ha lördag och pappatid, tycker Leo. Mannens mage inbjuder till både handpåläggning och middagslur, det har vi redan konstaterat.

Idag ska vi (förnuftet till trots, det är ju lönehelg) bege oss ut och se om vi kan hitta en matta till vardagsrummet – tack för alla tips. Blir en vända bland alla de vanliga vattenhålen sen ska vi hem igen och tända en massa doftljus och lyssna på vinden och hålla tummarna för att Berit inte tänker komma imorgon förmiddag under det inplanerade fotojobbet för Folk. Kan bli lite halvjobbigt för stackars Tindy att hålla sig fast i en hagesgrind i full orkan och samtidigt se sådär lojt sensuell ut.

Och så är ni massor som frågar om julklappstips! Jag ska försöka sätta ihop lite tips till mannen, bebisen, systern och så vidare de närmaste dagarna. Och så ska ni få se de där sakerna jag budgetshoppat. Men först ska jag ha tag i en grå matta. Och en burk pepparkakor.

15 kommentarer till “Att ha pappatid.

  1. Vad mysigt med pappa tid. Det är det även när de blir äldre.
    Lycka till med matt köpandet i ett folk vimlande Malmö.
    Här i USA var det Black Friday i går och man kan bara glömma att försöka handla nånstans för ALLA är ute och försöker handla. Det är CRAZY!
    Han en underbar Lördag och hoppas pepparkakorna smakade bra.
    Kramar från andra sidan plurret.

  2. Men gud! Det är sjukt att en sån där liten fjunig skalle kan ge såna reaktioner i kroppen! Jag kan känna ända hit hur han luktar. Och den där lilla rynkiga halsen dom har……
    Men jag SKA inte ha fler barn. Äggstockarna får vråla hur högt dom vill;)

  3. Hej!
    Vill passa på att tacka för en härlig blogg och berätta att jag under helgen på besök i Sälen sprang på de härliga rengöringsprodukterna du pratat så gott om! Nu kan jag knappt vänta tills jag kommer hem och får städa:-) Och nu bläddrade jag fram en annons för Kobbs i Leva&Bo bilagan där du och Ranelid är med, vara bara tvungen att skriv en komentar! Kram och keep up the good work!!
    Linda

  4. Åh!! Kan du tipsa lite julklappstips till äkta make som har typ allt men bara önskar sig dyra teknik-prylar och man bara vill köpa nåt annat? Och inte så dyrt..

  5. Bakade lussebullar efter ditt recept idag och ville bara säga att de fick med beröm godkänt. Av stora som små. Very smaskiga. Tror det var sirapen som gjorde det. Eller att jag för en gång skull har en riktigt bra hushållsmaskin så att jag slipper knåda själv. Hoppas du hittar det du letar efter idag. Ciao Sahra

  6. Myslördag på pappas mage 🙂

    Ser fram emot julklappstipsen! Har både min egen och mannens pappa som fyller 60 i dagarna också. Men ett alldeles nytt barnbarn kanske får räcka 😉

  7. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jag tänker binda fast mig i grinden…eller på närmsta ko….om det skulle storma för mycket….. Jag är redo för imorgon…i alla fall snart:)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg