Att starta med en tävling.

Jamen godmorgon!

Idag är det minsann lördag och vad passar då bättre än att fira av det hela med en liten tävling? Nä precis. Så här kommer nåt riktigt jäkla bra:

Det är med Blackballoon ni nu kan vinna ett presentkort för 1000 kr att handla ihjäl er för. Hur mycket vackert som helst finns det ju där inne! Och det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

  1. Gå in på Blackballon och leta upp en julklapp som Tomten jättegärna hade fått komma med i år. Klistra in länken i en kommentar här nere.
  2. Gilla Blackballoon på Facebook här alt. anmäl dig till nyhetsbrevet (nästan längst ner på Blackballoons startsida).
  3. Färdigt!

(Om man vill får man även jättegärna länka till tävlingen från sin egen blogg och sprida kärleken så att säga. Men det får man inget extra för, det gör man bara för att vara snäll och jag har hört att det är bra saker att vara när det är jul. Annars får man en extra bröstvårta av Tomten*).

Tävlingen pågår till på torsdag den 1 december klockan 20:00!

Och pallar man inte vänta kan det vara bra att veta att Blackballoon firar att de har öppet i sitt showroom den här helgen med att ge 10 % på rubbet (reavaror också) till på söndag med koden: SHOWROOM.

Heja!

* = det där lät lite hotfull märkte jag, men det var ju inte meningen. Det är bara ett talesätt från när jag var ung – att om man var elak fick man en extra bröstvårta av Tomten. Vem vill ha tre, liksom. Jag hotar inte med en extra bröstvårta om man inte länkar. Jag tycker bara det är fint att länka och ge fler chansen att vinna. Karma och sånt. Så ring inte Tomte-facket nu.

206 kommentarer till “Att starta med en tävling.

  1. http://www.blackballoon.se/mobler/soffor-stolar/fatolj-tine-k-home.html

    Tomten hade gärna fått komma med denna fantastiska fåtölj. Jag flyttar snart till min första lägenhet och drömmer om att ha en sån här lång ”sitt som du vill” fåtölj i ett hörn med en liten lampa, ett liten sideboard med en hög böcker och det vackraste av doftljus. Där i hörnan skulle jag sitta och samla kraft.

    Ha en fin helg kära Emma. jag har gillat på facebook med.

  2. Om jag fick välja skulle tomten få komma med den här ljuslyktan:

    http://www.blackballoon.se/inredning/lantern-tine-k.html

    November-januari är så plågsamt mörka. Att tända ljus överallt är enda glädjen med mörkret. Det är dock lite jobbigt med en klåfingrig klätterapa till treåring som inte riktigt fattat det där med att ljus kan brännas. Så jag har önskat mig ljuslyktor där man kan stänga ute nyfikna fingrar. Har dock inte riktigt råd att skaffa såna här snygga lyktor så ett presentkort vore ju toppen! 🙂

    Gillar både dig och Blackballoon på facebook. 🙂

  3. http://www.blackballoon.se/textilier/sangklader/baby-bedding-patch.html

    Om tomten hade kommit med detta bäddset till min älskade marodör hade jag blivit överklycklig. Min marodör behöver få sova skönt, han behöver få längta efter att få krypa ner i sin säng så mamman kan få en paus att andas lite på. 🙂

    Vi är (vi? Vem försöker jag lura?) mitt i ett webhotellsbyte så just nu ligger min blogg nere men så fort den är uppe igen länkar jag till din fina tävling. 🙂

    Ha en fin lördag!
    Kram

  4. Jonej. Vi har ju ett helt nytt (gammalt) hus – vårt allra första riktiga hem, som bara väntar på att kunna fyllas med fina saker. Och jag skulle kunna gå bananas på all fin inredning som finns på nätet, bara jag inte skulle vara en studentförälder åt tre barn (de klingar lite falskt med Tine K home och Day home). Men om jag skulle vinna så skulle till exempel en sån här matta få läggas på våra tallplanksgolv.
    http://www.blackballoon.se/textilier/mattor/day-matta-60-x-120.html

  5. Hua, vem vill ha en tredje bröstvårta liksom? Fast vore det inte rätt smidigt när man ammar ändå? Den skulle ju kunna sitta placerad på nåt smart ställe där man faktiskt skulle kunna dra nytta av den? Typ vid halsen eller så. Då när man sitter på nåt café och skulle amma kan man liksom bara hålla bebben som vanligt utan att behöva visa både rattarna och magfläsket. Och om nån undrar vad man har på halsen kan man ju alltid säga att det är nåt stort födelsemärke eller nåt. Eller en anledning att vira in halsen i vackra sjalar från Spira?

    Men nu ammar ju inte jag längre förstås. Däremot dricker jag en sjuhelsikes massa bubbel. En fredag utan ett glas bubbel är ingen riktig fredag. Bubbel för mig är lyx!
    Så klart jag måste önska mig den fantastiska champagneskålen från Day
    http://www.blackballoon.se/varumarken/dayhome/champagne-skal.html
    När champagnen är slut kan man ju alltid ha en blomma i tills väntan på nästa flaska;o)

    Gillar på FB såklart!

    Tack för en grym tävling fina ni.
    Kram Mia

  6. Oh, den här skulle tomten gärna få lysa upp mitt liv med 🙂 Så fin som så mycket annat hos Blackballoon. Gillar på fb! Ha en finfin dag!

  7. Åhh vilken bra tävling! Jag skulle önska mig den här av tomten http://www.blackballoon.se/accessoarer/klader/klanning-gunilla-brun.html !! Den underbara klänningen har legat i min önskelista hos Blackballon ganska länge nu men istället har det klickats hem inredningsprylar till sonens rum därifrån …inte fy skam det heller : ) ! Men nästa klick får nog bli till mamman i familjen! Självklart är jag redan ett fan av Blackballon på fb : ) !!

  8. En kompis till mig HAR faktiskt tre bröstvårtor. Den tredje har dock aldrig växt, men när hon ammade sina barn rann det lite grann ur den också! Det var bara det jag skulle säga…… 😉

  9. Är gärna med och tävlar och om jag vann så skulle det bli doftljus och http://www.blackballoon.se/textilier/handdukar/badlakan-large-day-home-76.html
    Jag har gillat dem på face book, skrivit att jag är med och tävlar hos dig och de ska skicka mig nyhetsbrev, låter toppen!

    Gillar din blogg, ska göra PR för den igen via meddelande till mina vänner på face book, jag vet att många kommer att gilla den, för mig är den en favorit dels för att du har självdistans, en stor portion humor och skriver på ett underbart sätt! Ibland gäller det att påminna mina vänner med barn att de ska läsa din inlägg, livet rullar för fort fram med dom ibland.

    Gillar skarpt det där med bröstvårtan! Jag såg en kvinna med ett litet extra bröst under en av hennes andra bröst och jag som var tonåring blev chockad. Så det där med tre bröstvårtor kan bli sanning.

    Mvh anette carlsson

    nettan.klar@gmail.com

  10. Kära tomten!
    I år har jag varit jättesnäll och jag har redan ätit jäääättemånga pepparkakor!
    Efter att ha stått inne i Sova butiken på Hansa i sisådär en halvtimme och gosat in mig i Beach House underbara lakan (vilket händer varje gång jag är i stan) önskar jag mig denna goding av dig!
    http://www.blackballoon.se/varumarken/beach-house/paslakan-fog-smoke.html

    Om jag får dessa av dig lovar jag att du får sova över hos mig när du vill och uppleva känslan av total förälskelse!

  11. Så kul att se vad alla önskar sig för något! Och så härligt med en sådan fin tävling! Jag hade velat ha denna champagneskål: http://www.blackballoon.se/varumarken/dayhome/champagne-skal.html
    Inte för att jag dricker speciellt mycket champagne, men tänk vad mycket annat fint man kan ha i den!! Ett jularrangemang med mossa och kottar nu till jul, godis på lördagar, lite fina stenar i sommar, och så kan vår katt kanske ligga där ibland med. 🙂

    Gillar på Facebook gör jag redan, men nyhetsbrevet skall jag genast anmäla mig till!

  12. Söta snälla tomten!
    Eftersom jag redan har två extra bröstvårtor (även om de inte ser ut som de ”vanliga”) utan att ens ha VARIT stygg, så önskar jag mig istället dessa underbara sängkläder till min nya säng. Och nu hoppas jag verkligen på en mjuk klapp istället för ytterligare en deformation på min kropp……!
    Egentligen spelar inte färgen någon roll, men gäääärna detta: http://www.blackballoon.se/textilier/sangklader/paslakan-coffee.html

    Stor kram från en VÄLDIGT snäll Maria!

  13. Blackballoon är min favoritbutik, alla kategorier.
    Älskar produkterna från Day Home och Tine K.
    På senaste tiden har jag dock suktat efter detta armbandet.

    http://www.blackballoon.se/armband-mile-silver.html

    Kul att se nya produkter och detta armbandet är hur snyggt som helst. Gillar verkligen bilderna på armbandet som representerar ”more is more”. Har ju redan Lite Kalabalik – armbandet. Tack för tipset!

    Var på förra showroomet (heter det verkligen så???),handlade mig tokig enligt tjejmatteprincipen och gick hem hur lycklig som helst. En vinst på 1000 kr är ju ännu bättre. Tjejmatte, julklapp och ren eufori i samma säck!

    Kram/Jenny R
    Gillar Blackballoon på FB (men framförallt IRL) och har nyhetsbrev sedan lääänge.

  14. Sitter här & funderar lite över ”var, när, hur ” de förhatliga MJUKA paketen helt plötsligt blev de attraktiva paketen…. var det när barnen började släpa hem diverse slöjd pjäser, stenTROLL & annat som mammor förväntas hoppa högt av glädje över…(denna ego mamma har tom 2 julgranar varje år, en åt barnen att klä hur de vill, en åt mamma att pynta så som hennes estetiska sinne mår bäst av) som jag längtar efter ett mjukt härligt mysigt paket:
    Snälla snälla Tomten, om du har med dig denna http://www.blackballoon.se/varumarken/spira/klanning-gunilla-gra.html
    ljuvliga skapelse så lovar jag på heder & samvete att inte äta upp barnen lördagsgodis rester under nästa år!

  15. Hej fina!

    Att välja ut EN (!!!) sak från BB är ju inte det lättaste! Krävs ju nästan en magisterexamen för att fixa det! Trots avsaknad av en sån examen, lyckades jag ändå bestämma mig för att denna fining får stå högst upp på min önskelista till Tomten! Hade passat så bra i allrummet på ovanvåningen som just nu håller på att få sig en liten make-over.

    http://www.blackballoon.se/inredning/glas/day-dome-410.html

    Önskar dig en härlig och mysig första jul med silkesapan.
    Varma kramar
    Malin

  16. Nämen jösses, höll ju nästan på att missa denna ljuvliga tävling.
    Om jag vinner (håller alla tummar, tår och kniper skinkorna) så skulle denna underbara lampa få flytta in i vårt vardagsrumhttp://www.blackballoon.se/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/a/hang_l_wh.jpg
    Ha en fin dag!
    Kram Jenny
    psst, har även gillat på Fb

  17. http://www.blackballoon.se/textilier/mattor/day-matta-60-x-120.html
    Denna fantastiska matta hade jag införskaffat mig om jag vann ett presentkort! Den är precis i min smak och helt perfekt att den till nöds verkar gå att tvätta i 30 grader när man har små barn. Vrålsnygg 😉 vore den här hemma hos oss! Gillar på FB gör jag redan sedan innan. Snälla tomten jag har borstat tänderna varje dag OCH är alltid snäll och omtänksam tom utan pepparkakor!

  18. Just nu hade det inte gjort nåt med en extra bröstvårta för de jag har är nämligen såå sjukt ömma. Även jag är nybliven mamma 🙂 Grattis till din fina!

    Jag tycker mest jag sitter och ammar i soffan hela dagarna så en riktigt fin pläd att förgylla soffstunden med hade inte gjort ont. Jag hade slagit till på denna och lagt till mellanskillnaden. Det hade ju blivit en väldigt överkomligt pris för en föräldraledig 🙂
    http://www.blackballoon.se/textilier/pladar/plad-day-home-rose.html

    Gillar på FB, Kristina Karlsson

  19. Vilken bonus! Som att få göra en extra önskelista 🙂 Trots att jag är 27 år så skrivs det varje år en önskelista haha. Och nu fick jag göra en till i och med den här tävlingen. Greeaaaat!

    Tomten får gärna packa ner den här superfina lampan med prismor till mig:

    http://www.blackballoon.se/inredning/lampor/taklampa-596.html

    Så kanske jag äntligen får en spark i baken att påbörja rusten av sovrummet. Det blir liksom ett måste, så det matchar den fina lampan!

    Har gillat på facebook och ska tipsa på bloggen.

    //Evelina

  20. Åhh, jag skulle önska att tomten skulle vilja vara så snäll och komma förbi med denna underbaring till mig, så jag kan pimpa vår nya soffa som står tom och ser ledsen ut…

    Blackballon, i like it a loooot, även på FB. 🙂

    Kraam
    Linda

  21. http://www.blackballoon.se/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/e/metalltree_xl3_1.jpg

    Åh herregud! Eller tomten, för all del, jag önskar mig en metallgran! Den är så fin. Och jag kan tänka mig att vänta på den tills julafton. Fast den skulle kunna göra sig ännu bättre lite innan, strax innan faktiskt. På min mans mormors gamla skänk. Där skulle den stå & vara så där fin som bara den kan vara. Underbar, kort & gott.

  22. Ohhh tomten hade gärna fått komma med hela Blackballoons sortiment! Det går ju knappt att bara välja en sak! Men om jag tvingar mig själv så blir det ett påsklakan från Beach house:

    http://www.blackballoon.se/varumarken/beach-house/paslakan-plain.html

    Jag har inte fått möjlighet att prova dem själv än, men vart man än läser så skriver ju alla att det är som att sova på små moln! Det vore helt underbart att få byta ut 99-kronors påsklakanen från IKEA mot ett Beach house! Lyx på hög nivå!

  23. Hej!
    Härlig tävling men herrejesus vad svårt att välja, vill verkligen ha allt men men nu är det ju inte möjligt med en studentplånbok men möjlighet att vinna något har man ju om man tävlar. Så valet föll på denna till slut http://www.blackballoon.se/inredning/ljuskoppar-lyktor/lantern-liten.html
    Nu kostar ju inte den 1000 kr. som den generösa vinstsumman är på så då kan till och med jag räkna ut (som inte är ett mattesnille) att då kommer pengarna även räcka till ett gäng fantastiskt fina ljuskoppar från Tine K 🙂 bra va.
    Sen gillar jag på fejjan
    Hälsningar Carina

  24. Ohhhh myyy!! Här måste vi verkligen vara med och tävla, love BLACKBALLON!!

    Tomten skulle väldigt gärna få smyga ner i skorstenen (kakelugnen) med en sådan här störtfin och vacker Tine K lampa http://www.blackballoon.se/inredning/lampor/pendel-gra-l.html

    vårat vardagsrum har ju inte en riktigt snyggelisnygg lampa än 😉

    Har gillat på FB sedan länge och nu fixade jag även ett sådant därnt braigt nyhetsbrev.
    Hoppas på tur!
    Tjingeling!

  25. Oj, denna tävlingen måste ha försvunnit mitt i lussekattsbaket i helgen. Men yaaay för tävling!

    En fin julklapp som tomten mer än gärna får komma insladdandes med till mig är DAYs champagneskål! Om jag inte har champagne i den skulle jag sätta nån snajsig julgrupp i den, joråsåatt, här kommer länken:
    http://www.blackballoon.se/varumarken/dayhome/champagne-skal.html

    Och Blackballoon är gillad på FB 🙂

    Nu ska jag bara akta mig för extra bröstvårtor också..

  26. Oh my…åkte 70 mil (enkel) i helgen och hade möjlighet att i stormens öga besöka Showroom i Mariastaden. Det var loooovely, blev inte mindre sugen att handla kan man ju säga… Så KÄRA tomten, jag håller tummarna!!!
    Mvh Viktoria Ehttp://www.blackballoon.se/inredning/lampor/lampskarm-prismor-tine-k.html

  27. Ja i ärlighetens namn finns det INGET som jag inte vill ha hos Jenny på blackbballon…. men jag är tok sugen på att välkomna en Elsa i mitt hem :-)http://www.blackballoon.se/accessoarer/klader/blus-elsa-ruta-liten.html

    Kram Tina

  28. Vilken kul tävling! Man måste ju bara delta för jag skulle verkligen ha användning för presentkortet. Så otroligt fina grejer som Blackballoon har:)

    Den här otroligt fina handmålade vasen fick tomten så gärna komma med i år! Älskar marockanskt men är nog ändå inte så mycket för färger så grå/vitt i marockansk stil är ju mer än perfekt. Mönstret är bara såå fint! Skulle pryda den med några fina kvistar eller trollhassel och pynta med juldekoration och därmed ha det finast prydda fönstret på vår gata:)
    http://www.blackballoon.se/inredning/krukor-vaser/marockansk-vas-39.html

    Gillar självklart också på FB!

    Kram Bella

  29. Till min älskade vän Mia:
    Du som har stöttat, lyssnat, tröstat och peppat under min tunga höst.
    Du som har fått mig att skratta hysteriskt.
    Du som hjälpt mig att släpa flyttkartonger.
    Du som varit positiv och aldrig dömt mig.
    Du som alltid har haft en varm kanna kaffe och en lika varm kram i beredskap.

    Nu är det du som har det tufft.
    Jag ska göra allt jag kan. Alltid finnas där.
    Och jag vill att du ska ha den här:
    http://www.blackballoon.se/accessoarer/klader/blus-mia-grabla.html

    Gillar på FB och har beställt nyhetsbrev.

  30. Hej!

    Kan man inte önska sig en tredje bröstvårta då alltså?! 😉

    Nähä då får jag väl önska tt jag vinner den här pläden för jag är en tjej som tycker att plädar, mys och ljus kan man aldrig få för mycket av. Den skulle passa perfekt i vårat sovrum hoppas jag :D.

    http://www.blackballoon.se/textilier/pladar/plad-velvet-siamese.html.

    Tack för att du fixar så mycket skratt, fnitter, tänkvärt å så tävlingar å sånt som man kan glädjas åt.

    Therese

  31. http://www.blackballoon.se/varumarken/tinekhome/salladsskal-tine-k-home.html

    Jag älskar den här skålen. Har spanat på den länge nu, men inte kommit mig för (mannen i mitt liv har satt ner foten när det gäller inredningsshopping nu också, så det dröjer måhända ett tag till). Skulle bli så galet glad om tomten kom med en sådan.

    Det var jäkligt svårt att välja, faktiskt, skulle kunna göra en lång önskelista. Gillar Blackballoon både på facebook och i verkligheten och hoppas på tur!

  32. Jag önskar verkligen att tomten kunde komma med: http://www.blackballoon.se/accessoarer/klader/klanning-gunilla.html till mig, så att jag kan få glida runt i denna vackra klänning både i vinter, i vår, i sommar och i höst, och att för en gångs skull slippa att bli grön av avund när man ser en viss frus och en viss Malenamis garderob och istället ha en alldeles, alldeles uuunderbar och egen drömlik fantastisk klänning…

    Jag gillar såklart på Fejjan!

  33. Tomten skulle mer än gärna få komma med blusen Mia gråblå till mig!! Tyvärr lyckades jag inte länka utan skriver här istället!! Gillar Blackballon på facebook samt har anmält mig till nyhetsbreven!! Sååå mkt fint!! Jag har kämpat med psykisk ohälsa ganska länge och har pga ohälsan gått upp mkt i vikt. Nu mår jag MKT MKT bättre (läs fantastiskt bra!!!) OCH har även lyckats gå ner en del i vikt!! Tror faktiskt att jag hade passat riktigt bra i den blusen nu!!!!! (Så får man ju skriva, eller hur?!?!?!) Håller tummarna för denna kanonvinst!! Stor kram Lisa S i H-viken

  34. Jag måste erkänna en sak, jag har lite fetish på glaskupor, där kan man stanna tiden. Ungefär som när man var liten och la allt i små plastlådor. Från sommaren hösten våren och vintern. Det´sistnämda låg i frysen i ett år. Jag hade som 4 åring envisats med att snögubben skulle vara kvar. Så mamma gjorde en liten en och la i en burk och frös in. På så sett stannade tiden. Kanske därför som jag absolut älskaaar kuporna och min nya (dyra) favorit är denna : http://www.blackballoon.se/inredning/day-dome.html

  35. Hrrm, ja, jag har länge spanat på den här champahneskålen från Day, den är så läcker!
    http://www.blackballoon.se/varumarken/dayhome/champagne-skal.html
    Jag liksom inbillar mej att jag ska bli så där Hugh Hefner savvy och börja dricka champagne till vardags som en lyxpirat med bättre för sej än att städa! Ser mej själv skyffla runt i sidenrock och luddiga björntofflor där tungan sticker ut, med chamoagnen på kylning. Kan ju inte bli annat än bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg