Att ge julklappstips för karlar.

Okej, då har jag försökt ge mig på det där med julklappstips för män. Sjukt svårt, är det inte?! Men här kommer iallafall några förslag och jag har försökt att hålla mig i lite olika prisklasser. Från vänster:

 1. Tvål på manligt snöre som doftar chili och chai. Skitbra julklapp mest för att man kan sno den själv. Finns här på kampanjpris.
 2. Schetasnygg klocka hittas här och finns i lite olika färger. Kostar egentligen 995 kronor, men det var 15% med koden dwjul. Whoop whoop!
 3. Skor är aldrig fel. De här och typ en miljon till kan man hitta här inne.
 4. Manschettknappar från Skultuna går aldrig ur tiden. Finns bland annat här.
 5. Snajsigt förkläde kanske? Snygga från Lexington finns här inne.
 6. Klart man kan ge en skalbagge i julklapp! Finns att förälska sig i här.
 7. En liten bok av Zlatan har ju fått väldigt bra kritik och här har dom den, bland annat.
 8. Underbart snygga boxarhandskar som jag själv suktar över finns här inne, och kvalar nog in på listan över klappar man kan ge för att man vill ha dom själv.
 9. Flådig sportbag från Lexington skulle han kanske inte tacka nej till. Hittas här.
 10. Ljuvlig, tjock morgonrock för de är tillfällena han vill gå runt och se riktigt dyr ut kan man få tag i här inne.
 11. Ännu en ljuvlig morgonrock som han kan se precis lika dyr ut i, men som kostar mindre och går att köpa här.
 12. Måste ju ha med min mans favoritdoftljus! Finns på kampanjpris inne hos Länna här.
 13. Och när vi ändå är igång så slänger jag in en pannlampa också, för alla er om har lika krispiga män som jag har. Finns en hel uppsjö av såna här inne.
 14. Och slutligen; en dvd-box. Vad kan gå fel där liksom? Finns mängder att välja på här inne.

Sedärja! 14 förslag på klappar fick jag iallafall ihop.
Och hörni, tänk! Bara 26 dagar kar till julafton. Jisses.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att ge julklappstips för karlar.

 1. Geesus va du e aktiv! Tack för superfina tips :), gillar att det är normal prisklass 🙂

  Kram på dig världens bästa bloggerska, alla kategorier!

 2. i år väntar jag inte på julen. eller jo visst, lite nog, men bara för att det sen bara är 3 dagar tills jag sticker till värmen. aaah så jag längtar!!!

 3. Tack för fina tips! Har faktiskt tänkt ut en morgonrock eller snygga kängor till mannen, men vi får se.

  Zlatan boken får äldste sonen i julklapp. Den är redan inslagen och klar:)(och detta kan jag skriva här, då jag mig veterligen inte läser din blogg..men vad vet jag? Jag är ju bara mamma och fattar ingenting!!…;)..).

  Kram Susanne

 4. En del tips funkar till och med på min man (som är sjukt svår att köpa presenter till, han fick just en stylophone i födelsedagspresent…). Kruxet är bara att han redan har en pannlampa och jag gav honom en morgonrock för ett par år sedan. Är bara insektstavlan kvar då men den skulle å andra sidan sitta klockrent i biblioteket 🙂

 5. Toppen med tips, att köpa till sin man är alltid lika svårt, ska liksom finnas en tanke bakom, vara snyggt, passa honom..ja..svårt med andra ord 🙂 men jag kan intyga att tvålarna från L:a bruket som du tipsade om, är huuur bra som helst (osså har vi ju dom i vår webbshop av en händelse)
  kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *