Att hellre ta någon annans man.

Det absolut bästa med den här bloggen är era kommentarer. Jag älskar dom. Den där kärleksfulla dialogen som byggs upp mellan mig och er och varann under inläggen. Men ibland när jag läser och skrattar högt rakt ut av något fantastiskt roligt ni skrivit så slår det mig att vänta! ni kanske inte skojar? och då måste jag läsa igen och så undrar jag om ni verkligen menar det ni skriver, om ni skulle gjort så själva.

Som under inlägget om svanskotan och Göran. Där är ni ganska många som hintar lite att din man är ju läkare, han kan väl? och det får mig att skratta som en get. För det menar ni inte, va? Alltså. Skulle ni gjort så själva? Det är ju sjukt spännande i så fall. Jag tar hellre en hel näve av Göran än ett finger av mannen, det kan jag säga. Scout Valiant må vara läkare men han är ju i första hand min man. Den jag lever med. Den jag försöker bibehålla någon form av romantik med. Göran är någon annans man och har ingen relation med varken mig eller min aula.

Skulle ni verkligen? be er man?

Shit.

Det är kanske jag som är pryd. Men den dagen jag säger ”Älskling, skulle inte du kunna stoppa in ditt finger i min anal ikväll? Hm? Rota runt lite?” är det godnatt med det här äktenskapet. Det kan jag säga. Som att släcka en lampa, liksom.

Natti, natti.

Rekommenderade inlägg

88 kommentarer till “Att hellre ta någon annans man.

 1. Alltså.. näää.
  Jag vill inte att min man ska rota runt i gårdagens matrester.
  Det får heller någon annan ”okänd” göra, där jag enbart behöver skämmas i några minuter, istället för ett helt liv..
  Och att få höra min man ”Älskling, kommer du ihåg när jag rättade till din svanskota, det pekfingret blev aldrig sig likt…” ute bland folk, ja då dör jag..
  (Jag lovar, min man är nog lite lik dig, som kan slänga ut sig det mesta runt folk utan att skämmas, men jag, jag blir röd som en pion….)

 2. Spot on. Jag älskar min sambo över allt annat, men där förstår jag dig till fullo…

  Hoppas du får ordning på svanskotan till slut 🙂

  Kram till dig och familjen

 3. haha…jag skojade iaf, no way att min man sticker in fingrar där, om han så än va läkare 🙂 Du skriver så roligt att man kiknar av skratt! Love it

 4. Ha, ha! Var det nån som skrev så?? Vad roligt! Jag hade aldrig kommit på tanken och jag förstår dig helt och fullt. Vissa saker behöver man inte dela med varandra 🙂

  Stor kram

 5. Nä jag förbjöd min sambo att ens tänka tanken att titta där nere när jag födde vårt första barn. Inte ens om barnmorskan skulle råka fråga så skulle han få. Jag vill inte ha hans finger heller i…ja du vet.
  Nä då är det mycket roligare att kunna säga: Vad gör du Göran? När han gör det han ska vad det nu är den där Göran.

 6. Ahahaa…men näe. Det skulle jag inte göra heller. Har lite samma klickljud jag med. I svanskotan alltså. Beror dock på ett klantigt fall. Låter nog det vara tror jag. Har ingen lust att få varken fingrar eller nävar där de ej borde vara.

 7. Ha ha ha, du är så otroligt rolig! Jag håller med dig, låt Göran fixa svanskotan. Jag hade inte velat att min man fixade min svanskota via aulan.
  Kram
  Jenny

 8. Ungefär som att be sin man som är gynekolog att ta ens cellprover o se så att allt står rätt till…=) däremot om han är massör så får han gärna utöva sina kunskaper på lilla mig eller frisör..då lämnar jag mer än gärna ut mitt behag till han…..varför…snickare,målare,kock….det finns nog lite fler saker som han gärna kunde få utöva i min närhet..men rumpkännare…nueppp..eheheft

 9. *asg* Jag tänkte precis samma sak när jag läste kommentaren. Alltså hellre en främling i röven än kärlek i arslet. *s*
  Now f*ing way att min sambo skulle få köra upp något i arslet på mig, doktor eller ej. *skakar intensivt på huvudet*

 10. Nope! Aldrig i livet att min man skulle få gräva runt i någon ände alls för att fixa något alls. Nu är han ju iof inte läkare, men om han nu vore det menar jag 😉
  Vi har ett annars avslappnat förhållningssätt till varandra; orkar-inte-raka-mig-halvskägg på hans haka och helly-hansen-frisyr på mina ben är inga problem, men det finns ju gränser… Någon måtta på intimiteten får det väl ändå vara, man måste ändå slå viss vakt om romantiken 🙂

 11. Nu var jag inte alls inblandad i det första inlägget, men vadå? Klart att jag hade bett min läkarman om jag hade en! Tusen gånger hellre hans än en främlings.

 12. Hellre någon annans man. Men du – lider med dig. Det är flera som skrivit det, det tar lååång tid att läka. Inte alls säkert att din läkt fel. Mycket fysiskt besvärligt är det med graviditet och förlossning. Som ingen sagt innan. Fast jag fick ändå ett gott skratt när jag läste ditt blogginlägg.

 13. Haha.. Nej, ta en annans man så klart istället. Det där blir nog aningens romantikdödande för all överskådlig framtid annars. Allt ska de inte kunna göra för en. Själv försöker jag lära min man att dammsuga, men vi har inte kommit dithän än. Kanske borde kolla med någon annans man istället…

 14. Det är ju just DET som e så härligt med dig o din blogg! Dialogen, att du har den, att du vill ha den, att du bjudet in till den!
  Å likväl tror jag att det är för att du INTE har prekto-stilen, den där -show-off av hem o kläder o allt annat-, varianten som så många välkända bloggare har, utan mer, ’Här e jag o jag e den jag är oavsett’ som gör din blogg så helt fantastiskt uuuunderbar! Att du bjuder så på dig själv, utan knussel, utan en massa försköningingar o viljan att vara nåt annat än just den underbara Emma som du är! <3

  Så TACK för att du bjuder in!

  Kramar
  fd Preggo-kollegan på horisontalen

 15. Men HJÄLP nu skrattar jag högt för mig själv som ett fån. HERREGUD!! Ja nej gud jag skulle nog INTE. Det här inlägget gjorde min kväll alltså. Tack!!

 16. Hummm jag är lite kluven, om min man nu skulle vara läkare och man gör det på hans jobb så jo men varför inte, det skulle kännas lite konstigt men inte värre än att någon främmande skulle göra det. Men aldrig att han skulle få göra det hemma typ på köksbordet eller var man nu skulle hålla till med sånt hemma??? Ska man tänka seriöst så finns det ju en massa där ute som faktiskt gräver varandra där när dom nuppar, vilket min man inte skulle få göra oavsett om han är läkare eller inte, därav att jag är lite kluven.
  Han skulle på peta där om det gäller något medicinskt som är obehagligt/oskönt men inte för något som det sägs ska vara skönt, haha. Ibland är man ju knasig….

 17. Zurfar in här och är lite ur gängorna, trött och lite ledsen, efter dagens fight med fröken trots (5år) och lilla tonåringen (7år). Precist allt har varit motigt idag, ända till jag kommer in på din sida..jag skrattar högt och läser om Görans fingrar och nävar i analen för min slitna make som också får tillbaka sin ungdoms lyster av dina ord..you make my day (är ingen hejjare på det utländska språket, hoppas du fattar) Kram.

 18. Nu har man fått veckans skratt så det förslår 🙂 🙂
  Skrattar fortfarande, mannen undrar vad jag läst…..

  Nu skall jag först göra en annan sak… sedan skall han få läsa din blogg 🙂

  Kramar
  (Snobben o Dennis)

 19. Jag har gått igenom en liknande behandling och jag säger: ALDRIG i livet mannen petandes där! Skulle beställa tid hos en sjukgymnast som vi känner lite privat. Jag hade ju ingen aning vad jag hade att vänta mig. Han hänvisade mig lite fint till en kvinnlig kollega utan att avslöja för mycket (tur det, för hade jag vetat det innan hade jag nog inte kommit). Behöver jag säga att jag tackade honom efteråt att jag slapp ha honom där?

 20. HAHAHA nu visste jag inte att din man är läkare eftersom jag hittat hit så nyss men: om jag vore gift med en läkare skulle det icke förekomma något analrotande – någonsin 🙂

 21. Simon skulle kunna hur mycket läkare i världen, svaret skulle förbli NEJ.

  Eller hur, skeden kommer aldrig mer att klinga riktigt lika bra i munnen efter förstoppningsdilemmat! 😉

 22. ohahahhah gud jag dööör verkligen! Kan nästan se dej framför mej när du sitter och läser dessa kommentarer och sedan..huuu?! menar dom allvar!! Tack för dagens skratt attack, var tvungen att högläsa för karln här i soffan brevid. Älskar ditt sätt att skriva, humorn ja allt!! Underbart!

 23. Jag är med dig. Hellre en främling i analen än den som står för kärleken. Det är då fan att nån ska behöva rota där överhuvudtaget… Var stark kära du!

 24. jag resonerade som du fram till jag åkte på campylobacter (en tarmbakterie som salmonella typ) efter en kärleksresa till marocco (jag är alldeles för matglad för att inte smaka på alla goda honungskladdiga nötgodisar, kycklingspätt o couscousar) som slutade med att Ch fick åka till vårdcentralen för att ta emot instruktioner som han sedan berättade för mig (lilla skeden ska man ta men skopa bajs med, o så topsen, o så två dagar…), men vi är kära än, så våga ta klivet! (fast sen om din karl kan det som man bör kunna om svanskotor vet ju inte jag, så det kanske är bäst med göran ändå?).

  nu ska jag nog vara tyst.

 25. Min man är också läkare och jag skulle INTE vilja att han gjorde ovan beskrivna undersökning på mig. Han kollar mig i halsen etc och var även den första som fick titta på köttslamsorna till underliv efter förlossningen, men där går gränsen.

 26. Ha ha älska Leos min på bilden, klockren till texten, han ser ut att undra vad hans pappa ELLER Göran ska in i mamman o göra ;P

 27. Ha ha ha!!!! Hoppas det var ett skämt ! Eller är det avdelningen för: Här har vi INGA hemligheter för varandra eller??

  Det finns ett par saker jag ALDRIG skulle dela med min man och DET DÄR är garanterat en av dem. Hur tittar man på varandra över frukostbordet efter det?? Nickar lite i samförstånd? Pratar öppet om det? Eh, det blev inte riktigt bra, tror du att du kan göra om det igen älskling..?? eller -Älskling, vad duktig du var med fingret igår, schysst att du fixade till det där..
  Nja, vårt förhållande skulle nog inte bli till det bättre efter det iaf..

  En annan sak är att stå nedtill och titta när man föder barn.. Det händer en del natsy shit down there som man helst inte delar med sig av..

  Näpp, en del saker ska man nog hålla sig till främlingar med, som rektalundersökningar och sånt.
  Vad sa maken när du tog upp detta intressanta inlägg med honom? För det är jag sääker på att du gjort. Skulle betala bra för att få se hans min och höra kommentaren..

  Ha en toppenkväll!

  Helena

 28. Hahahahaha jag håller med dig, det skulle inte hända! 🙂 Någon mystik måste man ju ha kvar.

  Ja kärleken till djur är häftig. Han har vunnit över mig totalt, jag är tokkär i den lilla krabaten. Skulle nog kunna köpa de mest konstiga sakerna till honom bara för att någon sagt att det måste en katt ha.. Bara för att jag vill ge honom det bästa av det bästa. hahaha vill inte ens tänka på hur jag kommer bli den dag jag får barn… 🙂

 29. Det finns vissa saker man ska undvika att göra tillsammans med sin man eller utsätta sitt förhållande med. Att rätta till en svanskota kvalar in högst upp på topp tio listan tycker jag. Man ska inte heller försöka lära sig att segla med sin man om han nu råkar vara hyffsad på det här med kappsegling. Och man ska inte låta sitt it-proffs till man gå lös på ens dator. De två sistnämnda hamnar väl någonstans på plats sex eller sju. Allvarliga företeelser, medan fingret är typ en dödssynd. /Sahra

 30. Haha, well jag skulle mycket, mycket hellre låta min man göra det. Till och med utan att vara läkare faktiskt. Han skulle kunna få googla det och sedan följa anvisningarna på någon konstig hemsida. Det absolut värsta jag kan tänka mig är att Göran skulle stå där, med sina flaskbottenglasögon och svettiga överkamning (har han förmodligen inte alls, men det är så han blev nu i min fantasi) och liksom peta in sitt finger. Nej tack. No sir. Tacka vet jag internet…

 31. Jag älskar det, och nej jag skulle inte låta min kille rota någonstans där han inte borde rota på min kropp om han var läkare, lite av heligheten vill man ju behålla tack!

  Jag skulle nog kunna låta honom göra en bedömning utanpå om du förstår men längre än så skulle jag definitivt sätta stopp för. Så gå till Göran, han verkar vara en hyvens man som inte tar illa vid sig av att känna efter, ehum, där!

 32. HA HA HA men en röntgen kan han väl bjuda på. Om han ser dig i genomskärning är väl ändå ok??

  Även jag är gift men läkare och INTE EN CHANS att han skulle reponera någon svanskota här inte. Ha ha ha… Men det är verkligen ångest att söka som läkare på akuten. Inte mycket roligare att en arbetskompis känner en i rumpan liksom. Jag fick gynundersöka en arbetskompis en gång i en akutsituation. Och den relationen blev liksom aldrig riktigt avslappnad igen… 😉

  Kramar

 33. 😀
  Nä inte min man. Aldrig. Han skulle förmodligen inte bry sig ett dugg men jag skulle nog inte kunna se honom i ögonen på flera veckor.

 34. Hahaha, jösses Nej! Jag har varit ihop med min sambo i arton år snart och jag kan säga som så, jag fiser inte ens i hans närvaro. Och jag stänger alltid om mig när jag går på toa.
  Och folk skrattar och säger att jag är pryd men det är jag Inte, jag tycker bara att det är otroligt romansdödande.

 35. Asså Emma jag döööör.

  Jag garvar så jag kissar i brallan. på riktigt.
  Aulan har lite svårt att hålla tätt ibland liksom.

  Var tvungen att låta maken läsa dina inlägg idag och han garvade så tårarna rann.
  Bokstavligt.

  Grattis. Du har prcis myntat ett nytt utryck bland honom och alla poliskollegor.
  Aulan.

  Jisses.

 36. Där går nog gränsen, även för mig. Jag och maken är rätt så öppna med varandra; skäggstubb, orakade ben och andra grejer. Men i rumpan, näe, det finns okända som kan rota där…

 37. Är det bara jag som tycker att det skulle kännas konstigt att faktiskt ha en man som Göran som faktiskt ba ”älskling, jag åker och pillar lite tjejer i rumpan i åtta timmar, vi ses ikväll!”.

  Det måste ju kännas konstigt…?

 38. Jag håller helt med dej. Din man är din man inte din läkare. Dessutom… jag tror det ska vara en som jobbar med den typen av ”doktorsgöra”, kanske en specialläkare inom just det området som rättar till svanskotan. Jag vet inte vilken sorts läkare din make är… fast det är iofs helt irrelevant eftersom han är din man inte din läkare.

 39. Du underbara Emma,

  som jag skrattar då jag läser men förstår ditt dilemma. Skulle heller aldrig be mannen i mitt liv om ett finger i just den regionen. Det finns sjukgymnaster….jag tillhör den skaran….som jobbar med ngt som kallas OMT Ortopedisk manuell terapi…ta kontakt med en sådan och dom kan hjälpa dig…..kanske är en kvinnlig hand bättre än Görans ….bara en tanke.

  Prins Leo är verkligen ett underverk….underbara bilder du delar med dig av

  Kram Elisabeth

 40. ”Behandlingen” du pratar om har jag faktiskt prova på och den funkar. Jag har dock inte brutit något men jag var helt enkelt sne där nere:D! En helt fantastisk kiropraktor/sjukgymnast i Malmö som var specificerad på just bäckenbotten rättade till mig och jag är sne no more! Hon heter Helen och jobbar på Ellenbogen mitt i stan. Du kanske ska ta och ringa dit ;)!

 41. Jag tycker det roligaste är att bara för att din man är läkare så skulle han fixa det 🙂 Är det rumpor han jobbar med?
  (Jag menar att lite av humorn ligger i att bara för att någon är läkare så är de duktiga på ALLT som har med kroppen att göra. Varför tror folk det? )
  Hellre nån annans OM inte min man var speciallist på just fel läkta svanskotor. Då hade jag ju velat h den bästa 😉 Nu är han som tur är inte det, så någon annans.

 42. alltså jag vet inte. för fem år sen hade jag sagt aldrig i livet. men… för några månader sen låg jag på badrumsgolvet o tvingade min man att leta efter ett tampongssnöre som jag trodde hade fastnat. fast det är klart det var ju inte där bak tack o lov 😉

 43. Men man får väl låtsas att det är roliga lekar istället för svanskotstillrättning, hehe. Men alla brudar vill väl kanske inte ens ha ett finger med i spelet i dem bakre regionerna vid roliga lekar heller? 😉

 44. Men jeees! Han står där med ett finger (pek-?) upp i gårdagen och så är det kanske inte en behandling han utför varje dag och är lite novis så han hummar och tänker efter och ”älskling sträcker du mig uppslagsverket, jag behöver lite guidning här”

 45. alltså hahahaa jag skulle hellre dö än att låta min man göra det där om han var läkare. någon gnutta av romans och ja… kroppslig självrespekt får man väl vilja ha?
  haha men ja jag blir kallas pryd ibland för att jag t ex låser dörren och vill vara ifred när jag bajsar.. men ursäkta mig även om jag och min man är gifta har ett barn ihop och ett på väg så behöver jag inte sitta på toaletten med dörren öppen! finns ingen anledning till det! hu..

  kram på dig och tack för underhållande läsning som vanligt!

 46. Nu är ju Emmas rektalöppning en skada, eller iallafall nära intill, och då vill man ha hjälp med att få den här skadan bra. Då vill man säkert inte ha sin man att göra detta trots att han är läkare. Jag skulle inte vilja ha min man att korrigera detta, men inte för att det är en romantikdödare eller likn. utan för att det är känslor inblandat, och HAN kanske inte tar i som han borde, och JAG skriker helvetesramsor som jag inte skulle ha gjort annars, och så kanske det inte blev bra i slutÄNDAN ändå, och så får man gå till Göran. Men jag kan inte låta bli att tänka -hur många här idkar analsex? eller oralsex? Ingen som det verkar, för ingen vill ha sin man på den sidan av sin kropp med fingrar (eller lem, eller tunga). Är det så?

 47. hahaha! mina föräldrar har vänner där han är läkare, han hade tydligen hoppat in lite som gynekolog på en lite mindre vårdcentral än där han brukar jobba. i närheten av en annan vän till mina föräldrar. döm om hennes förvåning när hon blev bjuden på middag hos mina föräldrar tillsammans med det här paret och där satt hennes gynekolog som typ dagen innan varit inne och rotat i hennes ”hemliga grotta” typ. sjukt roligt var det i alla fall!

 48. Hahaha! Jo, där kan jag hålla med dig. Inga fingar upp i rumpan inte. Pinkt. Slut.
  Tack för at du förgyller vardagen lite med humor. =o)
  klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *