Att ha en tävling till.

Ja nu var det väl ändå dags för en tävling med nån form av lokal anknytning, inte sant? Så det är med Caro-lines ni nu har chansen att vinna en valfri tavla (i den storlek ni vill) till ert hem. Eller varför inte till någon annans hem? Heja julklapp, liksom.

Caro-lines härstammar från Höllviken och som extra kuriosa på moset kan jag berätta att hennes verk hänger på inget mindre än mitt favoritcafé Märtas, minsann!

Det ni har chans att vinna är alltså en tavla under kategorin ”Tavlor” inne på hemsidan – där finns fotografier, texttavlor, illustrationer och mycket mer att välja bland i den kategorin. Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att:

  1. Surfa in på Caro-lines och välj den tavla under kategorin ”Tavlor” du skulle vilja vinna, och motivera varför du valt just den.
  2. För extra mycket chans att vinna kan man gilla på fejan här.

Tävlingen pågår till och med söndag den 4 december klockan 12:00.

79 kommentarer till “Att ha en tävling till.

  1. Jag har valt Reflektioner II bara för att jag gillar mönstret. Jag blir glad av den helt enkelt.
    Klart jag gillar på fejjan.

  2. Jag har gillat på fejjan och om jag vann så skulle jag vilja ha ”Trädet i öknen” ! Den hade en alldeles speciell känsla över sig…

  3. Min syster skulle få de nya Tio Budorden i julklapp. Hon behöver lite inspiration ibland nu när hon startar om sitt liv som 25 år och singel 😉

  4. Fåglar på tråd.
    Det är något visst med fåglar på rad. Kan vara läskigt, som i filmen fåglarna. Kan också vara komiskt och lustigt. Som om de hade rådslag eller nåt. Vad gör de liksom? Vad pratar de om? Skumt!
    Gillar på FB också!

  5. RUDBECKIA!
    Och ENBART för att ha den själv!! Ego som jag är skulle den sitta på min absoluta favoritplats på vår ”snart” renoverade nedervåning!
    Otroligt fin och lugn tavla!!! kRAM och kul med tävling! (Fin ordvits jag fick till.. tavla ram.. kram.. ja, så himla bra var den kanske inte) Fniss

  6. Ok, men jag måååååste ju vara med! Så är det ju bara!!
    Om jag vann skulle jag vilja vinna Siesta, det svart-vita fotot på ett cafe med uteserveringen utanför.
    Varför? Den hade passat perfekt på mina äggskalsvita väggar i mitt nya vardagsrum, som jag flyttar till på lördag! Bara, bara därför!!

    Nu håller jag tummarna och självklart har jag nappat på extra chans och like:ar på fejjan!!
    Kram!

  7. åååååå vad svårt. Det fanns ju så mycket fint liksom.
    Men jag skulle vilja vinna fåglar på tråd. Det skulle göra sig finfint på vår nymålade vardagsrumsvägg.
    Det känns som flyttfåglar och nu när vi är i flyttagen, så fort vi hittat rätt hus i Skåne, så passar det ju s å bra som ett minne av den här tiden. Det är vi som sitter där och väntar :).
    Näpp jag har inte fejjan 🙁

  8. Yes. I do. Love. Chocolate.
    Tavlan med den texten beskriver min kompis förhållande till det bruna guldet. En perfekt födelsedagspresent till henne 🙂

  9. Hej hej…
    Jag väljer ” I just called..to say…I LOVE YOU”
    För det får mig att tänka på de fina samtal ja får av min
    kärlek. Han sjunger hellre än bra.. Å just den truddelutten
    Sjunger han för mig, när han ringer på dagarna.

    Tack för en mysig blogg och mkt inspiration!
    Gillat på FB.

    Kram Carro

  10. Jag skulle bli jätteglad om jag vann, då skulle jag välja tavlan ”Sommaräng”. Först och främst för jag älskar blommor och sommarmånaderna, och jag behöver verkligen en fin tavla, som går i rosa, ovanför tv-soffan. Så denna skulle bli perfekt!
    Och nu går jag in och gillar på facebook!
    Kram!

  11. Vår familj hoppas på att vinna tavlan ”Åh vad skönt att vara hemma!” Den skulle passa perfekt i vår hall som saknar tavlor trots att vi bott i vårt hus i tre år. Budskapet tänkte jag på senast ikväll när jag kom hem från min tjänsteresa och hann läsa god natt-saga för äldsta sonen.

  12. Hej!

    Jag är gärna med och tävlar om tavlan flocken. Jag gillar inslagen av orange och den lilla ugglan. Jag tror att den skulle passa perfekt på min dotters rum.

    Mvh Amanda

  13. Hej!
    Jag skulle gärna vinna denna tavla:
    http://shop.textalk.se/se/articleimage.php?id=15328&image=3481553&fullwidth=1&fullheight=1
    Med körsbärsblommorna.

    Jag vill vinna för att få hänga upp den på väggen
    i vårat sovrum. Vi är ett ungt par på 21 år som
    flyttat till vårat första gemensamma hem och jag
    tyckte tavlan symboliserade några saker som jag
    länkar till oss: skönhet, styrka, färgsprakande och
    ett lugn. Det skulle bli så fint då vi firar 5 år den
    7e december, det skulle bli så fint att få fira med
    tavlan 🙂
    Kram, Elin Haglöf Stenberg
    Gillade på Facebook också 🙂

  14. Ja, den här är ju ganska klockren för oss: http://shop.textalk.se/se/article.php?id=15328&art=7788771 Den skulle jag behöva i hallen så jag kunde titta på den på morgonen när vi försöker komma iväg med två barn och jag känner stress och irritation komma över mig när en behöver kissa just som vi krånglat på henne vinteroverall, vantar och mössa och en har glömt gympapåsen och att säga till att han ska ha fika med sig till en skolutflykt, jag själv haft panik i garderoben och blivit sen och maken varit extra svårväckt. Då kan jag nog behöva påminnas om att jag är HÄR och NU och inte på väg nånstans som jag redan är för sen till.

    Fast å andra sidan så gillar jag ju faktiskt. choklad.

    Håller tummarna och önskar fortsatt trevlig vecka. 🙂

  15. Jag skulle välja tavlan ”Laban” – som är ett foto som visar en gammal bil framför ett hus i Italien. Det påminner mig om att livet inte bara ska vara jobba/äta/skjutsa/hämta/läsa läxor – utan att man ska leva sin dröm. Och min (hemliga) dröm är att under några månader få leva ett enkelt liv i Italien tillsammans med min älskade familj. Vi ska njuta av fantastisk mat, gott vin, köra omkring i en gammal skrutig bil och att bara njuta vara tillsammans! Lisen i Växjö

  16. Gokväll Emma,

    jag skulle vilja ha tavlan ”10 budord”, gärna i canvas! Den skulle få pryda vår hall, och ge en påminnelse varje dag om hur livet ska levas.. Det behöver man påminnas om, när allt går i 190 med hämtningar/lämningar, sjuka barn, deadlines osv osv 🙂

    Kram

  17. Åh! Kul tävling! Denna vill jag delta i!
    Å jag skulle vilja vinna tavlan som heter City Life, älskar att sitta på café å spana på folk, och fantisera vad det är för människor som passerar, men tyvärr så gör jag det för sällan… Men med den här på väggen känns det inte allt för avlägset! Och för att den var vansinnigt snygg!!
    Gillar självklart på fejjan!

  18. Skulle gärna vinna en tavla till min son som ska flytta hemifrån, den med de tio budorden skulle passa bra, särskilt att man ska smsa sina föräldrar 😉
    Har gillat på FB.
    Hälsningar Maria

  19. Jag ÄLSKAR 10 budord-tavlan. Så klockren och tänkvärd. Vill ha den som inspiration till såväl mig själv som mina fina döttrar (och man). Om man bara kan ta till sig EN sak var dag, så blir garanterat dagen lättare.

    Håller tummar & tår nu….

  20. Jag fnissade när jag såg På hedersord, korsord och svärord. Den är helt underbar och den vill jag gärna fnissa åt här hemma varje dag. Gillar på FB.

    //Linda

  21. Hej! Så kul med en lokal superduktig konstnär! Jag skulle gärna vinna ”Sverige” med vit bakgrund att hänga upp i Esters och lill-Olles rum. Hennes blogg var också väldigt fin! Kram!

  22. ”Lovetree” – den vill jag ha… till mig själv – bara för att den var så himla fin!

    Hej hopp!
    Sofia

  23. Vad kul tävling och roligt att få bekanta sig med en ny webbutik som har så mycket fint! Det fanns för många fina tavlor men ”Blå Dörrar” http://shop.textalk.se/se/article.php?id=15328&art=5244413 är nog vinnaren! Skulle hänga upp den ovaför skrivbordet eftersom jag tycker den skulle ge inspiration att gå igenom nya dörrar och våga sträva framåt i livet, för det är exakt vad jag skulle behöva nu då allting står lite stilla. Dessutom är ju färgerna på tavlan fantastiska och jag har nog en förkärlek för gamla fina dörrar, exakt som denna. Tavlan förmedlar helt enkelt en super bra känsla:)

    Jag sätter all in och gillar på fejjan också för den tavlan skall jag nämligen ha:)

  24. Hej!
    Jag önskar mig ”husen och fjärilen” i julklapp, den skulle passa så underbart bra i vår
    turkosa 50-tals hörna :-).
    Ha en härlig dag!

  25. Mina föräldrar och brorsan bor i Finland, svärmor bor ca 3 timmar fr oss, brorsans flickvän bor i Tokyo, mina vänner bor lite överallt och jag har själv valt att bosätta mig i Sverige före 20 års åldern… så jag har alltid långt till alla. Men tack vare telefonlinjerna är det ngt enkelt att hålla kontakten med dom flesta… 😀

    Så vad passar inte bättre än denna i 50 x 70 cm… http://shop.textalk.se/se/article.php?id=15328&art=9190940&grp=1016935

    DRÖMTAVLA !!!

  26. Jag skulle vilja ha Tio Budord, för den precis så där sann och klok som jag vill vara. Gillar på facebook också såklart.

  27. meeeen va svårt att välja!hittar minst två till varje rum i huset…men mest akut behövs en stor tavla ovanför soffan,och de underbara fåglarna på rad hade passat toppfint där.har alltid gillat fåglar på ledningar,fåglar för övrigt-näää not so much,möjligtvis herr domherre då 😉
    gillar såklart både carolines och någons fru på fb.hoppelihoppas på tur!

  28. Hej
    Om jag skulle vinna skulle jag helt klart välja
    ”åh vad skönt att vara hemma”.
    Vi är nyinflyttade i vårt första alldeles egna hus och det är lycka var gång man går in genom dörren.

    Btw, jag hittade hit via itoddd… och jag gillar verkligen din blogg och fullkomligt älskade din förlossningshistoria, du skriver så bra 🙂

  29. Hej!
    När jag kom in på Caro-lines hemsida så såg jag bara Fåglar på tråd den älskar jag för motivet,formen och för färgens skull (gillar L.Cohens ”Bird on a wire”…..).
    Nyfiken som jag är så gick jag vidare och hittade Reality in London …….passar min humor
    precis! Så där är det, kan inte bestämma mig, så jag är nog tvungen att ta bägge!
    Kram Gunilla

  30. Bara MÅSTE vara med för jag VILL VINNA de underbara FÅGLAR PÅ TRÅD!!!! Påminner mig så om UTSIKTEN från mitt rum hos FARMOR, där jag som LITEN bodde på SOMRARNA! MINNS o SAKNAR!

    GILLAR även på FB
    Hälsnigar Caroline

  31. Kikade in och fick se tavlan På Hedersord, Korsord och Svärord. Vilket underbar tavla!
    Nu vill jag gifta mig!

  32. I just called tavlan skulle det bli
    Den skulle skickas till mina släktingar på Island
    hänga i deras kök å påminna dem om att vi finns i svärje
    å saknar och tänker på dem

  33. För att försöka övertyga ’husbandet’ om att frukosten verkligen är dagens BÄSTA mål skulle jag välja ”Wake up and smell the breakfast”

  34. Jag valde ju tveklöst ”Tio Budord”..Älskar tavlor som dessa och ordet ”svär bara när ingen hör” får defenitivt en annan innebörd när man har en 3,5 åring ständigt närvarandes 😉

    Ha en fantastisk fredag och 2:a advent med familjen! <3

  35. Jag vill ha tavlan Klassisk ABC till min 4-åriga dotter som älskar bokstäver och skriver och ritar jämt. Den skulle vara jättefin i rosa i hennes rum 🙂

  36. Jag tycker väldigt mycket om tavlan med texten ÅH! VAD SKÖNT ATT VARA HEMMA!
    Tavlan skulle sitta på väggen i hallen så att det är det första jag ser när jag kommer hem, för att detta är verkligen vad jag tänker varje gång som ytterdörren öppnas!

  37. Åhh vilken fin tävling!
    OM jag har turen på min sida så skulle jag absolut välja
    ”wake up and smell the coffe” den skulle pass utmärkt i vårt nya kök!
    Och visst finns det inget bättre än doften av nybryggt kaffe en kylig vintermorgon!!

    Kramar Karolina

  38. Jag vill såklart vara med och tävla!

    Jag skulle om jag vinner vilja ha tavlan ”Trädet i öknen”. Det är inte bara ett fantastiskt fint konstverk som skulle göra sig väldigt väl i vårt nyligen omgjorda vardagsrum, utan även skulle jag vid varje ögonkast på tavlan bli påmind om livet och hämta kraft och styrka därifrån.

  39. Men åååå!
    Jag som så gärna skulle vilja vinna…och nu har jag missat tävlingen… Men om jag hade varit med och tävlat.. då hade jag velat vinna fåglar på tråd.. som den skata jag är:).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg