Att analysera igen.

Minns ni att jag gjorde en djupdykning i Google Analytics för ett bra tag sen, för att se hur folk hittade till min sida? Tänkte att det kunde var dags igen. Och även den här gången bjuder statistiken på en hel del låt oss säga annorlunda sökvägar.

Förutom de vanliga ”att vara någons fru” hittar man hit ofta via ”Hissgardin” och ”kladdkaka”. Det sistnämnda kan jag verkligen förstå då jag var manisk med mitt kladdkakande under graviditeten. ”Modellflygplan Ilva” ligger också i topp. Inga konstigheter än så länge. Men sen:

  1. Gårdstångavägen 9 harlösa. What?! Nån lär komma rejält fel om de tror att det är där jag bor. Och hur i helvete över hundra personer hittar till min blogg genom den adressen, det vet jag inte. Men välkomna, för guds skull. Känn er som hemma.
  2. Purelan någons fru. Bröstvårtscreme, alltså? Ja ja. Alla gillar vi olika. Kul att det inlägget (som för övrigt inte innehöll utförliga instruktionsbilder) attraherade så många.
  3. Fru preggo och nåt sånt. Ha ha ha! Det här är min personliga favorit. ”Och nåt sånt”. Precis.Så jäkla viktigt är det inte. Jag borde bannemig byta ut min header.
  4. Tindys tossor. Jamen se där! Vi har myntat ett begrepp! Ser du det, Tindy? Vi får starta webshop! Du med dina tossor (vilket jag först läste till kossor för övrigt och blev mycket förvirrad) och jag med min bröstvårtscreme. En hit.
  5. Att vara någon annans fru. Någon annans? Det låter jobbigt. Jag vill inte byta.
  6. Voluspa luktar gott. Ja det får man väl säga.
  7. Om jag var någons fru. Jaha? Ja, ja. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Får lite ”ensam ung kvinna söker”-vibbar på den här. Så om jag dyker upp blond på bloggen och skriver märkliga saker så får ni ingripa, okej? För då ligger jag förmodligen fasttejpad i källaren hos någon som kommer ner och sniffar mig i håret varje hel timme.
  8. Skäggiga damen. Ha ha ha! Fi fan. Inte okej. Jag är inte skäggig.
  9. Visa brösten. Nej tack. Särskilt inte om det hänger ihop med punkt sju.
  10. Smisk. Den kvalar fortfarande in alltså. Ihop med punkt sju och punkt nio kan ju detta bli en helkväll.
  11. Kissa på sig. Se ovanstående punkt. Nu börjar jag bli en smula orolig.
  12. Att smygtitta. Tjahapp. Det är tydligen freaky friday här idag.

Sedärja. Det var det senaste halvårets skörd det. Slutsatsen? Att jag har väldigt… eh… mångfacetterade läsare. Och en och annan stalker.

Precis som det ska va, alltså.

52 kommentarer till “Att analysera igen.

  1. Hahahah Fru Preggo och nåt sånt. Hahaha!
    Tackar dem som fixat dagen första asgarv ( bra start på födelsedagen det!)

  2. Haha! Men stämmer det verkligen? Ja alltså står det så så är det ju så, men nog inte en helt sann bild av läsarna får vi hoppas! Vet ej om jag vågar komma på bloggdagen isf;) Och guuud vad freaky att allt loggas sådär egentligen…
    Angående att vara någon ”annans” fru – så vet jag att jag av misstag fick upp det en gång på jobbet när jag ville se fall du hade lagt upp något nytt. Minns inte om det kom upp när jag sökte eller om jag själv på någotvis fick till detta. Men det har ju mig veterligen bara hänt en gång. Rätt kul sökvägar övrigt:)) hehe

  3. Jag klistrade in den där Gårdstångavägen-adressen i adressfältet på min webbläsare, och mycket riktigt mindes webbläsaren att den sett den adressen på din blogg.. Den står med i en kommentar här: attvaranagonsfru.se/2011/04/25/att-ha-sommarvader/, sen är det ändå konstigt att de som googlar hamnar hos dig, men det är väl bara trevligt 🙂

  4. Ja ibland allt det där självklara hittar man en del udda och lite knäppt.
    Det mest återkommande hos mig förutom Mrs G och If all days were holidays i olika varianter är nog HÖGREV och ÄPPELKAKA så det åts nog friskt av just detta i vårt avlånga land.

    Kram Mrs G

  5. Hahaha!
    Rolig läsning!
    Fru Preggo som visar brösten insmorda med Perulan samtidigt som hon smiskar nån annans fru och kissar på sig. Det var det jag googlade på för att hitta hit.
    Eller inte.
    Kram

  6. Så skönt…underbart att se vilka ljuvliga läsare vi har här i vårt fina land!!!
    Fredagsstämningen gick igång ordentligt vill jag säga, Tack/åsa

  7. Roligast var ändå ”Att vara någon annans fru”… Undra hur man kommer på att söka på något sådant? En önskan om en man som redan är gift? Att själv vara gift, men önska att det aldrig hänt? Många tankar snurrar i huvudet.

  8. Tack Emma för att du får mig att skratta så att jag får magkramp. Nu kan vad som helst hända idag för nu är jag på ett strålande humör tack vare dig. Tack för att du finns! Trevlig helg.

  9. Jag har liksom aldrig fattat mig på Analythics. Göra en guide åt mig (oss om vi är fler??) ba fö att de ä så kul å göra en guide? 😉

    Fin fredag på dig!

  10. Men jag tror att jag skrattar ihjäl mig…..
    Vad får alla allt ifrån,och tänk om det bor någon stackare på den där adressen,skapligt snopen den ska bli om den läser din blogg,ha ha.
    Du har verkligen räddat min dag.
    Själv hittade jag hit genom gulliga ”louise vita drömmar”

    Kram Thess

  11. Eftersom jag glömt lägga in din adress som favorit så söker jag alltid på ”När någon annans fru kissar ner sig och smiskar och nåt sånt. Då kommer man in direkt. Jättepraktiskt

  12. Och jag hittade dig via Helt Enkelt. Ni skulle ut på er första date. Och jag är så glad för det, för jag brukar inte kolla länkar eller bland kommentarerna. Men det var väl så kärleksfullt beskrivet så jag blev nyfiken. Och nu ska jag kanske få träffa Björn Ranelid pga det. Säger bara WOW!
    Trevlig helg /Sahra

  13. Haha, du är bra rolig du.. Man får alltid ett leende på läpparna (eller ett skratt) av att titta in här. Och tack för komplimangen, även om jag har en bit kvar till riktigt fit.

    Trevlig helg, hoppas att den blir jättebra! Kram

  14. Skratt!! :O) Var kom alla de där sista ifrån? Själv är jag skyldig till kladdkaka, har sökt upp det receptet mååååånga gånger, numera ligger det under mina favoriter :O)
    Ha en mysig fredag!

  15. Då var dagens första skratt avklarat… Hur skönt som helst, men som sagt huvudsaken är väl att folk hittar fram:-)

  16. Haha jamen då så. Då har vi ju rett ut vad folk letar efter för att hitta till din blogg. Smisk, visa brösten och skäggiga damen, bra kombination. Frågor på det? 😉

  17. än en gång fick du mig att sitta och fnissa för mig själv i kafferummet, medans dom andra blängde på mig och undrade vad jag höll på med. försökte förklara, att det här är i särklass den bästa bloggen jag läser, får mig alltid på gott humör, välskriven och ack så rolig. men serru, dom andra här i kafferummet pratar finska, så dom förstår inte – och att översätta nån av dina roligheter till finska tror jag skulle ta bort charmen… they don’t know what they’re missing!!!

  18. God Morgon!
    Det är ju inte klokt detta vad folk söker på egentligen. Men om jag ransakar mig själv lite så kanske det trillar fram både det ena och det andra sökordet som man luskat fram för att hitta något riktigt svårt.

    Hur är det man gör egentligen när man ska få reda på vad folk sökt på?

    Föresten så sprang jag på detta inlägg i morse och tänkte på dig. Du var väl förtjust i dessa?
    http://designtjejen.blogg.se/2011/december/handdukar-av-lisa-bengtsson.html#comment

    Hälsningar
    Yohanna

  19. Åh vad jag skrattar!! Vet inte vilken som är bästa men kanske att vara någon annans fru?!!
    Hoppas ni har en mysig fredag i grådiset. Själv skall vi masa oss iväg till Vellingeblomman och julmysa! Kram

  20. Haha sjukt kul hur folk hittar till bloggen. Var tvungen att kika in på min egna statistik men den var inte ens i närheten av lika rolig. Folk verkar mest hamna hos mig om man googlar ugglor, graviditet och barnrum 😀

  21. Hahaha… Fru Preggo och nåt sånt!
    Det låter nästan som den som sökt via detta varit lite småsur på att den inte kom ihåg namnet på din blogg. Den mindes Fru och Preggo men blev sen trött och skrev, lite irriterat, ”och nåt sånt”.
    Haha..behövde ett skratt. Tack!

  22. Emma! Det är inte okej att få mig att skratta högt på tunnelbanan i rusningstrafik! Det här är Stockholm, man får inte göra sånt här. Ser hur folk skruvar oroligt på sig och flackar nervöst med blicken i försök att fly om jag skulle bitas eller göra något annat instabilt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg