Att testa nåt nytt.

Minns ni världens häftigaste Susanne och hennes nystartade webbutik som jag gjorde reklam för nyligen? Jag var ju tvungen att testa den själv, supporta min local Susanne liksom, och bestämde mig för att testa ett mineralpuder jag aldrig provat förut. Jag är ju torsk på I.D Minerals annars men min burk höll på att ta slut och de är ju jäkligt dyra de där I.D, så när jag fick syn på Dermanord inne på webshopen var det bara att slå till. Jag tror att jag brukar betala runt 480 för mitt I.D och det här var en hundring billigare vilket alltid är välkommet.

Så nu måste jag göra lite reklam igen.

För vet ni? Det var faktiskt skitbra! Mycket ”lättare” än I.D och lägger sig liksom inte lika tjockt, känns lite mjukare på nåt sätt. Det är å andra sidan inte lika täckande som I.D så om man har dunderproblem med sin hy ska man nog inte välja Dermanord, men annars tycker jag absolut att man ska testa. Jag älskar mineralsmink just för den där lätta känslan, att huden liksom får andas, så det blir fem tummar upp för det här. Finns dessutom till specialpris med kabukiborste för 395 spänn här. Julklappstips till systern/kompisen, kanske? Eller bara happy hippo-shopping åt sig själv.

Sådärja. Nu har man varit dermatolog också, minsann. Nån gång ska ju vara den första.

21 kommentarer till “Att testa nåt nytt.

  1. Åh, nu blev jag ju sjukt sugen på att testa… Å andra sidan är jag också sjukt sugen på perigod-nagellacket från chanel och det kostar 145kr mindre. Tjejmatte!

  2. På de nya förpackningarna av Dermanord så står det Maria Åkerberg istället för märket har bytt namn. Kan underlätta att veta att det är samma märke när man letar efter det.

    Har hört att det är verkligt bra produkter. Skonsamma och ekologiska också om jag inte minns fel.

  3. det där med puder. använder ni det varje dag? Jag ser ut som en clown när jag försöker? samma sak med rouge. nu är iofs inte rödare kinder jag något generellt sett behöver. men ja. jag kanske har testat för dåliga?

  4. Underbart när man hittar saker som är bättre, och billigare.
    Men jag håller lite med Yllet. Puder funkar liksom inte på mig. Jag har så torr hy så om jag tar på puder ser jag ut som om hela aniktet ska krakelera. Som en antik vas ungefär. Det är ju liksom inte riktigt så man vill gå runt. Har ju kommit upp i åldern då jag vill se yngre ut…

    1. Men det är ju därför man ska ha mineralsmink, det ”smälter” liksom in i huden! Vanligt puder har jag aldrig, ser ju inte klok ut i det.

  5. Jag har samma puder sen i våras och är helnöjd! Rekommenderas. Extra kul då det är en tjej från ”byn” där vi bor som startat det och här kan man fabriksfynda. Fotkrämen i samma märke använder jag mycket flitigt och det är kanon det med.

  6. Tack för tipset!

    Apropå.. igår försökte jag hitta ett tidigare inlägg här med en webhop någonstans i nordväst tror jag och man kunde köpa fina nattlinnen och sånt där..
    Har du namnet på den?

    kram

    1. Hej igen!
      Var det inte hon som var blind som hade butiken? Jag kanske blandar i hop.
      Men i vilket fall som. Kan du inte sortera in dina inlägg som du tipsar om saker så man kan hitta dom? En Emma Tipsar om kategori?

      Kramis

  7. Jag kör också på det däringa mirakelpudrandet 😉 Är slav under BareMinerals men det är väl samma sak som I.D? Har haft bror och svägerska i NY så dom kommer hem med en laddning till mig.

  8. Hjärnan är bra lustig… 🙂 Jag läste att du gett den 5 tuppar istället för 5 tummar upp… måste berott på att jag läste en blogg alldeles innan ditt inlägg om ägg och tänkte förmodligen på hönor och tuppar nu… ehh… skumt. Hur som helst tummar eller tuppar, tack för tipset 🙂 🙂

  9. Är det inte olika nyanser. Måste man inte ha koll på det. Jag har aldrig provat mineralpuder. Någon donna på Åhlens sa att när man är så gammal som jag är ska man akta sig för det, därför det lägger sig i vecken. Eeeehh. Och hur ska jag tolka det? Att jag är gammal och rynkig.

  10. Hej! Är bara tvungen att ”lägga mig i” 🙂 Dermanord, numera Maria Åkerberg, är de mest skonsamma du kan använda! Jag hade problemhy, men började använda hennes produkter för 10 år sen, och oj, vilken förbättring! Jag kan varmt rekommendera allt i hela sortimentet 🙂

  11. Tack för tipset! Jag söker med ljus och lykta efter ett puder som inte får mig att se ut som en crack-hora!
    I.D är ju super, men är detta billigare är jag inte den som är den.
    Måste ju testas.
    Lägges i önskelistan alltså:)

    Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg