Att dra på bloggfika.

Sådär, nu åker jag och silkesapan in till stan för Odd Molly-kladdkake-träff och snicksnack! Fortfarande spöregn och murrväder, men vad gör det? Bara det finns kaka, som sagt. Då är jag med på vadsomhelst.

Och ps! Glöm inte att skicka in bilder på era älsklingar till Eggkids. Idag är sista dagen för att de ska hinna höra av sig till er i nästa vecka. Fotograferingen kommer att ske i Malmö.

Kavaj – minns inte, tunika – Delores Lucky Lina, korta Hunter

46 kommentarer till “Att dra på bloggfika.

  1. Fräscha du!

    Tänkte på dig igår när jag klickade hem kuddar från Ellos. Visst var det så att du hade liten förkärlek för insekter? Kolla inlägg från igår på min blogg. (är kass på att copypejsta på ajfånen)

  2. Supersnyggt, som vanligt, Emma! Men kommer du inte frysa? Här är det världens ruskväder och jag fryser bara jag tänker på att gå ut.
    Ha en härlig fika med töserna!
    Kram

  3. Hej
    Du har så himla fina bilder! Jag älskar dom. Vilken kamera använder du?
    Jag hittade ett erbjudande på halva priset på fotoböcker just nu på fujidirekt om du eller någon annan vill göra fina julklappar. 🙂
    http://minirenen.blogg.se/
    Mvh Elin och Minirenen!!

  4. Du är jättefin Emma, undrar bara hur det kommer sig att det är skärpa på allt i ditt ansikte för utom din näsa?? 😉

  5. Gud vad du är vacker! Helt fantastisk! Supersnygga morsan.se vore en bra bloggadress för dig! 😉 Ha en bra eftermiddag, själv ska jag ut och rida i regnet. Blir säkert bra när man väl kommer ut.

  6. Du är rent utsagt otroligt vacker, Emma! Det har jag visserligen alltid tyckt, men det var något extra med den här bilden!

    Du kanske minns..att jag skrev till dig förut och frågade dig om råd när jag hade en hundvalp sedan tidigare och tänkte ta hem ännu en..? Nu tänkte jag hur eller hur be dig om ett igen!

    Jag studerar för närvarande. Förra söndagen skickade jag in en jobbansökan eftersom jag ville ha ett extrajobb. Till min stora förvåning hörde företaget av sig redan följande eftermiddag och vi bokade in en arbetsintervju. Denna ägde rum i onsdags och jag fick jobbet på plats. Jag börjar på måndag. Det är ett lagerjobb..Så det är inget ”fancy” men det är arbetslivserfarenhet och det är extra pengar. Jag vill verkligen klara jobbet..men jag oroar mig för hur jag ska tackla ett så pass fysiskt krävande jobb men också för huruvida jag KAN lära mig köra en truck.. Jag kan ju knappt köra en cykel! Dessutom så är det väl egentligen ”inget jobb för mig”.. Men jag skulle behöva (och jag vill) få det att fungera..åtminstone en tid framöver. Så hur ska jag tänka, kära Emma? Hur ska jag ta mig igenom min första dag på arbetet? Kram. En annan Emma.

  7. Jag ville komma..säkert!!!! Men så som jag har jobbat så skrek min kropp..sooooooova…lääääänge…~så jag får pyssla hemma idag och bara få kroppen att må lite bättre:) puss.))

  8. Hej!
    Jag har ett exakt likadant skåp i mitt sovrum. Det enda som skiljer är dekorationen på sidan vid dörrens överkant. Vad jag fått veta är det min morfars farfar som tillverkat det jag har. Vart har du fått ditt ifrån? Vet du vem som ägt det?

    Du har gjort ett väldigt bra jobb med det du har i alla fall. Mitt är också vitmålat och jag vet inte riktigt hur det såg ut från början, då det var målat i en annan kulör när jag fick ärva det.

    Ha det bra och trevlig fika!

    Hälsningar Catrine

    1. Hej Catrine!

      Har tyvärr ingen aning, jag köpte det på Blocket så jag har ingen historia till skåpet 🙁

  9. Du är fantasitiskt vacker!!

    Jag har en baby på 6 veckor som tar lite tid, men jag brukar alltid läsa din blogg när jag får en stund över 🙂
    Du verkar så himla snäll, du har verkligen en feel-good blogg!

    Dessutom har du all min empati ang. svanskotan. Jag lyckades också bryta (?!) den nu vid förlossningen. USCH!

  10. Jaa Gud, och nu ska du inte tro att jag är religiös men på väg att bli när jag ser bilder på dig för du är vacker som en ängel (och dom har väll något med Gud att göra har jag för mig)
    Amen

  11. URSNYGGT! Men kan inte du kika varifrån kavajen kommer ifrån? Finns det ingen lapp med ett märke? 😉

    1. Det är nåt obskyrt märke jag aldrig hört talas om och inte hittar när jag googlar; Heart in chains. Tror jag köpte den från nån engelsk webshop för två år sen ungefär.

  12. Butiken Dea Axelssons Mode hade en sådan kavaj i somras på sin rea, den är iallafall på pricken lik.

  13. Vad fin du är! Och kavajen är ju fantastisk! Vill också ha en sån!! Ska kika in hos Dea Axelsson när tillfälle ges o se om de har nån liknande som nån skrev ovan. *hoppas!!!!*

    Förresten, läste kommentarerna ovan, och det kanske är ett internt skämt, men har du gjort nåt med näsan eller?

    Tack för den bästa bloggen av dem alla! <3

    1. Ha ha ha! Nej jag har inte opererat näsan 🙂 Det är två fokuseringspunkter och ett starkt fyllnadsljus, det är jag som har slarvat i redigeringen. Närljus kommer så rakt p suddas skuggor ut.

  14. Alltså den där tunikan, jag satt och dreglade över den som en tok igår på gymmet.. Svettades också för den delen. Jag kände med ens en motivation till att hå ut ich jobba sen igen, för fyfan vad snygg den är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg