Att ha sagt hej till de man saknar.

Tänk att ha lyckats samla så många människor att tycka om på en och samma arbetsplats. Jag är så tacksam för det, för den där känslan av att komma hem när man stiger in i ett rum med människor man inte sett på tre månader och verkligen saknat. Det är ju så stor del av arbetsglädjen det där, att det verkligen är en glädje, och den kommer av att de man delar arbetsvardagen med är såna som får en att skratta så man gråter och som får det att fladdra lite extra i bröstet av glädje. Jag kan ta mig an nästan vilken arbetssyssla som helst, bara jag vet att det är de här personerna jag delar den med.

Nu sitter vi och äter frukost (alltid dessa pepparkakor) och laddar för att göra något riktigt jobbigt idag som jag har dragit mig länge för. Men det är ju så det är i livet. Man måste ta de sakerna också. Och det kommer att ha varit riktigt bra att ha fått det gjort.

Så vi hörs lite senare i eftermiddag, allihop.

Tills dess kan jag tipsa om att jag såg på nyhetsmailet att C’est la vie har 25 % på ALLT (även reavaror) med koden ”advent12”. Det var riktigt bra för det sista julklappsfixet.

Men nu; mer pepparkakor!

Och vad det gäller biljetterna så finns det ju tyvärr bara 100 stycken, så det blir först till kvarn som gäller. På söndag att komma ut en länk till ett formulär där man anmäler sig. Där kan ni också välja hur många biljetter ni vill ha – det går alltså utmärkt att skaffa till sig själv och en vän (eller hela släkten för all del) om man vill.

22 kommentarer till “Att ha sagt hej till de man saknar.

  1. Känner igen mig i det där med arbetskompisar. Tror dom finaste människorna i världen samlas på vissa ställen som barnkliniken i Hbg! Det är verkligen viktigt!

    Ha en fin lördag! Kramar

  2. Vad härligt – en sån arbetsplats ska man ha.
    Såna universitetskollegor har jag, sån praktikplats har jag och de flesta timjobbskollegor jag har är såna – lyckligt lottad jag är 🙂

  3. Den där arbetsglädjen är verkligen A och O på ett jobb. På mitt nuvarande jobb finns det noll av det, inte på vår avdelning iaf. Alla är individualister och att känna glädje att gå till jobbet har jag aldrig känt där, förstår du att jag fantiserar om att gå in där och säga upp mig?

    Ha en fin morgon och fortsatt fin dag nu! Kramar

  4. Låter som en drömarbetsplats! Vad härligt att ha förmånen att ha så fina kollegor.
    Hoppas det där jobbiga kan avverkas någorlunda smärtfritt. Alltid skönt att ha såna saker avklarade sedan.

    Ha en fin dag!

  5. Visst är det helt underbart att man har fått en sådan härlig arbetsplats! Jag känner precis så för mina kära kollegor också.

    Hoppas att det går bra idag, det där som ni har dragit er för att göra.

    Kram

  6. Lycka till med det jobbiga! Ikväll njuter du till max;) Och du, vilken fantastisk kristalkrona. Vart kommer den ifrån?? Kramen/Anne

  7. Du måste ha världens bästa jobb och jobbekompisar. 😀 Så glad man blir att höra det.
    Ha det så bra idag och lycka till med det tunga…efter är det lättare.
    Kramar i massor!

  8. Känner igen mig med arbetskompisar. Vi har precis varit en vecka i Älmhult för att se det nya sortimentet för det kommande året, en övning som skulle kunna varit ganska trist mtp att det det dels är länge, en hel vecka.. men också då det finns absolut inget att göra där. Vi hamnade dessutom på en spökande herrgård 20 min utanför byn. Men vi tillbringade kvällarna med att dricka vin och skratta tillsammans. Världens bästa även där 🙂
    Här ska också tas tag i jobbiga saker. Ska bara kasa ur nattlinnet först….

    kram Victoria

  9. Det är verkligen GULD värt att ha fina arbetskamrater!! Och så viktigt att man trivs:)
    Vet inte om det är tungt eller bara halvtungt som väntar..Men ta två pepparkakor från mig då:))
    fin..kram..

  10. Härligt ni verkar ha haft det :)!
    Så stilig Svåra Lena var! Hälsa henne att hon såg het och farlig ut 😉

    Tack för svaret ang biljetterna, låter hur bra som helt!

    Emma, du har väl kollat nu så nite servern strejkar imorgon när biljetterna släpps? Det vore ju för hemskt!!

  11. Men va f****n. Jag är ju inte hemma i morgon klockan 12 (å inte tillgång till la computer heller) å jag hoppar från the Islandbridege om jag inte får biljett. Gaaaaah! Emma, Emma! Vem ska jag behöva ligga med för att få en biljett?? Moahahahah….

  12. Vilket härligt kalas det verkar att ha varit och vad lyckligt lottad du är som har det så på ditt jobb.
    Det är VIKTIGT.
    Man tillbringar alldeles för mycket tid jobbandes för att vara på ett ställe där man vantrivs tillsammans med människor som man inte går bra ihopa med.
    Tyvär så ä’r det ju allt för ofta att det är på det sättet, fel.

    Hälsningar
    Yohanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg