Att ha fixat 10 till.

Ja, nu har jag 10 platser till så några fler kommer att få bekräftelsemail idag. Vad säger ni om eftersläpp? Skulle det vara nåt bra? Då får man ju tyvärr inte Ranelid och mat, men man får komma och träffa alla och ha en dunderkväll och jag skulle kunna baka ihop nåt bra.

11 kommentarer till “Att ha fixat 10 till.

  1. Åh, va duktigt. Vet du, det är nästan så jag skulle kunna komma för bara eftersläppet, men att ta sig från Helsingfors för en efterfest…. hmmm… jag vet inte riktigt var man ska dra gränserna 🙂

  2. Jag kom på en sketa bra idé!
    Ni kör ALLT via länk upp på storbildskärm eller direkt på bioduken till alla Folketshus så kan vi som har för långt att resa vara med på festen.
    Skit smart!
    Det fixar du väl Emma? 🙂
    I sån´t fall bjuder jag på popcorn!

  3. Åh jag skulle kunna tänka mig att köpa en biljett utan att ta någon plats över huvud taget, bara för att få känslan av att få vara med lite på ett hörn så där, fast i horisontalläge hemma – 80 mil därifrån- bara för att du e helt otrolig, å det skulle va så kul att träffa dig irl, för att det verkar bli ett kanon event, åsså de otroliga priserna förståss!

    Kramar från fd Preggo-kollegan,
    Malin

  4. Jag som varit försjunken i en massa jobb har missat att platserna släpptes, så himla sorgligt typiskt… Hoppas dock all lycka till! Lia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg