49 kommentarer till “Att få lite rampfeber.

  1. Hi hi, det hade ju varit helt underbart! 🙂
    Ååå vad jag önskar att jag hade kunnat vara med. Men detta kommer med all säkerhet bli en succé, så nästa gång…då bara SKA jag komma – så dé så!

    Ha en fin dag Emma!
    Kram Jeanette

    1. Ha ha!!! Du är ju alldeles undebar!! Snacka om att bjuda på sig själv!! Önskar att fler kunde göra det o ha lite distans till sig själv el vad man nu säger!!! Ffa idagens samhälle när allt skall vara så perfekt med stylade, opersonliga hem o smink o bantnings kurer o allt går längre ner i åldrarna!! Igen, du är fantastisk!! Leo kan vara lycklig som har en sådan mamma!! Han får en underbara start här i livet!! Ha en kanon dag!! Kram Lisa S i H-viken

  2. Oj du kommer ni att bli kändisar också på eventet.
    Tjusigt, vem är PR-ansvarig?;)
    Hoppas så att ni kör LIVE från eventet så att vi andra kan få vara med och kika lite.

    Hälsningar
    Yohanna

  3. Fast vi får väl göra så att alla som kommer får ta med sig en bild av sig själva när de har en ”gås oplockad” med Moder Natur, så behöver du inte känna dig ensam! 🙂 Och det är klart att du ska hamna i tidningen ju – detta är ju fånstort!!

  4. Haha härligt! Fast 200 bloggare är kanske inte riktigt sant, det var väl inget krav med en egen blogg? 🙂 haha du är för härlig!!

  5. Eller hur? Den bilden hade varit helt fantastisk att illustrera eventet med 🙂 Åh, vad jag längtar till det är dags….med pirr i magen, det ska ändå erkännas 🙂
    Kramar Kicki

  6. Ge dig själv en stor klapp på axeln och var stolt över dig själv när du går och lägger dig. Tänk att du dragit igång allt detta! Ingen liten fika träff precis.. Du kanske borde säga upp dig och starta eventfirma?! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg