Att ha fått julklappar att bli glad i.

Av mannens syster fick jag ett berlockarmband som är sådär litet och nätt att jag blir alldeles flickig inombords och vill ströva runt i prassliga kjolar och sjunga med fåglar och sånt. Och svärföräldrarna skämde bort mig med ett hand-paket som heter duga. Snart kommer jag ha silkesfingrar, i shit you not.

Leo fick kläder, gosedjur, en speldosa och så den här underbara tingesten som ni kan se ovanför. Den kom ifrån hans mormor och jag fnissade gott åt den. Jag är ju galen i trofeér själv, och nu kan silkesapan ha en på sitt rum också. Sådan mor, sådan son liksom. Det ska ju börjas i tid.

Ja där ser ni honom framifrån också, om än lite suddigt. Han ska upp ovanför barnsängen idag minsann, ska bara övertyga mannen om att det är en strålande idé att leta upp hammaren. Och till höger ser ni nåt vackert från ILVA som jag sneglat på ett tag och som svärföräldrarna snappat upp. Den ska hitta sin plats inne på kontoret, tror jag. Där kommer den nog att trivas fint.

Och av mannen då? Ooooo, det kommer senare idag. Bloggkläder och nåt
tjutframkallande prassligt. Ni ska få se. Som vanligt dog jag litegrann.

14 kommentarer till “Att ha fått julklappar att bli glad i.

  1. Det där med att leta upp hammaren och sen hitta en passande spik brukar ta VÄLDIGT lång tid här hemma;) Så lycka till- hihi. Tror det blir superfint när den kommer på plats. Väldigt snyggt berlockarmband….God fortsättning finaste Emma.

  2. Fina klappar! OM:s handcreme är helt underbar! Har en flaska står på jobbet hela tiden. Det enda som verlkigen hjälper på mina torra frisörhänder vintertid…..

  3. ILVA prylen har jag också sneglat på. Till kontoret. Men ska bara övertyga mannen om att det måste tapetseras först och städas och sorteras. God fortsättning

  4. Så fina julklappar! Visst är det kul med paket, spelar ingen roll hur gammal man är=)Njut av kvällen nu söta tjej!;)

    Kramar
    Adela

  5. Fina saker allihopa! Vi vuxna bestämde faktiskt att inte byta julklappar i år även om jag egentligen både älskar att köpa till andra och självklart få 🙂 Men mannen och jag ska köpa oss något fint till hemmet som vi båda vill ha, det är kul det också. När man inte köper till andra kan man ju unna sig själva ett och annat istället 😉 Även om det inte blir överraskning då vill säga.
    Ha en fin kväll! Du får gärna meddela hur den där handkrämen är sen. Handkrämer har jag nog provat de flesta av, men inte den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg