Att ha måndag ihop.

Och så börjar Den Stora Gemensamma Ledigheten, och vi sitter som två nördar i soffan och mornar oss med att psykos-surfa våra flavour of the month-besattheter – mannen surfar cykeldelar och jag surfar Ewa i Walla. Tack och lov är vi likadana där; vi har perioder där vi går upp fullständigt i något, alltså verkligen uppslukas, och sen är vi liksom inte riktigt kontaktbara under den perioden. Det är inte riktigt friskt, men det är förbaskat effektivt. Ge mig en halv dag och jag kan lova att jag har nosat rätt på den absolut billigaste Wallan. Förmodligen befinner den sig i en grotta i östtyskland och kvinnan vid namn Greta skippar inte alls till Schweden, men efter lite pretty please och en dos beslutsamhet brukar det mesta ordna sig.

Så ja, såna är vi. Just nu har mannen dock övergått till att visa upp en Lamaze-älg med ringar i svansen för Leo och säga: Det här är Taaaage. Eller var det Hälge? Hälge var det va? De brukar nog heta Hälge, det var nog bara jag som sa Tage. Har du sett vilken konstig svans han har? Det är en ju anomali. Det var märkligt. Vilken får mig att fnissa så datorn hoppar för det är bara han som kan prata anomalier med en knappt tremånaders bebis. Det är min man, det.

Men nu ser vi till att starta den här måndagen, tycker jag!
Armarna uppåt sträck och allt det där.

11 kommentarer till “Att ha måndag ihop.

  1. Härligt! Jag gillar att umgås så, skavfötters i soffan med varsin dator på magen, verkligen underskattad par-sysselsättning. God fortsättning!

  2. Visst är det härligt att gå upp sådär i något! Jag är likadan 🙂
    Älgen och andra saker från Lamaze kan jag varmt rekommendera. Lilly hade både älgen, en elefant, ett ufo-babygym (som spelar och rör sig!!) och även en ”magplatta” (en nyckelpiga att ligga på för att stärka nacken samtidigt som de leker på mage). De är toppengrejer Lamaze! Kanske inte de snyggaste med alla färger osv men vilka leksaker är egentligen fina… Finns inte så många varianter i Sverige (vad jag har hittat) men i Danmark finns det mycket. Fast det är nog på frammarch här nu också verkar det som. Heja erat surfande 😉

  3. Låter rätt mycket som hos oss 🙂
    Nördandet med varsin dator alltså. Gärna samtidigt som tv:n är igång och vi spelar wordfeud. 🙂
    Kram Kicki

  4. Har man 4 pojkar hemma så sitter man på post vid köksbordet o skruvar ihop…Lego, bakugan, bilar, tågbanor, beyblade, gubbar med svärd, gubbar med rustning, bilbanor, kollar varför vissa av spelen inte funkar, lyssnar på melodier från fischer and price….och undrar när dagis o skolor öppnar:))

  5. Jag som trodde att jag och Jimmy var totala outsiders som satt bredvid varann i soffan på kvällarna med varsin dator i knät, att alla andra kollade tv ihop eller spelade spel. Typ. Sånt gör man tydligen inte nuförtin. Inte så mycket ufo i mig med andra ord. Skönt faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg