Att göra inget särskilt alls.

Vi har riktigt jäkla murrväder här hemma, flickorna trycker i soffan med slokande öron och mannen bäljar té och själv går jag runt i onepiece och tittar till kvällens middag i ugnen och peppar mig själv inför morgondagens första Eggkids-fotografering. Ska bli så vansinnigt spännande! Jag har en miljon bilder i huvudet som jag bara vill få ut.

Och hörreni; glöm inte bort att skicka beskrivningen av er själva inför Bloggeventet. Jag behöver dom till Något Riktigt Hemligt och ju snabbare jag får dom desto snabbare hinner jag bli klar. Moahahahaha, ni skulle bara veta vad jag har i bakfickan åt er! (Men bara snälla saker, såklart, så var inte nervösa). Uj uj uj.

Men nu ska jag sänka ner mig i ett bad och ligga där och guppa tills jag blir alldeles skrynklig, tror jag. Är det murrväder så är det.

35 kommentarer till “Att göra inget särskilt alls.

      1. Åh guud va roligt! Jag kan tyvärr inte komma heller, så jag hoppas (och tror) att de blir en kanon succe så du vill ordna fler gånger!

  1. *Skrattar*
    Vi har just funderat på om det är något fel på SnyggÅke *pekar mot vovven vid mina fötter* som bara ligger och sover idag. Det verkar som om de fyrbenta har någon form av nationell vilodag idag.
    Må gott

    //Britt

  2. Åh. Jag önskar att jag hade hunnit norpa en biljett, men.. you snooze, you loose. Ni kommer säkert ha en alldeles förträfflig kväll, du verkar vara grym på att styra upp saker!

    Och du, ett varmt bad låter väldigt härligt. Själv ska jag såå fort jag är klar på jobbet åka hem och mysa i soffan med sambo och hund. Vi ska börja på en ny serie idag, bättre tisdagskväll finns inte!

  3. Haha så spännande. Det är nästan så att jag är redo att skicka en beskrivning av mig trots att jag inte har förmånen att vara med.
    Och ja, är det murrväder så är det. Guppa på.

  4. Ny på din fantastiska blog som gett mig många sköna skratt under lata soffstunder i helgen! Hög igenkänningsfaktor när när man ligger med tjock bebismage på rygg i soffan, vargen snarkandes brevid och mannen duktig nattjour…
    Du har kanske nämnt det i tidigare inlägg, men var har Sigge blivit av?

      1. Fina Sigge, slår vad om att han fortfarande dagdrömmer leendes om öppna åkrar, långörande blondiner och eftermiddagar i soffan 🙂

  5. Hos oss är det 1 meter snö och storm, inte kul det hellre. Men man får vara tacksam så länge det inte är – 36 C och drivis…

    ~Ingrid

  6. ååh här ligger jag i min
    säng & läser din blogg.. de blåser storm utomhus,inte ens kattan e ute.. då vet man lixom..

    längtat efter en bebis gör jag med, sen din silkesapa gjorde entré här har de peppat mitt bebis sug ytterligare.. och jag hoppas att vi här snart kan gå runt mysa över en graviditet.. hoppas hoppas!!!

    trevlig kväll! kram

  7. Åå vad mysig med hemma-mys!
    Själv har jag mellandagsrea-shoppat nya doftljus som doftar jasmin!

    Och nu blir det bio! Perfekt för en slökväll som denna 🙂

    Men du, nu blir jag ju nyfiken och får prestationsångest ang min beskrivning! :/ Inget pinit va? Elle jo förresten! Det kan bli kul ;)!

  8. Hej!
    Är så avis på alla som kommer med. Jag unnar verkligen alla att få vara där, samtidgt hoppas jag ju på att några ska få förhinder så att jag o min syster kommer med ;-).
    Allt det bästa till dig goa tjej som delar med dig så mycket!

    Kram Eva

  9. Håller med ovanstående skrivare, Tindy! Sååå spännande! Jag hoppas min förvirrade beskrivning kom fram ordentligt 🙂

    Och jag måste bara tipsa om ett te om ni inte smakat det innan, Breakfast in New York!! OMG!! Så gott det är, kostar lite, men ååååå så värt det!

  10. Åh! Bloggeventet! Jag var så sent ute att jag missade paxa en biljett. Har du möjligtvis möjligheten att sätta upp en person på en reservlista, ifall någon lämnar återbud? ;O God fortsättning!

  11. Ser framemot blogg träffen, ska bli så spännande. Detta med att beskriva sig själv med så få ord, inte alls lätt. Får klura på de tills imorgon. Nu är de te drickande (White Christmas) som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg