Att ha en son som garvar med ljud.

Om någon för ett år sen skulle sagt att jag tolv månader senare skulle stå böjd över ett skötbord med händerna för ögonen och tjuta av lycka över det faktum att min son hade börjat garva med ljud (mjuka, tandlösa hääääää) hade jag nog bett den personen gå och kamma sig.

Ja.

Livet förändras sannerligen. Hundra gånger till det bättre.

47 kommentarer till “Att ha en son som garvar med ljud.

  1. Jaaa…du tänk så allt kan ändras. Och inte bara det. Vet du att saker som kändes så himla viktigt innan…spelar ingen roll längre!!
    Så härligt leende….Det där första smilet eller skrattent direkt från mag gropen…lycka rakt i genom 🙂
    Kram

  2. Jaaaaaa! Det är ju såå himla härligt! Och vackert. Sedan blir man (jag) lite smått besatt av att få till de där garven och beter sig riktigt fånigt bara för att få höra de där porlande garvstönen. Och att kittla är fusk tycker jag. Näe, det ska skrattas av ren glädje för att mamma har pruttatmedmunnenochsamtidigtdansatfuldans. DÅ är det äkta.

  3. det är ju liksom det som är så nice med livet!!! NJUT!!! ps jag har bokat biljetter till ditt event ( så klart!!) och jippi!! men jag är ingen bloggare läser bara bloggar, men det är la helt ok va? ville bara dubbelkolla efter artiklen i tidningen om att det va ett typ ”bloggevent”. fast är det så får jag la start en blogg.. för jag ska bara komma till din fest!!! ha det great!! kram ann

  4. Så härligt! Och vet du vad som är ännu härligare? Du har massor av såna moments framför dig. Om sex år står du med en liten tand i handen och tjuter framför världens sötaste grabb med glugg mellan tänderna. Jag går och kammar mig nu istället för ra bbla upp fler såna tillfällen so man inte kan föreställa sig.

  5. Åh ljuvligt!
    Igår skrattade jag så jag grät floder när min son på snart 2 år petade mig i armhålan och sa –”-OJOJOJ Skägg!!” =) =) =)

    Alldeles alldeles underbart!

  6. Åh kära du, innan sa man till mig att det blir bara bättre och bättre. A visst tänkte jag, men bannemej de som sa det hade verkligen rätt, nu är mina små apor 5,5 och 3,5 år och underbart underhållande. Men härligt att du njuter av nuet för det är ju alltid där man är just nu!

  7. Herregud! Du kommer att böla över det mest konstiga saker! Jag har i dag fällt en liten tår. Över att min stora tjej har fått mens. Konstigt kan tyckas att man bölar över nåt sånt men det var både glatt och lite sorg över det. Sorg över att en era liksom är över och nåt nytt börjar…..

  8. Sitter och snörvlar i sängen och slötittar på kanal E (Entertainment) och det är ett program om Mel C du vet Scary Spice. Hon gav sin lilla dotter en sköldpadda att somna till. Exakt en sådan du visade. Skulle vilja ha en själv nästan 😉

  9. det vackra i livet …*ler.
    Har ju inte upptäckt din blogg förräns nu ….men du skriver ju helt underbart ……kommer absolut hälsa på igen.

    Önskar dig fina dagar med den lilla skatten och får väl passa på att gratulera till maken också…..tänk att ha en som tänker rätt ….har haft många som har tänkt sååå fel …*skrattar

    Kram från Göteborg

    Pernilla

  10. Som jag skrev tidigare idag; har fått för mig att du är en person som skrattar mycket, så tror jag garanterat att din son kommer ta efter. Det är fantastiskt att se vad de tar efter redan i mycket tidig ålder. Och kan det bli bättre än att få växa upp i ett hem med mycket skratt. Knappast. Ha en fin kväll!

  11. Ha det bäst, Leo är lik sin pappa till utseendet tycker jag. Men jag tycker att han är lik dig på annat sätt som jag inte kan sätta fingret på 🙂

    Kram
    Elisabeth

  12. Å vet du vad? It only gets better! Å för var dag som går så älskar man dem lite mer :)!

    Det är den bästa känslan som finns när man får den där ”Hey-världen-stanna-upp-ett-tag-min-son-gurglar-faktiskt”-känslan. BÄSTA!

    KRAM

  13. Ååååååhhh! Barnets första riktiga skratt är något av det vackraste som finns. Det är lycka ända nerifrån magen. Och som så många andra skrivit: det kommer mer. Många första gångenögonblick som förändrar hela ens uppfattning om världen. Dessa söta, omöjliga, små barn!

  14. Visst är det härligt med det första leéndet, skrattet och den medvetna kontakten man får med sitt barn. Du har många glädjeämnen framöver att längta till, tex första orden, när han börjar krypa och gå. Själv har jag firat min son som fyllde nitton år idag, ja tiden går fort.
    Ha det gott.
    Linnea M i Jämtland

  15. Ja det är härligt! Jag vet själv hur jag tänkte med jämna mellanrum, Det här måste vara den goaste åldern, och sen kom en ny då jag tänkte, Nej det här måste vara den goaste– sen kommer nästa..hihi så är det! Kram!

  16. Kommer så väl ihåg den känslan. Den har egentligen inte förändrats nämnvärt utan bara förstärkts med åren…..hur nu det kan gå till!!??

    Han är ljuvligt söt!
    KRAM

  17. Han ser helt underbar ut! Är på väg för att pussa min systerson för första gången… Förväntan!

    Och visst är det tur att livet förändras och att man inte vet allt i förskott!!
    Kram Cecilia

  18. Ja va härligt!! Så söt han är!
    Igår skrattade min dotter högt åt sin egen spegelbild, ha ha, kort därefter blev hon jätte ledsen. Stackars skrämde sig själv, hi hi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg