Att göra sånt man älskar.

Herregud vad trött jag är nu.
Efter någon timmes knäkrälande, fågelljudsgörande, smackande, skrattande och fotograferande är min amningshjärna ungefär lika effektiv som SJ är varje gång det snöar. Lägger man sen till lite bildpill på det också så är jag i riktigt zombie-flöde och dreglar nästan och min man får säga hmm? varje gång jag pratar eftersom det mest är mummel.
Men det är lyckligt mummel och det är skön trötthet, för ingenting slår känslan av att hitta något man älskar att göra; genomföra det och sen se det växa fram.

Nej. Det är oslagbart.

På tal om att älska. Jag har beställt min femte Ewa i Walla nu. Jag veeeeet. Det är inte riktigt friskt. Men en fick jag ju av mannen så den räknas liksom inte. Så då är det bara fyra kvar. Och en av de har ni ju sett redan, vilket lämnar tre kvar. Och samtliga är inköpta på riktigt bra rea-pris och från världens alla hörn och nu är jag nog färdig för ett tag, och ja jag vet att det säkert inte är sunt och allt det där – men ni ser ju!

Ewa i Walla är liksom jag. Och då är det okej. Är det inte? Jo.

Om det är på rea är det okej.
Och om det gör en lycklig.

(Jag tror jag ska brodera det på en kudde).

40 kommentarer till “Att göra sånt man älskar.

  1. Vilka fina kläder, tack för tipset, jag frågade vid något tillfälle om det fanns en biljett kvar till bloggträffen, bara att vara med på dagen, jag skulle så gärna vara med..Kram Helena.

    1. Nej de är tyvärr slut, och reservlistan är lång. Men skulle det komma många avbokningar släpper jag biljetterna igen 🙂

  2. Underbart att vara trött på DET sättet! Efter att få gjort något man ÄLSKAR!!!

    Ha ha ha! FEM st…. Jaaa, varför gå halva vägen liksom? 😀

    Kraaam Carin

  3. Det där med kudden gillar jag. Kan vara bra att påminna sig själv ibland – att göra saker för att det gör en lycklig.

  4. Så fin bild, kläderna klär dig verkligen, bara det är skäl nog till att äga fler eller hur? 🙂
    Såg ovan att reservlistan va lång, misstänkte det. Får hoppas att det kommer ngt mer tillfälle.

  5. Bilden på dig i fönstret, älskart! Underbar!

    Så mysigt att hålla på med knäkrälande, fågelljudsgörande, smackande, skrattande och fotograferande <3 resultatet ser fint ut!

    kram

  6. Såklart man får älska en stil. Man mår ju bra av det. Om inte annat för en ytterst kort stund. Som idag. På lunchen. Och svettig blir man av julrea.

  7. Den var du värd! Vilken härlig dag du måste ha haft, skulle också vilja vara trött efter en dag av kreativitet:)Istället för vanlig trötthet, menar jag;)

  8. Oj vilken hög igenkänningsfaktor!! Fick en cream-klänning i julklapp och har nu (eller så snart posten kommit) fem stycken, inte illa pinkat på lika många dagar! 🙂

  9. Hej,
    Dina Walla kjolar är helt underbara. Jag har försökt att damsuga nätet för att hitta dessa som snabbt åkte upp på must have listan, men i de båda nämda butikerna är de slut så var kan man hitta dessa måntro? Tips emottages tacksamt, Kramiz, /Karma

  10. Om man hittat nått man gillar finns det ingen anledning å bromsa i första taget, varken när det kommer till fotografering eller kjolar. 😀

  11. Åhhh så snygg du är i Ewa i Walla. Bilderna på Eggkids är helt bedårande också. Du är så duktig. Ett nöje att läsa din blogg som alltid.

  12. Oj vad du är fin!
    Tokfin och du har helt rätt i din analys, det är du och såklart du ska köpa det du vill ha när du nu hittat ”dig själv”.

    Jag är likadan, speciellt när det gäller jackor och skålar. Det är också lite sjukt, speciellt när man har en hall på 1 x 1 meter… det blir som lite fullt.
    Sambon förstår inte alls min dille på skålar, hans kommentar är jämt ”men har du inte en såndär och köpte du inte nyss 3 skålar…? ” typ.

    Jaja… det är går inte att förklara för de som inte förstår :=)

  13. Eller om man är utomlands! Jag slog till på en alldeles underbart ljuvligt elegant grå kappa igår och var tvungen att ta en drink för att mildra chocken. Inte snordyr, nej, men helt klart över min normala prisklass…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg