Att göra sig redo.

Idag är det Eggkids-fotografering och kameran är laddad och fjärilarna är i magen på det där sättet de alltid är inför nåt sånthär, och det ska bli så himla himla roligt. Vänjer man sig någonsin, tror ni? Jag är alltid helt uppskruvad inför fotojobb och bilderna trängs i huvudet och jag blir nervös över hur jag ska få dom att förflytta sig från min Alice-i-underlandet-hjärna in till kameran och sen ut igen.

Men på nåt sätt går det ju alltid. Så nu kör vi, tycker jag.
Heja onsdag!

23 kommentarer till “Att göra sig redo.

  1. Hej! Min kompis Mirijam skickade en länk på fejjan till din blogg när eggkids-modeller söktes. Jag skickade in bilder på mina barn och fastnade för din blogg. De ville ha mina barn med som modeller men vi är tyvärr inte hemma idag utan i Dalarna för jul- och nyårsfirande. Men det skulle tydligen bli fler fotograferingar och jag hoppas du ska fota då med för det vore roligt att ses. Tack för en jättebra blogg!

  2. Hej!
    Ska bli spännande att se bilderna!! Att se dina bilder är ögongodis;))
    Jag blev kontaktad av eggkids där de skrev att de vill ha mina tjejer som modeller…men har inte hört ngt mer sen (de skulle återkomma med tid/plats/datum)….blir det fler fotningar framöver?
    Kram

  3. Jag tror inte att du behövde vara nervös va?
    Dina bilder blir ju liksom alltid bra :).
    Fast att vara nervös är nog bara bra ( i lagom dos ) för då skärper man sig lite extra tror jag.

    Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg