Att ge sig på nåt nytt.


Okej, ikväll påbörjar jag den här.
Ni har ju sålt in den till mig ganska rejält så det ska bli sjukt spännande att se hur den är. Bra serier kan man aldrig få för mycket av och det verkar lovande att jag har 635 minuter vampyrande att se fram emot. Kanske inte i ett sträck, men ändå. Bara att kräla upp i sängen med godispåsen och sätta igång.

Så nu vet ni vart ni hittar mig ett tag framöver.

Rekommenderade inlägg

33 thoughts on “Att ge sig på nåt nytt.

 1. Ett annat tips: sleeper cell. Finns två säsonger och de är oslagbara så vitt jag vet:-) Underbar blogg du har förresten, har rätt nyss hittat hit och är numera beroende;-)

 2. Min man fick tre säsonger True Blood av mej i julklapp, men än så länge har den brädats av Zlatan-boken… 😀
  Hoppas det är så bra som det sägs. 🙂

 3. Här kommer ett annat tips! Som jag och min man har sträck kollat nu under mellandagarna! 30 Rock, grymt bra serie! Med Tina Fey och Alec Baldwin.

 4. Det ska bli spännande att få rapporter om denna! Här hemma har vi Twilight-feber. Mest dottern, men jag har allt trillat dit jag med. Trodde inte att jag gillade vampyrer men det verkar som att jag gör det. Så jag håller utkik efter din recension här 🙂
  Kramar Kicki

 5. Jag har precis också fallit för frestelesen och säsong 1 är på väg hem få se vad man tycker…Antagligen blir jag totalt frälst om jag känner mig själv rätt

  Ett gott nytt år vill jag önska dig och de dina! Hoppas ni får en underbar nyårsafton

  Kram
  /Vivvi

 6. Säsong 1 är hur bra som helst, sen tycker jag nog att det går utför tyvärr. Läs böckerna istället, på engelska , hur bra som helst (och så finns det ju många fler!)

  tack för en grymt bra blogg, din är den enda jag följer som faktiskt får mej att skratta högt! <3

 7. Hehe, har sett tre säsonger med min sambo, men så har en kompis också upptäckt serien, så nu har vi vampyrporrkväll en gång i veckan här. Samma rutin varje gång, luftgitarr och basröstsång, suckar till Alex Skarsgård (och en skitsnygg figur som dyker upp i säsong 3, vänta du bara). Nu är vi på säsong 3 och jag är så glad att jag inte sett säsong fyra än. Snart är det dags, fast den får sambon vara med på också, om han tar trummorna i vinjetten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *