Att ha fått hem ett stycke franskt guld.


Åh. En underbar silkesdröm, hela vägen från Frankrike. De är tydligen glada i sina Wallor där. Precis som jag. Och jag vill bara slita upp den och fotografera den men det är såklart alldeles för mörkt så det får vänta tills imorgon.

Jag får baka pepparkakscheesecake istället. Och vänta på ljuset.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “Att ha fått hem ett stycke franskt guld.

  1. Åh vad jag är glad att du visade Walla för mig!!! Har bara hört/sett lite i tidningar men känt att det varit för stylish för mig!!! Men att klä ner med Hunters grova strumpor och Prime boots is da shit!!! Otroligt vackra kläder, och så fort min arbetsbelastning blir mindre ( jobbar på den största kedjan, har haft minst 40 timmars veckor sedan julskyltningen och ser framemot trettonhelgen med 3 lediga dagar)ska jag frossa i Walla kanske prova och garanterar köpa!!! Tack för all din inspiration och din positiva blogg som förgyller ALLA mina dagar minst en gång!!! Jag var tyvärr sen ock kommer inte med på ditt event men ångrar att jag inte önskade mig det i julklapp!! Minna

  2. Du är för underbar med dina Wall:or. Själv tittar jag på dom och tänker att hmm, en sådan skulle jag ju kunna sy om jag bara hade tyg hemma men det har jag inte så med andra ord kommer det inte att bli av. De är fina helt klart. Kanske till sommaren…

  3. Dom är ju för vackra!! Har du några tips på olika sidor man kan beställa från? Ser framemot att få se den på, älskar dina vackra bilder. Dom är något alldeles extra!
    Ha en fin kväll Emma <3

  4. Walla i all ära men vad 17 ska jag skriva i den där snitsiga presentationen av mig själv?? Har totalt hjärnstillestånd sen inbjudan kom.

  5. Åååh pepparkakscheesecake, mums !!!
    Själv försöker jag komma på något smarrigt att baka till morgondagen, har dock inte en aning om vad jag ska hitta på 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *