Att visa er det omöjliga.

Titta noga på den här bilden, mina vänner.
För det här, förstår ni, är något som aldrig förr setts och något som man aldrig vet om det kan komma att visa sig igen. Länge ansågs det vara omöjligt, och det har påståtts att det inte kan ske. Men nu kan jag alltså visa er detta förut osedda, detta freak of nature, placerat här rakt upp och ner på mitt eget köksgolv! Mina damer och herrar jag ger er –

en tjock saluki.

Rekommenderade inlägg

47 kommentarer till “Att visa er det omöjliga.

 1. *Skrattar högt*
  Skulle vilja påstå att hon är lite mjuk i kanterna, eller som mammas farmor sa… -fet och fin.
  Hur gick det till? Har hon ett eget safferi på tomten där hon går och hämtar sina förnödenheter, när hon känner att det är lite sug i tarmen.

  Själv märkte jag att jag är väldigt mjuk i kanterna efter alla fyra adventsbrakfikastunder jag haft OCH julafton OCH nyårsafton. Inser även att det är inte vad jag trycker i mig mellan jul och nyår som sätter sig mjukt på min kropp utan det jag njuter av mellan nyår och jul… Måste fixa detta… vill inte bada i vassen i sommar.

  Må gott och ha en underbar fortsättning på det nya året.
  //Britt

 2. Ha ha haaa!! Törs man fråga vem av dem de är?? Jag känner bara så där oooosökt att det skulle vara Tooka.. fråga mig inte varför…

  Pluttisen, ni kanske SKA ha besök av en ridgiskille som kan svansa runt henne så hon får extra motion när hon försöker springa ifrån honom??

  1. Tooka åt vänster, Tant åt höger 🙂 Hon är nyligen klar med sin skendräktighet – då expanderar hon alltid såhär.

 3. Jag gillar uttrycket mjuk i kanterna, för det är både katterna och jag -) fina flickor

  God fortsättning spå det nya året!

 4. :0) Hade hon varit en cocker hade hon varit normalviktig, så om hon vill kan hon alltid ansöka medlemskap i cockerklubben ;0)

  ~Ingrid

 5. Vad rart! But you’re not alone….vår Backe äter jämt och allt, så han ser mest ut som en säl, han käkar mackan ur handen på dig när du fikar till och med så han får gå på dietfoder…. De kanske kan bilda en klubb; the fat and happy salukis…. 🙂

  / Johanna

 6. Ågud. Jag trodde först att det var dina fötter iklädda skumma pälsstrumpor! Blev svårt bekymrad när den ena foten var mycket bredare än den andra!
  Jädra tur att man har fel ibland. 😉

 7. Hahahaha, det är alltså skendräktighet jag ska testa på mina spinkedinker! Undra om jag kan övertala de kastrerade herrarna till det tro… Men å andra sidan, jag gillar ju dem som de är (det är bara alla tjocklabbemedelsvenssons som anser att jag borde mata hundarna lite oftare. Men det var det ingen som sa att man skulle göra när jag skaffade dem, så det skiter jag i 😉 )
  Helt fantastisk bild förövrigt… Väldigt… talande liksom 😉

 8. Har tittat på bilden igen… tänk om det hade varit dina lår 😉 lite väl ludna då kan man tycka samt att det högra låret är mycket tjockare än det vänstra 🙂
  Ja, det var ju tur att så inte var fallet!

  Kram på dig

 9. Hehe, va kul!!!
  Vi har också en tjock och en smal – fast nakenhundar!;))
  Hur söta som helst! Fast ilskna, men inte mot familjen som tur är!
  Eller?!;))
  Tack för att du är så underhållande etc etc!:))
  KRAM!

 10. Haha vilket superkort!
  För övrigt kan jag meddela att det är smalisen som är onormal, man ska ju lägga på sig några extra kilo runt jul 😉

  1. Han har det jättefint. Och nej, Tant är mer chunky i sig själv, det skiljer typ 8 kilo. Men SÅHÄR stor skillnad är det inte 🙂

 11. Hahaha! Åh herregud!
  Jag trodde först det skulle stå att mannens dins lår hade svullnat upp alt minskat som in i efter gårdagens nyår. Men så kom jag att tänka på att det skulle då vara väldigt håriga lår han har. *hahaha* Stackars Tant

 12. haha, men gud 🙂 någon har frossat i julmat på allvar.. 😉 måste finnas en logisk förklaring? hur klarade era hundar nyår? vår whippet får vi droga varje år 🙁

 13. Haha såg att det var skendräktigheten, annars trodde jag att hon har reagerat likadant som en annan har gjort denna jul och nyår – ätit bara för att äta upp..

  Våra katter har fått både färska handskalade räkor och oxfilé de senaste veckorna. Husdjurslyx!

 14. Hahahahaha.. Nu skrämde du mig rejält!! Vid första anblicken trodde jag att det var dina lår och tänkte, stackars människa som har fått ett gigantlår… Vid andra blicken såg jag pälsen, och tänkte, men jisses, stackars människa som dessutom har så håriga ben.
  Hahahaha.. rätt skönt när jag förstod vad det var!
  Men lite kul var det ändå…

 15. nyfiken på mer walla……du har än en gång inspirerat mig till att börja skissa på en ewa i walla klänning..i frasigt nougatfärgat tyg…och jag som har liiite svårt för frasiga tyger men what a….man får väl ändra sig…..

 16. Hahaha, precis som min Nea!! Hon är inne i slutet av sitt löp och ser ut att väga minst 50kg medan vår lilla äter dåligt ( kanske löp på G ) och ser ut att väga 15kg!!! Antingen samlar hon vatten eller så smygäter hon ur grannens kompost ;0)

 17. Sådär har vi det med våra Pointrar också. Salsa ser ut som Tooka och får dubblet så mycket mat som Tassa (som då också har Tant´s form). Men det konstiga är att hos oss är det spinkisen som ”får valpar” = alla gossedjur i huset ligger i hennes bädda. Men fortfarande lika smal? Lyllos henne säger jag bara.

 18. Hm, Säker på att Sigge inte har varit framme innan han åkte? Fast det är väl för långt tillbaka i tiden, förstås. Äger också en större och en mindre variant, av Shetland sheepdog. Variation är alltid bäst. God fortsättning på det nya året. Nu ska jag köpa Ewa i Walla! Klänning tror jag bestämt att det blir 🙂 Kram Fia

 19. Hehe..Först trodde jag att det var dina fötter i päls
  sockar, varav en var svullen (vrickad).

  Sen trodde jag att det var en av voffsarna med invikta tassar. Lite yoga för hundar typ.

  Sen griskultingar…

  Nu när jag förstår vad det föreställer, är nog detta är nog den raraste bild jag sett. Gullvovvar!!:D

  Kram Susanne

 20. Vid första anblicken trodde jag att det var extremt håriga ben. Det var ju inte riktigt så det var, men jag är ju ingen hundmänniska heller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.